Cep Telefon Sorunları ve Cep Telefon Önerileri Ayrı Konu Açmayınız

sparhawk67
Çırak
Arkadaşlar merhaba sürekli hattımı dğiştiriyorum artık usandım lütfen yardım edin.Telefonum çin blackberry 9700 kullanıyorum.Rehberimde olmayan numaralar ne sms çeksin nede arıyabilsin böyle bir program varmıdır lütfen yardım edin artık kafayı yiyecek hale geldim lütfen yardım.

toledo1
Cool Çırak
beyler bana telefon önerebilecek biri var mı ya :D android+klavye+dokunmatik
not:öğrenciyim abi :/

BLade58
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar elimde Samsung Gt 5650 telefonu var . Sürekli sorun çıkıyor telefonla ilgili sorunlarını halletmeden satmak istemiyorum garanti belgesini ve faturasını bulamıyorum garanti belgesine gerek kalmadan halledebilirmiyim aldığım telefoncudan

SPECİAL
Misafir Üye
S.A Arkadaşlar buraya böğle bi konu eklediğniz için şimdiden tşk ederim benim bi sorunum var malumunuzdur ki yeni çıkan cep tlf eski cep tlf'yazılımlarını kendisiyle beraber götürdüler elinde Nokia 7610 programı varsa paylaşma şansı varmı ? bu birincisi ikincisi ise Örnek= programı nasıl cep tlf yükleme şansım olacak yardımcı olsanız çok sevinirim şimdiden kolay gelsin Arkadaşlar...

uLeaD
Daimi Üye
kvk mı genpa mı onu soruyor kanımca
ayrıca benim bir sorunum var telle ılgılı :)
nokia c6-01 symbian belle ye yükselttim
ve açıldığında hafıza kartı şifre istedi
şifre koymamıştım denedim ama biçimlendirme yapamadım
ne gibi bir sorun olmuştur bu olayda ve çözüm nedir teşekkürler.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Kusura bakma ustam mesajını yeni görebildim garantisi neydi derken anlamadım ? Cep telefonuna dair garanti belgesi ve faturası yok elimde aldığım telefoncuda biraz uzak oraya kadar gitmeyi bu soğukta gözüm kesmiyor :) Alalı 1 yıl felan olmuştur
telefon kvk yada genpa garantisi altında ise bu firmaların resmi sitelerinden imei yolu ile sorgulatabilirsin. eğer bu firamalardan biri ise belge yada faturaya gerek yok başka bir firma garantisi altındaysa mesela grey cihaları satan kişi garanti kapsamına alır fatura yoksa özellikle garanti belgesi kaşeli değilse sorun yaratabilir.

satmanda sorun çıkmaza zaten genpa yada kvk ise imeisinin bir kısmını gizleyerek bir çıktı alırsın diğer bir şekilde garantisiz olarak satarsın

uLeaD kardeş ilk defa bu sorunu gördüm

belle işletim sistemi hafıza kartına sistem dosyası koymuşsa şifrelemiş olabilir.
s60 cihazlar için hafıza kartının şifresini sıfırlayan programlar var başka bir nokia cihazda deneyip çözebilirsin kanımca belle şifre koyduysa 00000 ,12345 gibi şifreleri bir dene yoksa ilk dediğimi yap

http://www.speedyshare.com/files/21397379/MMCPwd.sis bu programı işine yarayabilir.

uLeaD
Daimi Üye
Dosya bulunamadı. Silinmiş veya hiç var olmamış olabilir.
Öneri: İndirme bağlantısının doğru yazıldığını kontrol edin.

dediğin şifrelere benzer binlerce şifre denedim olmuyor

****Telefonu cıhaza bağlıyorum MTP aygıtı yüklenemiyor bunu da daha yeni farkettim

- Yönetici düzenlemesi: :
pashanicky
Çırak
Slm arkadaslar!
Öncelikle tesekkur ederim, paylasimlariniz icin, oku oku bitmiyor:)

Bulamadigim bi soru var.

Sony Ericsson telefonlarina ( mesela K530i veya G502 ) format / hard reset / fabrika ayari atmanin kolayi, menu ye girmeden. Format kodu ???
Mesela Nokia nin *#7370# ti galiba.

Sony Ericsson a ada var diye biliyorum / hatirliyorum.

Yardimci olursaniz iyi olucak. mesaj olarakta gönderebilirsiniz.

Tekrar tesekkurler.
Saygilar

mekanik
Cool Üye
e72 telefona bir kaç flash indirdim ama nereye koyup nasıl çalıştıracagımı bilmiyorum yardım edermsiniz

ekselans_06
Cool Üye
Selam arkadaşlar
Bütçemi fazla kasmadan 500-800 tl arası yeni nesil bi cep telefonu almayı düşünüyorum bir iki gündür araştırıyorum ve gerçekten kafam çok karıştı sizin önerilerinizide almak istiyorum şimdiden çok teşekkürler!

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Temel olarak android işlemci ve görüntülü konuşma düşünüyorum kamera,ekran ve ses kaliteside önemli
istediğin fiyat aralığında Sony Ericsson Xperia Neo var ama bir kaç modelinde resetleme sorunu var kullanıcıları ondan şikayetçi verdiğiniz fiyat aralığında çok az android işlemcili cihaz var biraz daha fiyat arttırırsan 1000 TL gibi samsung galaxy serileri var

ekselans_06
Cool Üye
istediğin fiyat aralığında Sony Ericsson Xperia Neo var ama bir kaç modelinde resetleme sorunu var kullanıcıları ondan şikayetçi verdiğiniz fiyat aralığında çok az android işlemcili cihaz var biraz daha fiyat arttırırsan 1000 TL gibi samsung galaxy serileri var
Samsung galaxy serilerinden ace yi çok düşünmüştüm görüntülü konuşma olmadığı için vazgeçtim.1000tl civarındaki galaxy serilerinden önerebileceğiniz hangi modeller var?

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Samsung galaxy serilerinden ace yi çok düşünmüştüm görüntülü konuşma olmadığı için vazgeçtim.1000tl civarındaki galaxy serilerinden önerebileceğiniz hangi modeller var?
Samsung i9001 Galaxy S Plus 1,4 GHz 8 GB var bu cihaz güzel işlemcisi falan iyi

5mp kamera,süper amoled ekran bunu tavsiye ederim birde yeni modeller geliyor bir kaç ay beklersen farklı seçeneklerinde çıkar

ekselans_06
Cool Üye
Samsung i9001 Galaxy S Plus 1,4 GHz 8 GB var bu cihaz güzel işlemcisi falan iyi

5mp kamera,süper amoled ekran bunu tavsiye ederim birde yeni modeller geliyor bir kaç ay beklersen farklı seçeneklerinde çıkar
Fiyatına göre çok güzel özellikleri var görüntülü konuşmasıda mevcut kullanıcı yorumları da güzel tek eksiği kamerasında flash olmaması oda benim için sorun değil zaten
Buna benzer özelliklerde kıyaslama yapabileceğim başka bir kaç model yada marka varmı aklınızda?

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Fiyatına göre çok güzel özellikleri var görüntülü konuşmasıda mevcut kullanıcı yorumları da güzel tek eksiği kamerasında flash olmaması oda benim için sorun değil zaten
Buna benzer özelliklerde kıyaslama yapabileceğim başka bir kaç model yada marka varmı aklınızda?
yukarda ki iyi kıyaslanmaz ama Samsung i8150 Galaxy W var 750 TL civarı

Sony Ericsson Xperia Ray 920 TL civarı

LG Optimus Black 1000 TL civarı

Nazim_Hikmet
Forum Ustası
fazla param yok bir cep telefonu almak istiyorum tek istedigim ozelliği otobuste arabada giderken film izlemek istiyorum mesela evdeyken internetten film indircem otobuste giderken kulaklıkla izleycem. boyle bir telefon en az kaça patlar.