Cep Telefon Sorunları ve Cep Telefon Önerileri Ayrı Konu Açmayınız

AdrenaLiN_
Forum Ustası
fazla param yok bir cep telefonu almak istiyorum tek istedigim ozelliği otobuste arabada giderken film izlemek istiyorum mesela evdeyken internetten film indircem otobuste giderken kulaklıkla izleycem. boyle bir telefon en az kaça patlar.
Samsung i8150 Galaxy W al içinede mx video player kur bir çok filmi rahatlıkla izlersin alt yazıları bile gösterir. 750 TL bende ideos x5 var piyasada nadir var sıfırı 550 TL ye onunlada rahatlıkla izlersin

demon123
Çırak
Merhaba arkadaşlar. sony ericsson xperia LT18 telefona msn camfrog gibi programlar yüklene biliyormu ? bilginiz varsa paylaşirmisiniz. tşkler.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
- Yönetici düzenlemesi: :
farego
Forum Ustası
Yeni telefon alacak olanlar varsa

350 tl temiz bir şey bulabilirsiniz benden öneri

Çok kıyak ve ideal bir telefon her işinizi görür

ama tabi

Spain roomu ile kullanmak gerek..

EcelimKendim
Forum Ustası
Arkadaşlar samsung i8150 telefonlka face girdigimde resimleri telefon indirmek istym youtube müzik video indirmek istyrm o tarz pro istyrm

uLeaD
Daimi Üye
Samsung GT-S5360 telefonu türkçe ye çevirmek istiyoruz kies den güncelleştirme yaptık fakat gene aynı ingilizce yükledi telefon daha türkiyede yokken yurtdışından aldık
bunu nasıl ayarlayabılırız?

shoq
Forum Ustası
Arkadaşlar
İphone getirtmeyi düşünüyorum yurtdışından
Ne kadara gelir
Şifre olayları fln halledilebilir mi?

Birde fotoğraf kalitesi iphone kadar iyi ve özellikleride aynı derece iyi başka bir telefon önerirmisiniz?

pali
Cool Çırak
sony experia arc s 4.0.3 sürümü var kilit açama yerindeki fotograf yerine ses açma kapamayı nasıl yapabilirim

ergin70
Çırak
İstediğin Numaradan istediğin Numaraya SMS mesaj Gönderme

Var mi boyle bir program clickatell ,smsglobal vb programlar var ama onlar anonymous bir numaradan gonderiyorlar mesaji ben belli bir numaradan gondermek istiyorum

trendyman
Cool Üye
slm arkadaslar ben abımden bir telefon getırmesını istedim rusyadan fly marka fakat telefon kapandı yazılım atalım dedım atamadık 120tl kayıt olursa acılacakmış nasıl çözerim bu tlf yardımcı olursanız sevınırım...

atiko25
Çırak
Çok Önemlİ (benİmİÇİn)

MOTOROLA ROKR E1 (DÜNYANIN EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU) ARIYORUM 1 AY SONRA KESIN OLARAK ALICAM İKİNCİ EL ÇOK TEMİZ ÇOK ACİL 50 TL NIN ÜSTÜNE ÇIKAMIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER SAYGILAR SEVGİLER . . .

www.atillaatagun-com.tr.gg

Facebook: fb.com/atillaonline / facebook.com/atillaonline

Twitter: twitter.com/ationline

MSN: ati19_fark@hotmail.com

Bgk
Elit Üye
Samsung GT-S5360 telefonu türkçe ye çevirmek istiyoruz kies den güncelleştirme yaptık fakat gene aynı ingilizce yükledi telefon daha türkiyede yokken yurtdışından aldık
bunu nasıl ayarlayabılırız?
istanbul /kadiköydeyim isterseniz yardımcı olurum

slm arkadaslar ben abımden bir telefon getırmesını istedim rusyadan fly marka fakat telefon kapandı yazılım atalım dedım atamadık 120tl kayıt olursa acılacakmış nasıl çözerim bu tlf yardımcı olursanız sevınırım...

gerek yok dostum 150-200 tr kayıtlı güzel bi cihaz alabilirsin

Arkadaşlar
İphone getirtmeyi düşünüyorum yurtdışından
Ne kadara gelir
Şifre olayları fln halledilebilir mi?

Birde fotoğraf kalitesi iphone kadar iyi ve özellikleride aynı derece iyi başka bir telefon önerirmisiniz?
Son modelini işte
Onun kadar iyi veya daha iyi
Ama fotoğraf kaliteside önemli
Başka telefon var mı önereceğin

Yoksa bunu alıcam
Ama nekadara gelir buraya..
cihaz simfree olması ve pasaport kayıt olayları önemli

Aγaz.
Forum Kalfası
Bende Samsung galaxy ace 5830i telefonum var telefonu alalı yaklaşık 2 ay felan oldu telefon aşırı derecede donuyor. Geçenler telefon otomatik olarak kendini güncelledi ve donma olayı kalmadı güncellemeden 1 gün sora yine aynı şey..Bunun icin yapılcak bişe varmı ?

Bgk
Elit Üye
Bende Samsung galaxy ace 5830i telefonum var telefonu alalı yaklaşık 2 ay felan oldu telefon aşırı derecede donuyor. Geçenler telefon otomatik olarak kendini güncelledi ve donma olayı kalmadı güncellemeden 1 gün sora yine aynı şey..Bunun icin yapılcak bişe varmı ?

full factory yapın *2767*3855#
cihazın içindeki hersey silinir back up alın ama atmadan teli deneyin sonuç ortaya çıkar.