Cep Telefon Sorunları ve Cep Telefon Önerileri Ayrı Konu Açmayınız

Heiser
Daimi Üye
nokia 2220s slide'a internetten baya bi oyun yükledim telefon dondu bataryayı çıkardım geri taktım telefonu açtım. Tarih sorma ekranına kadar geliyor sonra 3-4 kez reset atıyor

Format atın demeyin çünkü s40'larda s60'lardaki format kodu işe yaramıyor

Ancak *#7780# yapıp fabrika ayarlarına getirmeye çalışıyorum. Telefon açıldıktan sonra en fazla 3-4 sn dayandğından o işte olmuyor

Ne yapmam lazım?

Bgk
Elit Üye
nokia 2220s slide'a internetten baya bi oyun yükledim telefon dondu bataryayı çıkardım geri taktım telefonu açtım. Tarih sorma ekranına kadar geliyor sonra 3-4 kez reset atıyor

Format atın demeyin çünkü s40'larda s60'lardaki format kodu işe yaramıyor

Ancak *#7780# yapıp fabrika ayarlarına getirmeye çalışıyorum. Telefon açıldıktan sonra en fazla 3-4 sn dayandğından o işte olmuyor

Ne yapmam lazım?
hafıza kartınızı çıkartın f-bus flaş atmak gerekli istanb uldaysanız anadolu yakası kadiköydeyim. yardımcı olmaya çalışırım onun dışında s40 olmasından dolayı uzaktan bişey diyemiyorum:hammer:

kaligula_oky
Forum Kalfası
avea hattımı taşıdım ve yeni sim kart aldığımda telefona taktım açtım ''sim şifresi'' dıye bı yazı cıktı ne oldugunu bılmıyorum musterı hızmetlerını falan aradım ama kımse yardımcı olmuyo nasıl çözebilirim bunu lütfen yardım edin acil....

misafir1009
Forum Ustası
Kod:
http://www.hizlial.com/general-mobile-discovery/02.044.1580.0057
Arkadaşlar,
Yeni iki hattım için bu yukarıdaki telefonu seçtim baya bir araştırdım bunda karar kıldım.
Fiyat=Özellik bakımından anlayan arkadaşlarımız bakabilirmi.
Fiyatı 599 tl/12 taksit.
100 tl puan verıyor 500 tl cıvarı gelıyor szce alınır mı veya bu ozellıklerde cıft hatlı önerılerınız nelerdır sımdıden cok tesekkur ederım

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Kod:
Arkadaşlar,
Yeni iki hattım için bu yukarıdaki telefonu seçtim baya bir araştırdım bunda karar kıldım.
Fiyatı 599 tl/12 taksit.
100 tl puan verıyor 500 tl cıvarı gelıyor szce alınır mı veya bu ozellıklerde cıft hatlı önerılerınız nelerdır sımdıden cok tesekkur ederım
bu cihaz şu an fiyat /performans cihazı olarak görebilirsiniz :) donanım olarak neredeyse piyasadaki 1300-1500 TL lik cihazlarla eş değer

Heiser
Daimi Üye
Kod:
Arkadaşlar,
Fiyatı 599 tl/12 taksit.
Kacirma al. Bende kullaniyorum. Hatta mesaji suan bahsettigin telefondan yazuyorum. :D. Stokta felan kalmaz sonra bulamazsin. Pisman olursun. on siparisteyken tukeniyo. Hizli ol yani

darkness034
Forum Kalfası
Arkadaşlar bende Blackberry Curve 9380 model bir cep telefonu var. Nette biraz araştırma yaptım blackberry lere andorid işletim sisteminin uygulamaları yüklenebiliyormuş. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu konu hakkında sıkıntım var. Çözümü bilen varsa yardımı esirgemesin. İyi günler..

Penqueen
Banned
rewiwew
Çırak
Bilmiyorum daha önceden yazıldı mı ama telefon ile nete girerken çok zorlanıyorum ve bu yüzden üstleri okuyamadım.

sorunum şu: Windows Phone 8 ile nete bağlandım fakat girdiğim ağın şifresi yazılı olarak bende yok. Telefondan bu şifreyi nasıl öğrenebilirim. Açılış şifresi istemeden otomatik bağlandığı için şifreyi göremiyorum

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Bilmiyorum daha önceden yazıldı mı ama telefon ile nete girerken çok zorlanıyorum ve bu yüzden üstleri okuyamadım.

sorunum şu: Windows Phone 8 ile nete bağlandım fakat girdiğim ağın şifresi yazılı olarak bende yok. Telefondan bu şifreyi nasıl öğrenebilirim. Açılış şifresi istemeden otomatik bağlandığı için şifreyi göremiyorum
phone 8 fazla kullanma deneyimim yok ama android sistemde görünmüyor.

Penqueen
Banned

bunun için uygulama bakmak lazım
ama modemin içine girerek de şifreyi öğrenebilirsin
nasıl olsa bağlısın ağa
phone 8 fazla kullanma deneyimim yok ama android sistemde görünmüyor.
play store da wifi key recovery uygulaması var android için