carsamba.biz
Çırak
kardeş benim hafıza kartı 1 gblikti 8 ay oldu alalı yarın bir baktım daha hafıza kartı okumuyor ne yapacağız?
Arkadaşım zaten kendi sorunun cevabını kendin vermişsin evet dosya şifreleme programı yada dosya gizleme programı kullanmalısın sana önerim fexplorer kurman ben bu olla resimlerimi yada müziklerimi gizliyorum telefona bakan birisi olursa ne galeride nede dosya seçeneklerinde çıkıyor senin telefonuna uyumlu türkçe programı buraya upload ettim rahat rahat kullana bilirsin saygılarımlaN70 cep telefonum var.telefona yükledigim bütün resimler videolar müzikler aynen galeride çıkıyor.bunu engellemek istiyorum ne yapabilirim....dosya şifreleme programı kullanmammı gerekiyor?eger öyleyse öyle bi programı nereden bulabilirim....
Benim ve bi arkadasımın nokıa 6233 ü var onun telefonunun sesi benimkinden kat kat daha iyi cıkıyor.
Onun bi arkadası kodlarla ayarlamıs sesini, tlf ilk alındıgında ilk seviyede oluyormus o 3, seviyeye getirmis bu ayarları bulabilirmiyiz yardım plssss
Arkadaşım istemiş olduğun programın update sürümü resmi sitesinden verilmiştir bu adresten giriş yaparak telefonunuza uygun olan sis dosyasını yükleyip kullanınız SaygılarımlaMerhaba
ABBYY Lingvo 12 kullanıyorum ve çok acil telefonuma yüklemem gerekiyor.Fakat her denememde hata veriyor. Telefonum N76! Konuyla ilgili bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Toshara 1.7+1.8 birleştirilmiş acoustic Yüklemek İçinw810i var bende arkadaslar sesını yukseltmek ıcın toshara dıye bır akustık programı varmıs eger bulabılırsenız sevınırımm bıde daha ıyısıde olabılırr ??
Arkadaşım nokia 5300 express’ler için sim kilidi kırma kodu yoktur bir telefoncuya götürüp sim ayar kodlarını açan bir makineya bağlayacaklar yaklaşık 1dk. Sonra işin görülecek ve telefonun ile istediğim operatör’ün sim kartını kullana bileceksin kod ile yapılacak bişey değil yani makineya bağlanması lazımarkadaşlar peki nokia 5300 express için sim kilidi kırma kodu nedir benden restriction kode istiyor t-mobile kısıtlama getirmiş o yuzden turkiyedeki hatlarımı çalıştıramıyorum... Şİmdiden teekkürler
Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.merhaba bende 6230i var, buna hard reset atmak istiyorum, n73 e *#7370# ile atmıştım diye hatırlıyorum ama 6230i de yapamadım nasıl yapılıyor bilen var mı acaba???
arkadasım bende nokıa 6288 var msn programı ıstıyorum eger yardımcı olursan cok sevınırım bıde bunlara format atılıyormu tabı nasıl atıldıgınıda soylersen sevınırım
Aslında direk vodafone müşteri hizmetlerini arayıp (4440542) üye olduğum bütün özel tarifeleri kaldırmak istiyorum yada olduklarımı söylermisiniz derseniz hemen sizlere bilgi verirler SaygılarımlaMerhaba. Vodafone üyesiyim. Bu sene içinde yanlışlıkla internnette gördüğüm bir reklama tıklayıp üye oldum. Şu melodi indir abone ol gibisinden bir reklamdı. Ondan sonra belli aralıklarla kontörümü yemeye başladı kontör yüklüyorum bir gün sonra bakıyorum 50 kontör gitmiş, bir bakıyorum yirmi kontör almış. Nereye abone olduğumu bilsem iptal ettireceğimde internette bu tür reklamlardan çokça var. Ne yapmalıyım?