cep telefonu kayıtları

hakank33
Çırak
Selam arkadaşlar;
benim bir problemim var! konuda bir gsm operatörüne ait numaranın arayan aranan ayrıntılı dökümlerine ihtiyacım var. mevzu özel farkındayım. amacım sadece bu numaradan benim aranıp aranmadığımı yada yakınlarımın aranıp aranmadığı.
yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada dün aklıma geldi denedim wardomun tekrar böyle sessiz sedasız açıldığını görmek heyecanlandırdı beni.
Teşekkürler wardom ekibine.

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Dostum bunu ancak savcı çözer çünkü bu kayıtlara ulaşmak imkansız denebilecek kadar zor...

theozy
Forum Kalfası
imkansız...! adamlardan telekomda bile zor alıyosun ki senin burdan bilgisayar başından hele başkasınınkini bulamn imkansız

Anarchy
Daimi Üye
Adamın kullandıgı gsm operatorunden kankin olması lazım , itiraf.com da buna benzer biseylerin yapıldıını okumushtum bi ara , mumkun ama yani herkese sunmuyorlar bunu

equinox
Cool Çırak
walla benim turkcell bilgi işlemde admin kanki var istediim her türlü kayda ulaşabiliyom :) ama başkası için bişey isteyemem. ama biraz araştırısan sende belki birilerini bulabilirsin

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
equinox demiş ki:
walla benim turkcell bilgi işlemde admin kanki var istediim her türlü kayda ulaşabiliyom :) ama başkası için bişey isteyemem. ama biraz araştırısan sende belki birilerini bulabilirsin
Admin mi :p Admin nasıl oluyor benim bildiğim rütbelerde admin denen bişi yok admin sadece net aleminde olmalı turkcelldede admin olcanı sanmam