Cevir babam cevir v10

un10cked
Forum Kalfası
ben bu linkteki yazıları tercume etmeni isityorum almayı düşünüyorum

almam için yapmam gerekenide açıklarsan sevinirim..

teşekkürler..

http://www.iainsinclair.com/products.php?page=0
CardSharp a superlight and supersharp utility knife, the same size as a credit card.
Just three ingenious folding operations metamorphosise the card into an elegant pocket utility tool. Slimmer and lighter than an ordinary knife.

Carsharp- hafif, keskin ve bir kredi karti boyunda. Sadece 3 kurnaz katlamasi ile kartimiz zarif bir arac seklini alir. Normal bir bicaktan daha ince ve hafiftir.

The extra long stainless steel surgical blade ensures longer lasting rust free sharpness. The built-in protective sheath helps prevent injury or blunting. CardSharp® is an ingenious conversation piece. A sharp idea that slips safely inside your wallet or kit bag.

Uzun celik nester bicagi daha uzun sureli paslanmazlik saglar. Entegre edilmis koruma kilifi yaralanmalara ve kucuk kesmelere karsi sizi korur. Cuzdaniniza veya cantanizin icine guvenlice girebilir.

Test marketing in various territories has proven CardSharp is a major hit. 'Iain Sinclair’s CardSharp is doing for pocket knifes what the MacBook Air did for laptops' - (Instash.com) read more reviews.

Cesitli yerlerdeki teftisler gosterdiki Iain Sinclair'in CardSharp urunu cep bicaklarinda ne yaptiysa Macbook air urunude laptoplarda onu yapmistir.

CardSharp samples are now shipping for media and press. Estimated next shipping date for public: end of April 2011

Carsharp ornekleri suanda medya ve halk icin nakli yapilmaktadir. Tahmini gelecek nakil tarihi Nisan'in sonu 2011'dir.

Can-DMYO
Daimi Üye
Ben türkçeden ingilizceye bir çeviri istiyecem sizden ingilizcem pek iyi değil ama sorunu anlatmam lazım eklentideki yazıyı inglizce çevirebilirseniz çok memnun olurum

- Yönetici düzenlemesi: :
un10cked
Forum Kalfası
http://shop.iainsinclair.com/index.php/cardsharp-utility-knife.html

bunuda alabilirmiyim hangi kutuları işaretlemem gerekiyor?

tşk..
Kusuru bakmayin cevabiniz gozumden kacmis - yaklasik bir ay oldu ama umarim yardimci olabilecektir buradaki anlattiklarim.
Age verification'i isaretleyip.

Black Electro-ferritic (non-scratch) Stainless Steel

veya Natural Brushed Stainless Steel, sectikten sonra BUY NOW'a tiklayin.

Iki bicagin cesidi biraz farkli birisi siyah Black Electro-ferritic (non-scratch) Stainless Steel digeri ise, normal celikten yapilmis. Kalitede pek bir fark goremedim ama siyah fena durmuyor :)

Son sayfada Buy now'a tiklayip Checkout'a da tiklayarak devam ediyorsunuz. Uye olarak alisveris yapma veya ziyaretci olarak alisveris yapma secenegi var.

SpoilT
Forum Kalfası
hayrına açılması gerçekten zor bir konu çalışmalarında başırılar un10cked seni yürekten tebrik ediyorum.

Anlamsız ve ihtiyaç duyulmadan istenilen çevirileride kınıyorum.
Önce bir google translate deneyim sonra olmazsa buradan yardım alırsanız arkadaşı boşa yormamış olursunuz

un10cked
Forum Kalfası
hayrına açılması gerçekten zor bir konu çalışmalarında başırılar un10cked seni yürekten tebrik ediyorum.

Anlamsız ve ihtiyaç duyulmadan istenilen çevirileride kınıyorum.
Önce bir google translate deneyim sonra olmazsa buradan yardım alırsanız arkadaşı boşa yormamış olursunuz
Ilginiz icin tesekkurler spoilT kardesim.

Bazen istenilenler cok fazla oldugunda zamanim el vermediginden cok zor oluyor.
Arkadaslarin anlayisla karsilayacagindan eminim.
Ceviriye ihtiyaciniz oldugunda buradayim, yardimci olurum sizlere. Saygilar

orçotüsi5
Cool Üye
Merhaba arkadaşlar acaba bu yazının Türkçesi nedir?

Not a hell of a lot better. There are minor improvements but it's nothing to go nuts about.

un10cked
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar acaba bu yazının Türkçesi nedir?

Not a hell of a lot better. There are minor improvements but it's nothing to go nuts about.
Ilk cumlede bir sey ile karsilastirma var. 'SU'ndan cok daha iyi veya kat kat daha iyi.

Ufak gelisimler var ama hakkinda deli olacak hic birsey yok.

Bu cumlelerden onceki cumleleride yazarsaniz, daha anlamli bir ceviri olur. Kolay gelsin.

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Çok geç oldu biliyorum ama çok güzel bir çalışma, çeviri yapan arkadaşın eline sağlık. Aslında böyle anlık çeviri yapabilinecek bir tercamanlık web sitesi oluşturulabilir. Birkaç dili iyi bilen bir kadro ile güzel birşeyler çıkacağına inanıyorum.

batucan05bb
Forum Kalfası
1. postu yani

Kod:
So you are new to BackTrack and your wireless doesn't work out of the box?

No problem!

There are several ways to solve this problem and I'll show you two ways!

All this ways requires that you have a ethernet connection ( a wired connection ).

BEFORE YOU TRY THESE, MAKE SURE YOU'VE RAN APT-GET INSTALL UPGRADE & APT-GET INSTALL UPDATE BEFORE IF YOU ARE RUNNING BACKTRACK 4 FINAL - IT'S ALWAYS GOOD TO UPGRADE.

Using jockey-gtk
This is the most simple one.

Log into BackTrack as root and run these commands:

Code:
/etc/init.d/networking start
apt-get install jockey-gtk
jockey-gtk
Then follow the instructions on the program that starts.

Downloading drivers manually
Go to: Broadcom.com - 802.11 Linux STA driver
And download the tarball for your system (32 or 64).

Run the following in the terminal:

Code:
tar xzf nameoffile.tar.gz
cd thefolderyouget
make clean
make
Now let's check if you have any conflicting drivers (you shouldn't, they doesn't come with BT.)

Code:
lsmod  | grep "b43\|ssb\|wl"
If any of these are installed, remove them:
rmmod b43
rmmod ssb
rmmod wl

Then let's insmod the driver:

Code:
modprobe lib80211
insmod wl.ko
Congratulations! You are up and running!

Note: You maybe have to start network through the KDE "start menu" before you get the WICD manager up, then you should see networks.

If you can't connect to a wireless network, try changing WPA supplicant driver.

Out, stormeye.

un10cked
Forum Kalfası
1. postu yani

So you are new to BackTrack and your wireless doesn't work out of the box?

Backtrack programina yenisiniz ve kablosuz baglantiniz hemen calismiyor?

No problem!
Problem degil.

There are several ways to solve this problem and I'll show you two ways!

Bu problemi cesitli yollarla cozebilirsiniz. Onlardan 2 tanesini size gosterecegim.

All this ways requires that you have a ethernet connection ( a wired connection ).

Bu yollar ethernet baglantinizin olmasini gerektirir. (Kablolu baglanti yani)

BEFORE YOU TRY THESE, MAKE SURE YOU'VE RAN APT-GET INSTALL UPGRADE & APT-GET INSTALL UPDATE BEFORE IF YOU ARE RUNNING BACKTRACK 4 FINAL - IT'S ALWAYS GOOD TO UPGRADE.

(Eger backtrack 4 final surumunu kullaniyorsaniz, bunlari denemeden once su komutlari guncellemek icin girin APT-GET INSTALL UPGRADE & APT-GET INSTALL )

Using jockey-gtk
This is the most simple one.

jockey-gtk kullanarak.
Bu yol en kolayi.

Log into BackTrack as root and run these commands:
Backtrak'e root olarak oturum acin ve asagidaki komutlari girin.

Code:
apt-get install jockey-gtk
jockey-gtk

Then follow the instructions on the program that starts.
Bundan sonra calisan programda asagidaki talimatlari takip edin

Downloading drivers manually
Go to: Broadcom.com - 802.11 Linux STA driver
And download the tarball for your system (32 or 64).

Driver'larin manuel olarak indirimi.
Broadcom.com - 802.11 Linux STA driver ziyaret ediniz.
Tarball ne demek anlamadim ama isletim sisteminize gore 32 veya 64 bit olarak indirin demek istiyor.

Run the following in the terminal:
Asagidaki kodu terminalde calistirin.

Code:
tar xzf nameoffile.tar.gz
cd thefolderyouget
make clean
make

Now let's check if you have any conflicting drivers (you shouldn't, they doesn't come with BT.)
Simdide cakisan driver varmi onu kontrol ederim. Asagidaki kod

Code:
lsmod | grep "b43\|ssb\|wl"

If any of these are installed, remove them:
Asagidakilerden herhangi biri var ise, onlari kaldirin.
rmmod b43
rmmod ssb
rmmod wl

Then let's insmod the driver:
Driver'i simdi insmod yapalim.

Code:
modprobe lib80211
insmod wl.ko

Congratulations! You are up and running!
Tebrikler!. Suanda hersey hazir ve calismakta!

Note: You maybe have to start network through the KDE "start menu" before you get the WICD manager up, then you should see networks.

Not: WICD manager calistirmadan once, aginizi KDE`baslat menusunden`dogru baslamak zorunda kalabilirsiniz. Sonra aglari gorebilirsiniz.

If you can't connect to a wireless network, try changing WPA supplicant driver.
Eger kablosuz aglara baglanamazsaniz, WPA driverini degistirerek deneyiniz.

Out, stormeye.
Ben kacar :D
Bazi yerleri anlamadim cunku anlatilan programlari ben goremiyorum ve denemedim ama programlari bizzat siz kullanirken daha iyi anlayacaksiniz. Kolay gelsin

maniac_87
Forum Kalfası
Merhaba un10cked gördüğüm kadarıyla bayağı yoğunsunuz. İsterseniz bu çalışmada size yardımcı olabilirim. Ayrıca Almanca çeviriler de yapabiliriz.

Teşekkürler.