CHPnin kazanma şansı varmı

alpertunga.
Forum Ustası
Chp yi bilmem ama ince kazanabilir, mhp harici oy vermedim bugüne kadar, son referandum da partimin dediğini değil aklımın dediğini yaptım, şimdi de millet vekillliginde oyum mhp ye. Ama cumhurbaskanligi icin ibre şuan için ince den yana

KayaSecurity
Cool Üye
Bir çoğu hâlâ; “kim içki içiyor, kim müslüman, parti ve yanlıları ne diyor, kim benim cebimi dolduruyor ? ona göre oy verelim.” kafasında olduğu için bu ülkeden bir halt olmaz.! Kimsenin kendine ait bakış açısı yok. Kendine ait düşüncesi yok. Hep birilerinin ağızıyla hareket edilmeye alışkın oldukları için Aziz Nesin %60’ı salak demekte çok haklı.

T@M@Y
Forum Ustası
vay Necdet hocam vay.
Biz ne afişler gördük bu yanında masum kalır.
CHP 'nin oyu belli %20-30 arasında değişiyor.
Muharrem İnce kazanabilir mi ? Kazanabilir. Bunu AKP'li fanatik seçmenlerde görebiliyor. Yıllardır siyasal paylaşımlara çok girmeyen sen :) bile bu işlere girdiysen ihtimal daha yüksek.

Asıl şu soruyu kendinize sorabiliyor musunuz ?
Tüm devlet imkanları, medya, devlet parası AKP'ye hizmet edip milletin hakkına girilirken Kabe Mekke'de olsa ne olur, olmasa ne olur ?
İnce, kazanırsa ülkeden kaçacak çok vekil ve bakan var. Hesabı sorulacak çok şey var. (hesap derken hesaplaşma değil, gerçekten mali hesap)
Öncelikle bana suikast düzenlenecek diyerek, fetöcüleri kripto odalara sokanlar en başta kaçacak olanlar.
çok çok uzun konular, ne kadar tartışsak da sonuç değişmeyecek. O yüzden her kıblesi Mekke olana güvenmeyin.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Benim fikrim net..

Bu seçim, Türkiye'nin son şansıdır.

Dikkat ederseniz, Muharrem İnce televizyonlara çıkartılıyor ancak, Meral Akşener ve Karamollaoğlu engelleniyor.

Buradaki amaç, MHP ve Saadet oylarının yön değiştirmesini engellemek.

Böylesine faşizan yöntemlerle girdiğimiz bir seçimden çıkışımız ya demokrasiye, ya faşizmin göbeğine olacak.

gorkem
Forum Ustası
Adam güzel anlatmış, ama mesele incenin çok kalitesiz olması değil, bu ülkedeki iktidar dışındakiler muhaletin erdoğan karşıtlığı olduğunu zannediyor.

haa evet buda oy getirirmi evet %25-30 arası getirir ama seni iktidar yapmaz...
lise mezunu bir adama koca ülkeyi emanet etmeyi canla başla isteyen bir insan için, fizik öğretmeni olan, Nagehan'ın "halk adamıyım diyorsunuz ama hep kitap okuduğunuzdan bahsediyorsunuz" eleştirisini alan, zamanın bilişim çağı olduğunu vurgulayarak buna ayak uydurmak gerektiğini söyleyen birine elbette kalitesiz gelir...zaten ülkeyi tek başına yöneten ve memleketin bu hale gelmesinden sorumlu kişiyi muhalefetin değil, çin halk cumhuriyetinin eleştirmesi lazım..

mesele muharremin kalitesiz olması değil, inatla cumhuriyet tarihinin gördüğü en seviyesiz, birikimsiz ve eğitimsiz adamını bu ülkeyi yönetmeye layık görenlerdir...muhalefet dışında ki iktidar yalakaları seçimleri sidik yarışı olarak görür, haklının değilde her zaman güçlünün yanında olarak egolarına zarar gelmesin derler...

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
vay Necdet hocam vay.
Biz ne afişler gördük bu yanında masum kalır.
CHP 'nin oyu belli %20-30 arasında değişiyor.
Muharrem İnce kazanabilir mi ? Kazanabilir. Bunu AKP'li fanatik seçmenlerde görebiliyor. Yıllardır siyasal paylaşımlara çok girmeyen sen :) bile bu işlere girdiysen ihtimal daha yüksek.

Asıl şu soruyu kendinize sorabiliyor musunuz ?
Tüm devlet imkanları, medya, devlet parası AKP'ye hizmet edip milletin hakkına girilirken Kabe Mekke'de olsa ne olur, olmasa ne olur ?
İnce, kazanırsa ülkeden kaçacak çok vekil ve bakan var. Hesabı sorulacak çok şey var. (hesap derken hesaplaşma değil, gerçekten mali hesap)
Öncelikle bana suikast düzenlenecek diyerek, fetöcüleri kripto odalara sokanlar en başta kaçacak olanlar.
çok çok uzun konular, ne kadar tartışsak da sonuç değişmeyecek. O yüzden her kıblesi Mekke olana güvenmeyin.
Konu şu ; chp nin bu seçimi ne kadar ciddiye aldığı bu kadar bariz yanlışları yapmaları konuya verdikleri önemi gösteriyor kılıçdaroğlu tarzı tüm chp ye sirayet etmiş :)

T@M@Y
Forum Ustası
Konu şu ; chp nin bu seçimi ne kadar ciddiye aldığı bu kadar bariz yanlışları yapmaları konuya verdikleri önemi gösteriyor kılıçdaroğlu tarzı tüm chp ye sirayet etmiş :)
Necdet hocam,
Bu işlerin içinde şahsen bulunduğum için biliyorum :).
Maddiyat yok, bir çok ilçe başkanlıklarında bu tür işleri biraz Photoshop'tan anlayan 18-19 yaşlarında gönüllü çocuklara yaptırıyorlar.
Yani tutup örtülü ödenekten parayı basıp yandaş profesyonel bir ajansa yaptırılmıyor, kaldı ki öyle ajanslar bile hatalar yapıyor.
Şimdi çıkıp burada yanlış afişleri bulup afiş mi yarıştıralım :).
Muharrem İnce ve ekibi gayet güzel yürütüyor çalışmaları.

T@M@Y
Forum Ustası
Üzüldüğüm konu ne biliyormusun. Bu itleri besleyenlerin diploması bile yok. Belki bu adam bile Üniversite okumamış ama çıkmış eleştirdiği adam :) Fizik Öğretmeni.
Muharrem İnce, canlı yayında hepsini tek tek yerin dibine sokuyor. Bakın Muharrem İnce kazanırsa bu video ortadan kalkar, demedi demeyin. AKP seçmeni böyle videolarla ancak kendini tatmin eder.

T@M@Y
Forum Ustası
Benim fikrim net..

Bu seçim, Türkiye'nin son şansıdır.

Dikkat ederseniz, Muharrem İnce televizyonlara çıkartılıyor ancak, Meral Akşener ve Karamollaoğlu engelleniyor.

Buradaki amaç, MHP ve Saadet oylarının yön değiştirmesini engellemek.

Böylesine faşizan yöntemlerle girdiğimiz bir seçimden çıkışımız ya demokrasiye, ya faşizmin göbeğine olacak.
Gila hocam bunlar farkında değil :).
Ortalık güllük, gülistanlık olacak, Dünyada sayılı ekonomi arasına gireceğiz, kalkınacağız falan sanıyorlar. TV'yi bir açıyorsun kanalların hepsi yandaş olmuş, memurların sosyal medya hesapları takip edilip raporlar halinde üst makamlara sunuluyor, adam ülkeyi satsa sorgulayacak, yargılayacak bir makam yok. Bir ülke bu kadar teslim edilmez kardeşim.