Çin işkencesi işte böyle bir şey 16+

*
Banned

Bu Cinlilerin en buyuk suçlarda için 1920 lı yıllara kadar uyguladıgı ıskencesıdır.
Tepkı gelıcegını dusundugum ıcın tek bır resım koyucam,bu buyuk suclar bırcok kısıyı oldurmek,kucuk yastakı cocuga tecavuz gibi....
Iskence su sekılde(Hatta ıskence yanlıs bu adamların cezası) yapılıyor:
Cezalandırma 3 gun suruyor...
Suclu toplam 1000 kere kucuk parcalar halınde kesılıcek(gunde 350 cıvarı)
Eger suclu cezası dolmadan olurse gerı kalan sayı 1000 e ulasana kadar kesılmeye devam edılıcek.....
Kesımde kullanılan bıldıgımız pıde ,borek kesmede kullanılan kasatura seklındekı bıcaklar.....
Kesıkler ılk once buyuk kaslarda(Gogus,bacak vb..)baslıyor ve daha kucuk kasların oldugu bolgeleden sonra genıtal bolgeler ve ıc organlara kadar devam edıyor....
Isın en ıgrenc tarafı ıskence devam ederken sucluya her saat bası uyusmasını saglayan ıcı uyusturucu dolu olan buyuk bır kabda sıvı ıcırtıyorlar boylece resımdede fark edecegınız gıbı kısının canı yanmıyor hatta yuzunde gulumseme benzerı bır ıfade olusuyor.......

alıntıdır.

Zafer
Forum Ustası
Çinlilerin 1 milyar, dünya nüfusunun da 7 milyar oldugunu düşünürsek; 6 çinli olmayana bir çinli düşüyor demek ki. bütün çinlilerin bu teknikleri bildigini ve de muntazaman psikopatlaştıklarını da hayal edersek ve de bu şekilde 4 koldan dünyayı sardıkları... hayır hayal gücüne ket vurmak en iyisi..

Bir millete mal edilmeşini acımasız oluşuyla aşmış işkencedir.artık bir amerikan'ın yaptığına da çin işkencesi denilebilmektedir.

Altunizade
Forum Ustası
Çinlilerin 1 milyar, dünya nüfusunun da 7 milyar oldugunu düşünürsek; 6 çinli olmayana bir çinli düşüyor demek ki. bütün çinlilerin bu teknikleri bildigini ve de muntazaman psikopatlaştıklarını da hayal edersek ve de bu şekilde 4 koldan dünyayı sardıkları... hayır hayal gücüne ket vurmak en iyisi..

Bir millete mal edilmeşini acımasız oluşuyla aşmış işkencedir.artık bir amerikan'ın yaptığına da çin işkencesi denilebilmektedir.
Anlamadım? :confused:

hacker-inside
Forum Kalfası
eskidendi bunlar artık yok 1 tane var oda adamı bir odaya kapatıyorlar oda hergün ufak ufak küçülüyor bir kaç sonra adama odadan çıkınca ayaklarının sıkışmasından dolayı uzun süre yürüyemiyor yatalak kalıyor

ωαгзż
Banned
Berdush

Walahi Sen Işkence Den Hoşlaniyrsun Ben Onu Anladim Canim Benim :d Neyse Ama Insanlik Dişi Bir Iş Bu Yapanlarin Bunu Yapmya Hakki Yok

Jazz Blues
Forum Kalfası
İnsanlık dışı gerçekten ancak farklı toplumların , inançların , davranışların böyle olması her zaman dikkati çekiyor . Çok kötü gerçekten ... teşekkür ediyorum paylaşımın için ... saygılarımı sunuyorum ...

ESTERGON
Genel Moderator
blackmode
Forum Ustası
Doğu Türkistan'da hala işkenceler devam ediyor.Soydaşlarımızın köyleri basılıp öldürülüyor.

Bunlar çin teröristler tarafından yapıldığı söyleniyor ama bunu yapan Çin hükümetinin ta kendisi.

Trex_
Banned
Konuya ilgi duyan arkadaşların aşağıdaki başlıkta kendi soyumuza uyguladığı
soykırımı okumalarını öneririm.

http://www.wardom.org/dogu-turkistan-t154344.html?t=154344&highlight=T%FCrkistan

Yukarıdaki konuda uygulanan işkencelere ait fotoğraflarda aşağıdadır.

http://www.wardom.org/cinlilerin-atalarimiza-kendi-kanimizdan-olanlara-yaptiklari-okuyun-lutfen-t108543.html?t=108543&highlight=T%FCrkistan

Konu ibret almanıza belki yardımcı olur.
Kolay gelsin.
yönlendirdiğin yerde de göremedim resimleri biri yardımcı olabilirmi çok merak ettim şimdi nasıl mide varmiş bu adamlarda