Cod4 Guid Ban Sorunu - Cod4 multiplayer sorunu sorularım var

whimper
Forum Kalfası
ilk başlarda çat diye "SERVER DİSCONNECT" diyordu. Sonra guid ban geldi. sonra key değiştirdim. Sonra tekrar oyuna girmek için tıkladığımda "an error occured while reading the stats data. you stats have been reset hatası verdi.

diğer forumlarda kesin bir çözüm bulamamama karşın dün baya bi uğraştım ve oyun options - multiplayer options dan serial i deiştirdim. bikaç tane denedim ve bi server a giremedim ama diger 1 tanesini denedim oynamayı başardım.

bu olayın aslını bilen varmı? benim anladıgım kadarıyla aynı cd key i 1000lerce kişi kullandıgından banlanıyor ve giremiyorsunuz. cdkey deiştirip denemek gerekiyor.

yeni başlıorum cod4 multiplayer a. wardom serverdayım yakında ..:D
baya farklı geldi cod 4 ü multi ilk defa oynadım :D wışş :D umarım cabuk ısınırım ..

son sorum; level atlamak ne işe yarıo ? yeni silah açılıo anladıgım kadarıyla baska ?
serverda gorusmek üzere..

haa bi de unutmadan wardom server sd olmus :D en nefret ettigim oyun türü . td veya deathmatch daha ragbet gorur diye dusunuyorum..

BLACKSEA-58
Cool Üye
arkadaşlar cod4 multuplayer nasıl oynayacağım xfıre kur oynarsın dediler olmadı bana yardımcı olun..