Beyler cs 1.6 kurdum ve bu hata cıkıor bazı maplerde zm serverlar bazı deathmatch swlerde oluor mesela aim_ak-colt map oldumu sw de giremiorum bu hata cıkıyor( Could Not Connect Server) lütfen yardım Nasıl çözebilriim?
tam olarak could not connect server diyorsa nonsteam tekrar yüklerse büyük ihtimal düzelir, map silme olayı şöyle server'a bağlanırken your maps bilmemne differs to server derse silersin (bu o haritanın sende bozuk olduğu anlamına geliyor)
bazı serverların map indirirken editli bsp yukleyebiliyor. O yüzden bazı maplarda bu hatayı alıyorsun haritayı ındırıp cstrıke klasorunde maps dosyasına atman gerekecektir. Ben böyle çözüyorum
[[[yöntem önce başlata girin çalıştıra tıklayın regedit yazın ve tamama basın HKEY_CURRENT_USER a girin ardından sowtvare ye yıklayın sonra valve klasörünü bulun valve klasörünün içinde half-life ve steam var bu ikisini silin ve iştamam sayılır sonra burdan çıkın diyelimki half life girdiniz burda kod isteyecektir kutuların hepsini A harfi ile doldurun
örneğin AAAAA AAAAA AAAAA... sonra tamam diyin oyuna girin ve oyun açılacaktır ben denedim...]]] bunu yap kardeş kesin düzelecektir %100