Counter Strike 1.6 Dev Paket v10 | SpY DeviL |

SpY DeviL
Banned

Silah Paketi - Sprites Paketi - Ses Paketi - Harita Paketi - Ek Paket

+ Gelişmiş Kurulum ( Aşağıdaki sayılanların hangilerinin yüklenip yüklenilmeyeceğini seçebilirsiniz )

+ Kontrol Edilmiştir

+ Yeni versiyonlar ilerde çıkacaktır!

Bu paket sayesinde csye yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.Tamamen benim hazırlamış olduğum bu paketin içerisinde :

Silah Paketi İle ;

Usp - Glock - Desert Eagle - Sig P228 - Five Seven - Dual Elites - M3 - XM1014 - Uzi - Mp5 - Ump45 - P90 - Famas - Galil - Ak/47 - M4A1 - Scout - Aug - Sig 552 - Awp - Sig 550 - G3 - M249 yüklenmektedir!

Ses Paketi İle ;

Tüm silah sesleri - Rehine Sesleri - UI Sesleri - Ultima Sound Sesleri - Tr Radyo Sesleri yüklenmektedir!

Sprites Paketi İle ;

Radar - C4 Işığı - Mermi Delikleri - Kill İkonları - Silah İkonları - Muzzle Flash - Fps Smoke - Hg Patlama Efekti - Kan Efekti - Radyo & Voice İkonları - Ateş Altındayken Çıkan Tribal Efekt - Arka Plan Resmi - Menü Teması - Awp Zoom Skin - Aug&Sig Zoom Skin yüklenmektedir!

Harita Paketi İle ;

Train Textures - Cbble Textures - İce16 - Awp İndia - Ski2 - Dust3 - Poolday ( Wad Dosyalarıyla Birlite + de_vegas.wad dosyası ) yüklenmektedir!

Ek Paket İle ;

Counter Team Skinleri - Teror Team Skinleri - Çelik Yelek Görünümü - C4 - Hg Paketi - İmha Kiti - Total 90 topu ( Soccerjam İçin ) - Helikopter Görünümü ( Hud ) - Rehine Skinleri - VIP Skin yüklenmektedir!

Paket ~= 70mb olup ( Normalde 140mb sıkıştırıldı ) yukardakilerin hepsi pakette mevcuttur.Bu paket eski cs görünümünden sıkılanlar için ideal bir pakettir...Paket gelişmiş kurulumludur yukardaki sayılanların hepsini yükleyebilir veya hangilerinin yüklenip yüklenmeyeceğini ayarlayabilirsiniz...

+ C4 Led sayesinde bombayı eskisine göre daha rahat bulabileceksiniz...

+ Fps Smoke sayesinde nerdeyse hiç duman çıkmamaktadır.Buda pcnizi kasmayacaktır!( Forumda eklemiş olduğum fps smokedan farklı )

+ Train Textures ve Cbble Textures ile bu haritalar eskisine göre görünüm olarak daha farklıdır.

Rar Şifresi : spywardom

RapidShare

DepositFiles

- Yönetici düzenlemesi: :
PatRoN.SanDoKaN
Forum Ustası
Spydevil rapidshareden indiremiyorum orda 8 haneli kod cıkıyooor sadece 4 hanesini yazabiliyoruzz inmiyo Yardım plsss:eek::(:chris::chris::whistling:

SpY DeviL
Banned
oraya 2 link ekledim birisinden indirin rapidshareden indirirken harflerin üstünde kedi olanları seçeceksin , yapamadıysan depositfiles'dan indir ;)

PatRoN.SanDoKaN
Forum Ustası
Spydevil şimdi T ve Ct ler güzel olmamış adamlar birbirilerine benziyorr! ben T iken herkeze ateş ediyom, kafa karıştırıcı biişey Ct ile birlik puusuuyoz ayırt edemiyoruz bizden mi degilmi die çözüm pls:D

PatRoN.SanDoKaN
Forum Ustası
Spydevil bişey daha oyunda sis atııgmızda nerdeyse hiç sis cıkmıyo ya işte bu yüzden adminler ekran kartını 32 bit falan yap diyor aslında neden öyle oldugunu biiliyoruz.. sen ayarlamışsın bu hareket ban sebebi olabilr mi ?:confused::confused:

MarcoS_
Forum Ustası
Sorunun varsa pm atarsın arkadaşa artık tommysunay. Konuyu kirletmene gerek yok. Kapsamlı bir paylaşım olmuş, teşekkürler :)

radeon
Çırak
Sizdede aynımı bilmiyorum ama ping çok yükseliyor ve oyunda kasılmalar yaratıyor 512 ram 128 ekran kartıyla oynuyorum eskisine göre 2 kat pingim yüksek oyunda :s

SpY DeviL
Banned
Sizdede aynımı bilmiyorum ama ping çok yükseliyor ve oyunda kasılmalar yaratıyor 512 ram 128 ekran kartıyla oynuyorum eskisine göre 2 kat pingim yüksek oyunda :s

bu pakette ping yaratacak bi eklenti yok , silah skinlerinden dolayı kasılma yaşanabilir ancak bendeki 128 ekran kartıyla takıldığını hatırlamıyorum , modemden kaynaklanabilir...

PatRoN.SanDoKaN
Forum Ustası
Aksine spydevilin bu paketini yükledikten sonra nerdeyse ping yok gb pingimi hiç 1-10 arası hatta 0 görmemiştim bu paketi yükledikten sonra pingim düştüü Cidden [ram 1024 ekran katı 256];)

cambaz738
Cool Üye
spydevil. ben bunu kuramadım. herseyını ayarladım yukelemyı baslat dedim. beklıyor ole silah paketti vs yuklenıyor diyor 15 20 dkka bekledım. yıne aynısı yuklenmıor :S:S

Alakalı Olabilecek Konular