beğendiğine sevindim ancak bu tür şeylerde deneyip ekliyoruz sonuçta 65mb boşa gitmesin indirmede veya paketi yüklemede sorun yaşanırsa yükleyemezsiniz paket sağlamcok super ya pardon bu arada flood oluyo ama gercektn cok begendım
senın csdekı nıck ne ya mrk ettmSorunun varsa pm atarsın arkadaşa artık tommysunay. Konuyu kirletmene gerek yok. Kapsamlı bir paylaşım olmuş, teşekkürler
dev paket yüzündenmi ?inanamıyorum ya benim pc göçüyordu fps den
PacKeT Süper FaKaT SounD PaKeTini BeqenmeDim SaDece. EsKi VerDiqin SounD PacKeTini TeKRar YükLeDim. o Daha iyiyDi . Diqer SKinLer FeLan Süper. iLK BaşTa CT ve T Karı$ıyoR Ama Adam ZamanLa ALışıyor. Pinq iSe 35-55 Arası Hep. :S Hiç 10'un ALTına inMeDi. Bu inT'i PayLa$Tıqımız için OLaBiLir Diye onDa Sorun Yok. ZaTen Komşu inDir inDir BıKMıyor. ADam qibi Cs ATamıom NeySe FazLa EDebiyaT YapTım.
ELine SaqLıK Çok LazıM 1 PacKeT. Ama EsKi SounD PacKeTin Daha qüzeLDi ...
Dev Paket'de skinlerden dolayı kasma olabilir , iyi bir ekran kartın varsa sorun çıkmazdev paket yuzunden evet
bu paket oyunu grafik ve ses bakımında iyileştiren ve eski görünümden sıkılnlar için çeşitli efektler ve skinler barındıran bir paket...Eğer önceki client ile online oynayabiliyorsan bunu üstüne kurduğundada oynayabilirsin...bunu online olarak oynayabiliyomuyuz?
pakette seçtiğin haritaları üstüne kurar ama diğer kalan haritalara zarar vermez...bu paketi yükleyince oyunda var olan haritalar gidcekmi???