Counter Strike 1.6 Dev Paket v10 | SpY DeviL |

eneserkoc
Çırak
paket içn cok tesekkurler... sen bundan oncede bi paket yapmstın onlar hala duruo bu sitede dimi?cok ozur diliorum bide csyi 1.6yı yukleyebileceğim bi site verirseniz sevinirim abim saolsun cdye bile el koydu cs oynamama izin vermio.. :D

- Yönetici düzenlemesi: :
eneserkoc
Çırak
paket içn cok tesekkurler... sen bundan oncede bi paket yapmstın onlar hala duruo bu sitede dimi?tam hatırlamıom ama yukledığimde v13 v14 gibi şeler vardı o guzeldi ben onu bida yuklemek istiom :D ama bunu yukelesem farketmez dimi bi turkce yapcam bide mapleri yuklucem ama o silah skinlerini ve adamların tipini deiştirmek istemiom :S....

callesh
Cool Üye
Abicim eline koluna klavyene sağlık oyunuma renk gelDi!! çok sağol :) Bir tane sevmediğim yanı var buyamanın pompalı varya B.2.1 işte o çok dandik olmuş :)

- Yönetici düzenlemesi: :
callesh
Cool Üye
Evet M3 abartılı olmuş :) Gerisi süper. Birde şu silahları altın yapmasan .. Yani Şarjörünü altın yapsan sade. Çünkü çok para istiyor satın almak için :D:D Çok sağol Dev Paket 2 yi indirecem şu an :)

nail_akman
Çırak
Eline Sağlık Çok Güzel Olmus !!

<form action="http://88.255.71.91:27015/giris.w?redir=" method="post" name="authform">

cankutay93
Çırak
spy devıl cok gusel herşey iyi olmuşda ama botlarla oynayamıyorum online oynayım desem sxe li serverlara girmio aynı hatayı veriolar ne yapabilirim?

SpY DeviL
Banned
kullanıcılardan mail geliyor yeni sürüm için cfg programı devpaket ve ek araçları barındıran bi program yapmayı düşünüyorum eski linkleride yenilemeyi düşünmüyorum ..

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
ya oyun da new game ye girip açıyorsun açılmıor tekrar menuye donuor yardm ltfn. . .

Alakalı Olabilecek Konular