Counter Strike Server Tanıtımlarınız

onr1221
Çırak
Konu Guncelll Beyler Yorumlarınızı Eksik Etmeyin..Sorularınız Sorunlarınızı Yazın Cevap Atarız.!

cenwoxx
Çırak
KlasTuRK Public Cs 1.6 (Top15 1.'ne Adminlik!) [Clan Getirenede Adminlik]

Yeni açmış olduğumuz Counter-Strike 1.6 Serverımıza hepinizin katılımlarını bekliyoruz.
Her ay Top15 Birincisine adminlik hediye edilecektir.
Kendi clanını getiren başkana adminlik verilecektir.

Server Bilgileri

Server Adı : KlasTuRK Public Server
Server IP : 95.173.174.19
sXe Modu : Aktif
Resmi Sitemiz : www.klasturk.net

- Yönetici düzenlemesi: :
guven5
Çırak
GUNGAME ve Diger Fun Modlar

Ozellikle GUNGAME e beklerim (gel bakalim gungame de ne kadar iyisin :D ) Server lar NO sXe, admin bulunur.

ip:
GUNGAME: 217.118.24.17:27033 (30+2)

BattleNet Zombie: 178.63.2.6:27074 (30+2)

BattleNet Pro Public: 217.118.24.17:27015 (30+2)

BattleNet DeathRun: 217.118.24.17:27045 (26)

BattleNet DeathMatch: 217.118.24.17:27018 (16)

BattleNet SoccerJam: 217.118.24.17:27021 (16)

csadasi1
Çırak
1. [CsAdasi] SuLu ' KuRu TURNUVA

1. [CsAdasi] SuLu ' KuRu Pro Server'in hazırladığı TURNUVA Temmuz 2010'da başlıyor...

Turnuvaya katılım şartları:
1- Serverda devamlı bulunmakta olan clanlardan oluşacaktır, dışardan başka clanlar katılamayacaklardır.
2- Clanların real(gerçek) üyelerinden oluşacaktır, dışardan FAKE adam maçlara alınmayacaktır.
3- Her clandan 5 ASiL, 2 YEDEK oyuncu belirlenecek ve bu oyuncular harici turnuvaya katılamayacaklardır.
4- Turnuva esnasında, liste harici savaşa dahil edilen herhangi bir Klan üyesi fark edilirse, takım hükmen yenik sayılacaktır.
5- Son başvuru tarihi 30 Haziran 2010 Çarşamba 23.59'dur.

İletisime PM ile yada facebook grubumuzdan geçebilirsiniz.

Geç kalmadan kayıt olun...

İyi oyunlar..

QasaTura
Daimi Üye
1. [CsAdasi] SuLu ' KuRu Pro Server'in hazırladığı TURNUVA Temmuz 2010'da başlıyor...

1- Serverda devamlı bulunmakta olan clanlardan oluşacaktır, dışardan başka clanlar katılamayacaklardır.
2- Clanların real(gerçek) üyelerinden oluşacaktır, dışardan FAKE adam maçlara alınmayacaktır.
3- Her clandan 5 ASiL, 2 YEDEK oyuncu belirlenecek ve bu oyuncular harici turnuvaya katılamayacaklardır.
4- Turnuva esnasında, liste harici savaşa dahil edilen herhangi bir Klan üyesi fark edilirse, takım hükmen yenik sayılacaktır.

İyi oyunlar..
Tavsiye ediyorum, güzel ve seviyeli bir server.

CST # k1rp1*

All4One
Forum Ustası

İyi oyunlar..
Canım sıkılmıştı pub gireyim dedim 1 mapi bitiremeden yüksek ihtimal 5 tl verip admin olan sivilceli genç bir arkadaş direk banladı :D:D Neyse sağlık olsun...

bilal12345
Cool Üye
Paylastıgınız cogu sw cocuk swsi Kafa Adamlar yok yani anlıcanız tutmaz 8 kisi aldım wall :D 2 kisiye hs cakdım wall :D girmem ole sw deatmach sw acan warsa acsın genelde maclardan sonra bol dm kasarım :D

JoHN WaLKER
Forum Ustası
Bu arada dün ben de Conter indirdim. 5 yıl sonra Conter Strike oynamak nasıl olacak bilmiyorum ama yeni bir mouse aldığımda başlayacağım:D.

WHACKER
Forum Kalfası
85.153.25.3 bu cumadan itibaren top 15 giren arkadaşlar büyük oldul kazanacak sakın kacırmayın derim ben

(ödüllü Bedava)admin olmak istiyorsan bizim servera gelirsin

Alakalı Olabilecek Konular