Creative 5,1 ses kartı cd si lazım arkadaşlar

emoti
Cool Üye
arkadaşlar creative 5.1 ses kartının cd sinin arıyorum kolonlarım normal dijital filan değil lütfen yardımcı olabilirmisniz uzun zamandır kullanamıyorum :( hiç biyerdede bulamadım... :(

Arise
Forum Ustası
arkadaşlar creative 5.1 ses kartının cd sinin arıyorum kolonlarım normal dijital filan değil lütfen yardımcı olabilirmisniz uzun zamandır kullanamıyorum :( hiç biyerdede bulamadım... :(
Creative'in bir çok 5.1 desteği olan ses kartı var. Live serisi ,Sb serisi , 24 bit serisi.. Tam model veremediğin için şu şekilde yardımcı olabilirim;

Buradan aradığın sürücüleri indirip deneyebilirsin..

emoti
Cool Üye
Creative ''''sound blaster live 5.1 digital sb0220'''' model tam olarak bu arkadaşım bunu drivers buldum ama olmuyor cd si tam olarak lazım ne kadar model varsa hepsini denedim ama hata veriyor hep daha önce cd varken gayet güzel çalışıordu..Her yerde araştırdım ama yok kullanan arkadaşlar varsa lütfen uploand edebilirlermi..?

yokmu beyler :S

- Yönetici düzenlemesi: :
TrancEnergy
Banned
Model: Sound Blaster Live! 5.1/Audigy 1 5.12.1.291 WHQL
Vendor: Creative
Category: Sound Card
Description: Creative Sound Blaster Live! 5.1/Audigy 1 5.12.1.291 WHQL driver for Windows 95/98/ME/NT/2000/XP

Bunu Bir Dene

Edit: Aradıgın Kartı Google da Bu Şekilde Arat Bulucaksın.... Creative sound blaster live 5.1 digital sb0220 Driver Download

Çıkan İlk Siteye Gir

- Yönetici düzenlemesi: :
mavicocuk
Banned
ben driver'ı buldum çalışıyor ama application bulamadım yani ses alıyorum ama sadece iki kanal ve özellikleri kullanamıyorum yardımcı bu kartın programlarını upload edebilecek birileri varmı..

teşekkürler..

ses kartı bu:

kaç gündür arıyorum bir türlü bulamadım:mad:bu aleti üretenin:mad:

lanet olsun creative markasına beunda önce c-media kullanıyordum hiç böyle bir sorun yaşamadım...

arkadaşlar elinede olan varmı bunun cd upload edebilecek birisi..?

Arise
Forum Ustası
Bende baktım arşive ama sadece ses kartının sürücüsü var. :(
Peki windows / ses ayarlarından 5.1 özelliğine getirildiğinde 5.1 ses vermiyormu ?
(5.1 verip vermediğini mp3 'lerde falan anlayamazsın. Sadece surround ses verebilen media dosyaların anlayabilirsin dvd filmlerde mesela. )

mavicocuk
Banned
Bende baktım arşive ama sadece ses kartının sürücüsü var. :(
Peki windows / ses ayarlarından 5.1 özelliğine getirildiğinde 5.1 ses vermiyormu ?
(5.1 verip vermediğini mp3 'lerde falan anlayamazsın. Sadece surround ses verebilen media dosyaların anlayabilirsin dvd filmlerde mesela. )
senin dediklerini denedim 2 kanaldan başka kullanamıyorum yani ses kartını özelliklerini kullanamadıktan ne anlamı varki onboard kullanırım yani değilmi?

ya kanka yemediğim virüs kalmadı iso cd bulacam diye ilk kez creative kullanıyorum budan sonrada imkanı almam ya ne sitesinde var nede global sitelerde hiç bir yerde yok ne b*ktan bir markaymış ya:mad::mad:

bi bulursam ilk işim upload etmek..

emoti
Cool Üye
Aynı sorunu bende çok cekdim aramadığım sormadığım yer kalmadı indirmediğim driverda kalmadı sonunda bi internet kafede buldum ve hemen bi cd cektirdim kendime...Buraya nasıl koycağımı acıklamalı bi sikilde anlatırsana sana yardımcı olurum dostum...

mavicocuk
Banned
Aynı sorunu bende çok cekdim aramadığım sormadığım yer kalmadı indirmediğim driverda kalmadı sonunda bi internet kafede buldum ve hemen bi cd cektirdim kendime...Buraya nasıl koycağımı acıklamalı bi sikilde anlatırsana sana yardımcı olurum dostum...
öncelikle iso dosyası yapman lazım onuda nerodan image olarak herhangi bir dosyanın içerisine yapacaksın sonra sen bana msn rar dosyası halinde gönder daha sonra ben rabidshare buraya koyarım ok..

ama eminmisin bu ses kartının cd si olduğuna model tam olarak bu:

Creative Sound Blaster 5+1 digital SB0220 EMU10K1-JFF

edit:

KENANDOGAN
Çırak
kardeş sen bulmuşsun ne güzel aynı karttan bendede var sana zahmet tam tarif ette bende indireyim olurmu tarif ettiğin şekilde uğraşıyorum mam sürekli sunucuya bağlı değilsiniz diye bir mesaj veriyor
teşekkürler

vicente
Daimi Üye
bnde cdsi var rarlayıp rapide atabilirim isteyen olursa cd den pc ye kopylayıp rarlıyıcam sound blaster live