Creative'in bir çok 5.1 desteği olan ses kartı var. Live serisi ,Sb serisi , 24 bit serisi.. Tam model veremediğin için şu şekilde yardımcı olabilirim;arkadaşlar creative 5.1 ses kartının cd sinin arıyorum kolonlarım normal dijital filan değil lütfen yardımcı olabilirmisniz uzun zamandır kullanamıyorumhiç biyerdede bulamadım...
![]()
senin dediklerini denedim 2 kanaldan başka kullanamıyorum yani ses kartını özelliklerini kullanamadıktan ne anlamı varki onboard kullanırım yani değilmi?Bende baktım arşive ama sadece ses kartının sürücüsü var.![]()
Peki windows / ses ayarlarından 5.1 özelliğine getirildiğinde 5.1 ses vermiyormu ?
(5.1 verip vermediğini mp3 'lerde falan anlayamazsın. Sadece surround ses verebilen media dosyaların anlayabilirsin dvd filmlerde mesela. )
site çalışmıyor dostum.
1 daha dene arasıra yoğun oluyo çalışıyo
öncelikle iso dosyası yapman lazım onuda nerodan image olarak herhangi bir dosyanın içerisine yapacaksın sonra sen bana msn rar dosyası halinde gönder daha sonra ben rabidshare buraya koyarım ok..Aynı sorunu bende çok cekdim aramadığım sormadığım yer kalmadı indirmediğim driverda kalmadı sonunda bi internet kafede buldum ve hemen bi cd cektirdim kendime...Buraya nasıl koycağımı acıklamalı bi sikilde anlatırsana sana yardımcı olurum dostum...
''''sound blaster live 5.1 digital sb0220'''' model tam olarak bu..
bende var kardeş pm den ulaşırsan ulaştirabilirim.arkadaşlar creative 5.1 ses kartının cd sinin arıyorum kolonlarım normal dijital filan değil lütfen yardımcı olabilirmisniz uzun zamandır kullanamıyorumhiç biyerdede bulamadım...
![]()