CS de ekran Büyütme

bash
Hızlı Çırak
Merhaba arkadaşlar

Normalde oyun oynamam ama bilgisayarıma ilk defa oyun olarka CS kurdum.

Ne yaptım ne ettim bilmiyorum ama bir tuşa bastım. Oyun oynarken görüntü tam ekranken küçüldü bir daha bastım daha da küçüldü bir daha bastım çok küçüldü şimdi oyunu rahat rahat oynıyamıyorum.

Ben bu ekran görüntüsünün tekrar nasıl eski haline getircem? :)

Not: Ekranın küçük görünmesi sadece oyunu oynarken oluyor. Yani oyun menüleri tam ekran çıkıyor. Sadece oyun esnasında çok küçük görünüor kafayı yemek üzereym.

rebel
Cool Üye
bunu "sizeup" komutu ile duzeltebilirsin ama ekran kartın iyiyse OpenGL oynamanı tavsiye ederim su an belliki Software oynuyorsun

PASHA
Banned
f10 veya f11 e bas cafede sıkca karsılasırdım bu sorunla cocuklar bozardı ben yapardım

Kayıtlı Deği
Misafir Üye
soruuuuuuuuuuuuu

ben soru işaraeti (*) işaratinden yaptım nasıl yaparım lütfen yardimmmmmmmmmmmmmmmmm

yuemrah67
Misafir Üye
Csde Ekran Buyutme

yha ben * yanı soru ısaretı tusayla yaptım nası duzeltcem :S

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Face ekranı küçüldü

misafir facebook da iken akranı küçültmüş nasıl düzeltecem bilemedim dene dene her yolu dene olmadııııııııııı

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
cs 1.6

arkadaşlar benm pc de cs 1.6 oynarken ayarlarında bi değişiklik yaptım sonra ekran küçüldü ama menü de küçüldü oyuna girdiğinde ekranın ortasında açılıyo ve mal gbi oluyo açıldıktan sonra soldaki belgelerim vb herşey gözüküo video ayarlarından denedm olmuyo tekrar gükledm olmadı yardmcı olun

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
counter strike ta ekran büyültme

sevgili arkadaşlar bu sorun bendede olmustu ve kolay bir sekilde çozmustum evet arkadaslar ilk olarak

counter strike ı açıyoruz sonra CONFİGURATİON a giriyoruz daha sonra VİDEO seçeneğine giriyoruz ardından OPTİONS tuşuna girerek ayarlıyoruz eger yardımcı olduysam teşekkür ederim

:) :) :) :) :) :) :) :)

- Yönetici düzenlemesi: :
BriGeSS
Çırak
S.a Beyler Cs qırdıqmde actım kucuk ekran cıktı buyultme kapalı; Bunun sebepi ne ola bılır PlS

Not;qNormalde full ekran qırıyordu.

Alakalı Olabilecek Konular