Çürük binalara ruhsat verilmesi için yapılan imar affı reklamı.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hasan KAÇAN.. Hiç sevmem kendisini..

Her devrin adamıdır..

Bu Hasan KAÇAN ile yaptığım bir konuşmayı nakletmek isterim..

Gırgır dergisi ile karikatür yaşamına adım attı.

GIRGIR dergisi, dünyanın üçüncü en çok tirajı olan dergiydi ve adeta bizim gençlik yıllarımızın idolüydü

GIRGIR'ı sahiplenmiştik. Namusumuz gibiydi..

Gün geldi, Özal iktidarı GIRGIR ve FIRT dergilerinden rahatsız oldu. Ertuğrul AKBAY'a parayı verdi, AKBAY da dergiyi satın aldı.

Artık iktidar borozanlığı yapacaklardı..

GIRGIR çalışanları bu durumu protesto ederek istifa ettiler

Ancak.. Hasan KAÇAN dergide kaldı..

Bir gün telefon ettim kendisine. Bu durumu nasıl hazmedebildiğini sordum.

Bana aynen şunu söyledi. Biz bunlara ana avrat küfrediyoruz ama mecburen çalışıyoruz ekmek parası..

Hasan KAÇAN'ın yediği ekmeğin buğdayı nasıl bir buğdaydır bilmiyorum ama, o gün bu gündür bütün iktidarların borozanı oldu, olmaya devam ediyor.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ünlüler de suçlu mu şimdi?
Doğru mudur, yalan mıdır bilemem. Bugün okuduğum bir şeyi nakledeyim, ünlülerin suçlu olup olmadığını siz sorgulayın.

Ünlü olmak suç değildir ancak, sorumluluk gerektirir.

Sizin ününüzü birileri paraya çevirmek isteyebilir, bununla ilgili size reklam filmi çektirmek isteyebilir

Ünlü olmanın şımarıklığını değil, sorumluluğunu taşımak gerekir.

Kemal Sunal'a Antalya'da bir emlak reklamı çektirip, karşılığında bir ev vermek isterler.

Sunal, teklifi geri çevirir..

Karısı der ki; Niye geri çevirdin? Antalya'da bir evimiz olsaydı fena mı olurdu?

Rahmetli der ki: Bir deprem olur, o evlerden yıkılan olursa, ben bunun vicdan azabıyla yaşayamam

;)

Geronimo21
Forum Kalfası
Doğru mudur, yalan mıdır bilemem. Bugün okuduğum bir şeyi nakledeyim, ünlülerin suçlu olup olmadığını siz sorgulayın.

Sizin ününüzü birileri paraya çevirmek isteyebilir, bununla ilgili size reklam filmi çektirmek isteyebilir

Kemal Sunal'a Antalya'da bir emlak reklamı çektirip, karşılığında bir ev vermek isterler.

Karısı der ki; Niye geri çevirdin? Antalya'da bir evimiz olsaydı fena mı olurdu?

Rahmetli der ki: Bir deprem olur, o evlerden yıkılan olursa, ben bunun vicdan azabıyla yaşayamam

;)
Aynen doğru mu değil mi bilmiyoruz ama biliyoruz ki Kemal Sunal halkı düşünen biriydi.

Sebnemy35
Forum Kalfası

;)
Doğru olmasa da Kemal sunalım bu karakterde birisiydi
Yakıştırdım

hurma01
Cool Üye
Hasan KAÇAN.. Hiç sevmem kendisini..

Her devrin adamıdır..

Bu Hasan KAÇAN ile yaptığım bir konuşmayı nakletmek isterim..

Gırgır dergisi ile karikatür yaşamına adım attı.

GIRGIR dergisi, dünyanın üçüncü en çok tirajı olan dergiydi ve adeta bizim gençlik yıllarımızın idolüydü

GIRGIR'ı sahiplenmiştik. Namusumuz gibiydi..

Gün geldi, Özal iktidarı GIRGIR ve FIRT dergilerinden rahatsız oldu. Ertuğrul AKBAY'a parayı verdi, AKBAY da dergiyi satın aldı.

Artık iktidar borozanlığı yapacaklardı..

GIRGIR çalışanları bu durumu protesto ederek istifa ettiler

Ancak.. Hasan KAÇAN dergide kaldı..

Bir gün telefon ettim kendisine. Bu durumu nasıl hazmedebildiğini sordum.

Bana aynen şunu söyledi. Biz bunlara ana avrat küfrediyoruz ama mecburen çalışıyoruz ekmek parası..

Hasan KAÇAN'ın yediği ekmeğin buğdayı nasıl bir buğdaydır bilmiyorum ama, o gün bu gündür bütün iktidarların borozanı oldu, olmaya devam ediyor.
Özet bu işte insanlar bu