Çürük Web Tasarımcı Nasıl Anlaşılır

dersaj
Çırak
çizim programı olarak hazır şablonları kullanan, aynı şablonu binlerce websitesinde görülebilir programlar kullanıyorsa.yada photoshop v.b herhangi bir programda fink atamıyorsa.

buda benden olsun:)

codesolve
Daimi Üye
eywaaah o zaman ben birazcık çürük web master oluyorum hemde bayaa çürük...yenı basladımda html ye :D :D :D ??? herkese iyi gunler konuyu acan arkadasımada cok teşekkür ediyorum cok guzel bi yazıydı... :)

raynorhere
Çırak
bende örnek vereyim ::
- siteniz falan.com adresindeki site gibi yapalım
- abi bi sorun olmasın izinsiz alıyoz ceza falan ...
- yok abi biz onu kalıbına sokarız ....

bide benim eski patronum vardı adam tasarım yaparken bana kızıyordu çok yavaşmışım diye - olum tarihi bi daha mı yazıcan kopyala - yapıştır yaa ne uğraşıyorsun.. bunu yarına yetiştir anlamaz bunnar :)

karaqedi
Forum Kalfası
güzel güzelde joomla kurdu diye çürükmü oluyomuş ben onu anlamadm :)
hazır portal uygulamaları varken sıfırdan portalmı yapıcaz yani lol :D

stratejist
Çırak
1-kaynak koduna baktığında front page yazısını görmek irenç bir durum.
2-tasarım diye koyduğu flash ların siteyi yavaşlatması hantallatması.
3-hazır php ve hazır template siteler kullanıp bunun kendi yaptığının söylemesi. degişkenlerden ve id lerden hazır olduğu bariz anlaşılır.
4-sadece internet explorer da düzgün bir şekilde görüntülenmesi ve çalışması.
5-gereginden fazla grafik kullanması, grafik kullanmaması veya özensiz basit olması.
7-kendi sitesinin olmaması veya bakılmıcak kadar berbat olması.
8-koyduğu formlarda java scriptle denetimi yapmaması boş formu bile kabul etmesi.
9-yaptığı tasatımlarda grafikler haric hepsinin aynı olması.
10- 200 milyona site yapacağını söylemesi.
11- internetteki güzel sitelerin bire bir aynısının yapılması.
12-hiçbir programlama yapmadığı halde html ile hazırlanmış sitenin uzantısnın php veya asp yapmak
13-sitesinin tasarımını tablolar üzerine kurmak.

bunlarda ilaveler olsun bunun üstüne bir 20 madde daha korum ama boş verin bu kadar bile yeter

Başkurt
Misafir Üye
grafik tasarım diyince kes yapıştır ..... olarak algılıyorsa
sadece onun bunun sitesini kopyalıyorsa .... dimi yani
bizim çocuklar ... genelde öyle

kralinoglu
Hızlı Çırak
bu yazdığınız maddelerdeki gibi davranıpta girişimciyim diyen varsa yazıklar olsun zaten ben onları sadece gerçek profosyonellerden işleri daha ucuz fiyat verip çalmakla suçlarım ama gerçekten etkileyici ve komik bir yazı olmuş hazırlayan ve katılımda bulunan herkezin eline sağlık...