Crack i yap çift tıkla çalışsın.dentmil programını nasıl çalıştıracağız arkadaşım
PowerMILL kurulumu 32 bit te de 64 bit tede aynı ancak crack olarak eğer windows unuz 64 bit ise 64 bit crack yapın 32 bit ise 32 bit crack yapın. Resimlerde anlatılanları yaptıktan sonra herhangi bir hata almamanız gerekiyor.arkadaşım crackı yapmaya çalışıyorum fakat uygulama hatası veriyor
windowsla ilgili bir hatamı . hangi windowsu kurmam gerekiyor win32 de çalışıyormu
Yanlışın Var Arkadaşım İçinde Onlar Mevcut.teşekküler içinde sadece powermill var
DuctPost
Exchange
PostProcessor yok acaba nasıl bulucam bunları
teşekküler
Söylenenleri Yaptıysanız Sorunsuz Çalışması Gerekir. Virüs Programınız Crack Klasörü İçersindeki Delcam.exe yi Virüs Olarak Algılayıp Silmiş Olabilir Lütfen İlgili Dosyanın Olması Gereken Yerde Olup Olmadığını Kontrol Ediniz. Tüm Virüs Programları Delcam.exe yi Virüs Olarak Görmektedir.Merhaba programı indirdim kurdum yalnız ne gerekiyosa ve ne yazıldıysa hepsini denedim bir türlü creck'leyemedim vista 32bit kullanıyorum kaspersky ve güvenlik duvarını kapattım rar dosyalarını indiridken ve kurarken birtürlü olmuyor son aşama bence tahminim Delcam.log dosyasının içi boş olduğundan diye düşünüyorum. PDF dosyasındaki resimde o log dosyasının içinde yazılar ver. bence ondan kaynaklanıyor.
Acaba o Delkam.log dosyası içi dolu olan creck'lemiş arkadaşlar sağdece o dosyayı verebilirlermi acaba link olark. şimdiden çok teşekürler..