Delcam Products 2010

abuzer24
Çırak
arkadaşım crackı yapmaya çalışıyorum fakat uygulama hatası veriyor
windowsla ilgili bir hatamı . hangi windowsu kurmam gerekiyor win32 de çalışıyormu

- Yönetici düzenlemesi: :
EhemmiyetsiZ
Daimi Üye
arkadaşım crackı yapmaya çalışıyorum fakat uygulama hatası veriyor
windowsla ilgili bir hatamı . hangi windowsu kurmam gerekiyor win32 de çalışıyormu
PowerMILL kurulumu 32 bit te de 64 bit tede aynı ancak crack olarak eğer windows unuz 64 bit ise 64 bit crack yapın 32 bit ise 32 bit crack yapın. Resimlerde anlatılanları yaptıktan sonra herhangi bir hata almamanız gerekiyor.

sonuc
Çırak
Merhaba programı indirdim kurdum yalnız ne gerekiyosa ve ne yazıldıysa hepsini denedim bir türlü creck'leyemedim vista 32bit kullanıyorum kaspersky ve güvenlik duvarını kapattım rar dosyalarını indiridken ve kurarken birtürlü olmuyor son aşama bence tahminim Delcam.log dosyasının içi boş olduğundan diye düşünüyorum. PDF dosyasındaki resimde o log dosyasının içinde yazılar ver. bence ondan kaynaklanıyor.
Acaba o Delkam.log dosyası içi dolu olan creck'lemiş arkadaşlar sağdece o dosyayı verebilirlermi acaba link olark. şimdiden çok teşekürler..

sidar333
Cool Üye
teşekküler içinde sadece powermill var
DuctPost
Exchange
PostProcessor yok acaba nasıl bulucam bunları
teşekküler

EhemmiyetsiZ
Daimi Üye
Merhaba programı indirdim kurdum yalnız ne gerekiyosa ve ne yazıldıysa hepsini denedim bir türlü creck'leyemedim vista 32bit kullanıyorum kaspersky ve güvenlik duvarını kapattım rar dosyalarını indiridken ve kurarken birtürlü olmuyor son aşama bence tahminim Delcam.log dosyasının içi boş olduğundan diye düşünüyorum. PDF dosyasındaki resimde o log dosyasının içinde yazılar ver. bence ondan kaynaklanıyor.
Acaba o Delkam.log dosyası içi dolu olan creck'lemiş arkadaşlar sağdece o dosyayı verebilirlermi acaba link olark. şimdiden çok teşekürler..
Söylenenleri Yaptıysanız Sorunsuz Çalışması Gerekir. Virüs Programınız Crack Klasörü İçersindeki Delcam.exe yi Virüs Olarak Algılayıp Silmiş Olabilir Lütfen İlgili Dosyanın Olması Gereken Yerde Olup Olmadığını Kontrol Ediniz. Tüm Virüs Programları Delcam.exe yi Virüs Olarak Görmektedir.

ayhancete
Çırak
Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Benim sorunum, win7 yüklü bir notebook kullanıyorum. Yukarıda yazılan şekilde programı kurduğum zaman server başlama hatası veriyor. (Server Start Failed. The Server May Already Be Running!) Ne yaptıysam birtürlü başlamatım. Ama aynı şekilde masa üstü xp yüklü bir bilgisayara kurduğum zaman program çalışıyor.
Acaba Win7 için farklı ayarlar olabilirmi? Hiç deneyeniniz oldumu?
Win7 kullanmak istememin amacı, pcmcia lpt kart kullanıyorum ve lpt1 olarak ayarlayabiliyorum. Xp de lpt3 olarak tanıyor ve değiştiremiyorum.
Teşekkürler...

tersol
Çırak
ya güzel kardeşim şu konuyu daha ayrıntılı şekilde anlatamzmısınız mesela şu lisans dosyası olayını açın biraz herşeyi yapıyorum yok anlamadıgım nokta biz lisans dosyasınımı ellemi değiştiriyoruz bide sistem değişkenlerinde nasıl bir oynama yapıyoruz ayrıca crack pdf dosyası ingilizce ve 13-14. aşamalardan bişey anlaşılmıyor tam acıklarsanız sevinirim bide.ben windows 7 home basic 64 bit kullanıyorum ve maalesef uğraştırıyo böyle.yardımlarınız için şimdiden teşk. ederim.saygılar

antonakisxxx
Çırak
arkadaşlar Windows 7 de kullanamayan arkadaşlar için anlatıyorum. imtools.exe programı eski versyon olduğu için windows 7 de çalışmıyoo. dolayısı ile de crack yapamıyosunuz. ben imtools sitesini buldum son versyonunu indirdim ve crack işlemini öyle yaptım. windows 7 de de çalışştı. yapamayan arkadaşlar aykarman@hotmail.com dan ulaşabilirler bana yardımcı olurum.

tekinbirinci
Çırak
Arkadaşlar, delcam ürünleri neden hacker'lar tarafından kırılmıyor da böyle abuk sabuk yöntemleri kullanmak zorunda kalıyoruz? Bilgisi olan var mı?

Üstelik çoğu kez bu yöntemler de başarısız oluyor.

Bilgisayarın delcam çöplüğüne dönmesi de cabası.

wiimac
Daimi Üye
arkadaşlar ben çalıştıramadım resimleri harfiyen yaptım xp kurulu ama artcam de kullanıyorum onu kaldırdım powermill kurdum bir türlü olmadı

format atıp tekrar xp pro kurdum resimleri aynen uyguladım ama paf hatası veriyor

1. FlexLM Server INSTALLATION

1.1 Delete (if exist) any Delcam PAF-fles from your computer (C:\dcam\config\pass\*.paf, C:\Program Files\Common Files\Delcam\*.paf)

1.2 Copy folder "Flex" to any folder on computer wich suppose to be a License Sever. It can be your own computer or any network computer.
Suppose you copy folder "Flex" to C:\Program Files\Delcam

crack dosyasında bunlar vardı

-Tesla-
Çırak

tüm dediklerinizi yapmama reğmen PAF error hatası almaya devam ediyorum.Pdf dosyasında kırmızı ile işaretlediğim yerde server start successful yazıyor acaba bendeki problem nedir