Franticorpse
Forum Ustası
Delphi hakkında sormak istediklerinizi yazınız ; yardımcı olmaya çalışırım .
Delphi ile bunu değiştirmen mümkün ;inanhuseyin demiş ki:Merhaba;
Franki sana benim sormak istediğim şu;
Kullanmakta olduğum 3. parti yazılımların
Mesela kullanıcı arayüzünü Delphi ile değiştirebilirmiyim?
evet ise nasıl?
Bildiğim kadarıyla buna imkan sağlayabilen tek program delphi
Yanılıyormuyum?
Teşekkürederim
Evt , Delphi' ama Şu Anda VB 2005'tede O Özellik Varinanhuseyin demiş ki:Bildiğim kadarıyla buna imkan sağlayabilen tek program delphi
Yanılıyormuyum?
Teşekkürederim
Başlığı bir daha oku istersen .Do_Tired demiş ki:Visual Foxpro hakkında sormak istediklerim var. keşke foxpro bilen olsaydı. :S
Onu anlamadım trigger.Franti, ne zamandır başlıklar içinde bekleyen bir sorum vardı, en azından senden cevap umdum, ama kimseden ses çıkmadı Madem başlık açmışsın bi de burada dile getireyim bari
teşekkür ederim.
http://www.wardom.org/system-trayde-uyari-t106770.html
bakk ilk deil 2. mesajı ilk mesajı da yardım için atmıştır şimdi budelphi için component yuklemek istiyorum nerden bulabilirim.mesela tadvedti componenti lazım?
Kullandığın Delphi'nin Verison'unu Yazarsan Ona Göre Tadvedit Component'inin Linkini Vereyim.. Veya Burdan Version'una Göre İndir..ya anlayan anlamıştır.Tadvedit componenti lazım kısacası
arka planda çalışan bir programım var(tabi istendiği zaman görünür hale getirilebiliyor) ancak bazı uygunsuz durumlar gerçekleştiğinde system tray'den sarı uyarı baloncuğu patlatmak istiyorum(system tray de programımın iconu var) ve bunu gerçekleştirebileceğim bir component var mı, ya da nasıl yaparım onu araştırıyorum.Onu anlamadım trigger.