kardeş Dede ile program kırdım diyorsan düpedüz yalan. ben 3 yılı aşkın zamandır dede kullanıyom Dissasembler programları olmadan(en çok kullanılan w32dasm) bununla program kıramazsın zaten bu programla exe ler üzerinde oynama yapamıyorsun. Bu program exe yi hazırlanış aşamasındaki .dfm, .pas, .dcu ve .dpr dosyalarına ulaşamabilmeni sağlıyor. onunda zaten kodlarını Asm olarak veriyorki mi moka yaramaz. Görünüm olarak oynadığın exeyi değiştirebilirsin ama tüm kodlarını yeniden hazırlayıp delphi ile compile etmeden o da mümkün değil zaten.ReVeNGE demiş ki:http://www.softpedia.com/get/Programming/Debuggers-Decompilers-Dissasemblers/DeDe.sht
evet arkadaslar ben bu forumda yenıyım ama bazı arkadasların ınanılmaz derecede yorumları benı uzdu neyse acıklamasını yapıyorum .
1. programı acın ve kurun karsınıza gelen programdan ust sol kosede
kı bolumden kurulumunu yaptıgınız ve kıracagınız programın eze sını alıyorsunuz ve proses butonuna basıyorsunuz o yaklasık ıkı dakıka da ısını goruyor.
2. sonra kırdıgınız programın serıal kısmına gelıp oraya doldurun yanı ıstedıgınız seyı yazın bu kadar. ben bu programla akın soft cafe programını kırdım umarım işinize yarar iyiy çalışmalar
fakirbok demiş ki:Delphi ile ilgili bütün programları bu programla kıramazsın.DeDe(Delphi Decompiler) adıyla bilinen program Delphi yle yazılmış program ları açmaya yarar.Fakat bu bütün delphiyle yazılmış programları kıracagınız anlamına gelmez.Oyle şey mi olur.Ama içerik hakkında geniş bilgi verir.Componentleri görebilrsiniz mesela.
Bu arada programı kullanmak için öncelikle eger delphi programı paketlenmişse paketi açmanız gerekir.