amac
Cool Çırak
Delphi de çalışanlar programlar değil componentlerdir.DeDe ile .bpl ve .dcu ları decompile edersin.Ama anında cracklersin diye birşey yok.Offset değerini alıp hex editöründe olayı bitirirsin(Asıl mesele Offset değerini almak zaten).Component cracklemek öyle kolay bir iş değil.İsteyen varsa,anlatayim .NET componentleri nasıl cracklenir falan.Hatta BussinesSkinForm componentinin offset değerini veriyim değiştirin hex editöründen hemen isterseniz(Ben de en iyiyim demiyorum ama birkaç birşey yaptım yani,neyin ne olduğunu az çok bilirim)
Rus,Amerikan,Çinli kişiler ile konuştum yabancı forumlarda bu crackleme hakkında.
Genellikle OllDBG kullanıyorlarmış tabi bilemicem ben de onlar kadar profesyonel değilim.
Moderatörlere sesleniyorum bu mesajı yanlışlıkla 2. kez yazdım.60 saniye sonra yeni bir mesaj yollayabilirsiniz dedi.Yolladım 60 saniye sonra.Bir baktım önceden de yollamış mesajı.Silmenizi rica ediyprum kusura bakmayın
Rus,Amerikan,Çinli kişiler ile konuştum yabancı forumlarda bu crackleme hakkında.
Genellikle OllDBG kullanıyorlarmış tabi bilemicem ben de onlar kadar profesyonel değilim.
Moderatörlere sesleniyorum bu mesajı yanlışlıkla 2. kez yazdım.60 saniye sonra yeni bir mesaj yollayabilirsiniz dedi.Yolladım 60 saniye sonra.Bir baktım önceden de yollamış mesajı.Silmenizi rica ediyprum kusura bakmayın
- Yönetici düzenlemesi: :