Dev Script Arşivi

#HiperTansiyon
Forum Kalfası
Sülün osman ı bilirmisin. Türkiye Cumhuriyetinin meşhur dolandırıcısı. Tutturabildigine satmıştır galata köprüsünü bilmem ne camisini. Sen şimdi sözüm ona bir arşiv toplamışsın. Hadi işi abartayım scripti editleyip alta altını yazmışsın bunndan para istiyorsun. Hadi gözüm üstte yazdıgım yazıyı geri alıyorum emek hırsızlıgı yapma.

merthost
Çırak
İçinde zaten hepsi benim demedim benim olanlarda var olmayanlarda var burada bütün hepsini kendini oturup yazmaya kalksan ve satmak istesen çok ciddi miktarlara satmak gerekir burada ki önemli olan yapılmış arşivlemedir ....

#HiperTansiyon
Forum Kalfası
Hala yazıyormusun. Senin yazdıgın birşey olsa tek satarsın ismini duyurmak için. Hiçkimse O kadar emek verip script yazıp başka programlarla biraraya katmaz.

Senin gibileri iyi tanırım. webmaster sitelerinden şutlanıp sözüm ona tutturabildigin paralı genç bu işlerde hevesli kişileri avlamak peşindesiniz ama wardom bu işleri yapabilecegin.net alemindeki son yerdir.

Sana tavsiyem artık lisemi okuyorsun orta okulmu. Orda bilmeyen arkadaşlarına satmaya kalk. Belki bi harclık yaparsın.

T@M@Y
Forum Ustası

Abi bu attığın resimdeki scriptlerin neredeyse tamamı bende var zaten hepside warez.