intel1111
Daimi Üye
arkadaşlar merhaba birkaç gün önce dizüstü satın aldım bilgisayarımdan memnunum ancak dün usb belleği görmedi bende diğer girişi denedim sorunsuz çalıştı, bu midemi bulandırdı çünkü sadece 3 tane usb girişi var biri arızalı ise (umarım değildir) geriye 2 tane kalıyor ki bir tanesini mause usb bağlantısı meşgul ediyor
ayrıca dvd sürücü açılmıyor o kadar denedim nafile gerçi bilgisayarım`dan mause imleci ile dvd sürücüye tıkladım açıldı
sorum şu bilgisayar daha 3 günlük bugün 4. gününü dolduracak, duyduğum kadarı genelde teknik servislerde bu kadar yeni sorun çıkaran ürünlerde değişim yapıyorlarmış. açıkçası bilgisayarımın içinin açılmasından yana değilim.
acaba bu duyduğum doğru mu?
bilgisayarın markası hewlett packard
ayrıca dvd sürücü açılmıyor o kadar denedim nafile gerçi bilgisayarım`dan mause imleci ile dvd sürücüye tıkladım açıldı
sorum şu bilgisayar daha 3 günlük bugün 4. gününü dolduracak, duyduğum kadarı genelde teknik servislerde bu kadar yeni sorun çıkaran ürünlerde değişim yapıyorlarmış. açıkçası bilgisayarımın içinin açılmasından yana değilim.
acaba bu duyduğum doğru mu?
bilgisayarın markası hewlett packard