Domain lock/unlock Problemi

ase___
Forum Kalfası
Arkadaşlar, name.com üzerinden başka bir domain şirketine transfer yapmak istiyorum. Öncelikle domain kilidini kaldırmak istedim ancak ''ERROR: Failed to unlock domainadresim.com'' hatası ile karşılaştım. Bu konu hakkında çözüm ve önerilerinizi alabilir miyim?

- Yönetici düzenlemesi: :
ReQuiemForAsaW
Forum Ustası
Domain'i satın aldığın firma başka bir firma üzerinden domain'i register ediyor olabilir, belki diğer firmanın web sayfasından unlock yapabilirsin...

saygılar

ase___
Forum Kalfası
Yaklaşık 1 ay öncede farklı bir şirketten transfer yapılmıştı buna istinaden destek bölümünden almış olduğum cevap şu şekildedir;

Thank you for contacting Name.com. ICANN, the group that regulates the distribution of domain names, has a very strict rule that domains cannot be transferred with 60 days of the date they were registered or transferred to a new registrar. This is done to prevent fraud. Unfortunately, since this is an ICANN rule, not a Name.com rule, there is no way we can remove the 60 day hold. If you need any further help, please don't hesitate to contact us.

Durum bu şekilde iken name.com şirketinde bu tür bir durumda tecrübesi olan bir arkadaş varsa acaba bana şunun cevabını verebilir mi? Lock durumundayken name.com hesapları arasında transfer yapmak mümkün müdür?