donanım bölümünde çalışabilirim

Durum
Yanıtlara kapalı.
inter_cyber
Cool Üye
wardoma yeni katıldım isterseniz donanım bölümünde size katılmaktan ve arkadaşlara yardımcı olmaktan zevk duyarım. Bilgime gelince ben bilgisayarcıyım ve 13 yıldır servisçiyim aynı zamanda elektronikçiyim.

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Hoşgeldin; kendini kanıtlarsan moderatorluk alabilirsin. Biraz yardımcı olmaya çalışarak başlayabilirsin.

Donanım da ben de yardım. edebilirim.. 8 yıldır. CP lerle urasıyom.. 6 yıldır donanım ve yazılım uzerine okuyorum.. bilgi dersek de sorunlara verdiğim cvb lar yeterli olacaktır. sanırım..

inter_cyber
Cool Üye
başlayalım bakalım birileri soracak bende cevaplayacam zaten üye olduğumdan beri bunu yapıyorum medaratör olmak felanda benim için çok önnemli değil olsamda olmasamda sonuçta formlarda karşılaştıkça cevaplar veriyorum mühim olan bu zaten

Tycon
Banned
Mod olduğunu farzet ve yapmak istediğini yap! Yıldızlar artınca dahamı mutlu olucaksın :)

inter_cyber
Cool Üye
yıldız delisi olsaydım her konuya salak saçma mutlaka birşeyler yazardım kafama göre konu açardım diğer bölümlerde konu açıp laf atıp sonra kaybolanlar gibi yapardım yıldızlarımda arttıkça artardı. Yıldız olsun olmasın ne fark ederki sonuçta istediğim konuyu okuyabiliyorum dosyaları indirebiliyorum cevap yazabiliyorum bunları yapabildikten sonra yıldızların ne önemi varki?

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Tartışmaya gerek yok; çalıştıktan sonra bölümden sorumlu olmak için gereken yetkiyi alırsınız emin olun.

Fırtına44 ve inter_cyber birlikte donanım bölümünü güçlendirebilirsiniz.

Kilitliyorum.

Durum
Yanıtlara kapalı.