Driver Adresleri

serguney
Çırak
arkadaşlar,
ara ara araaa.. aramaktan bi hal oldum. JVC mini DV kameram var. Kameradaki kasete kaydettiğim görüntüleri bilgisayara atabilmek için Kameranın driver ları lazım.
JVC GR-DF470e. Bilen var mı?

misako_gs
Cool Üye
modem driver ını bulamıyorum lütfen yardım edin...

slm arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun ...
benim 4 port Ethernet ve 1 usb portu olan bir modemim var ve ben bu modemin usm drivers ını bulamıyorum modemin üzerinde markası veya modeli yazmıyor yanlız aşagıda verdigim modemin arayüzünün resminde kırmızı ok ile gösterdigim alanda birtakım şeyler yazıyor. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim....:) :flowers:

modemin arayüzünün linki=> http://www.wardom.org/attachment.php?attachmentid=35341&stc=1&d=1222891618

bu arada modemin ara yüzüne girmek için kullanıcı adı ve şifresi soruyor.
kullanıcı adı= admin
şifresi= conexant

Arise
Forum Ustası
slm arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun ...
benim 4 port Ethernet ve 1 usb portu olan bir modemim var ve ben bu modemin usm drivers ını bulamıyorum modemin üzerinde markası veya modeli yazmıyor yanlız aşagıda verdigim modemin arayüzünün resminde kırmızı ok ile gösterdigim alanda birtakım şeyler yazıyor. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim....:) :flowers:

modemin arayüzünün linki=> http://www.wardom.org/attachment.php?attachmentid=35341&stc=1&d=1222891618

bu arada modemin ara yüzüne girmek için kullanıcı adı ve şifresi soruyor.
kullanıcı adı= admin
şifresi= conexant
Bu resimde verdiğin arayüzü bir çok modem kullanıyor. Conexant driverları uyabilir belki. Buradaki sitede USB srücüler var bir dene istersen..

misako_gs
Cool Üye
slm arkadaşım modemin markasını ve resmini buldum modemin markası starcom

arkadaşlar bu modemin drivers ını 1 aydır arıyorum lütfen yardım edin :( :eek: :confused:

modemin resmi=>

- Yönetici düzenlemesi: :
06BOZKURTUM
Forum Kalfası
arkadaşlar benim fujitsu Siemens Amilo si 2636 notebook un XP driverleri kendi sitesinde bulunmuyor bu konuda önerileriniz varmıdır saygılar.....

SPECİAL
Misafir Üye
emeğine sağlık çok güzel bi paylaşım Allah razı olsun