driver cdleri

huzyin
Banned
arkadaslar ben pc ye format atmayı düşünüyorum.fakat kafama şu takıldı.ben pc yi casper marka adı altında aldım ve driver cdleri olarak da anakart,ekran kartı,klavye için bir disket ve 56k modem cdleri var. acaba sadece bunlar mı driver cdleri?hard disk, usb girişleri,cd sürücüsü için driver cdleri yada disketleri gerekir mi?kısacası format attığım vakit bana hangi driver cdlerinin lazım oldugunu yazar mısınız

Avk
Forum Kalfası
Kardeş hiç uğraşma sen bu işte acemisin anlaşılan. My drivers programını ara , driverlarını yedeklemen için güzel bir program. sonra cd ye aktar. formattan sonra ister geri yüklersin istersen bu işi manuel yaparsın.

kara_nefes
Daimi Üye
ya arkadaşım casperdan almıştın dimi onlar sana gerekli cdleri vermiştir progrmala felan uğraşma onlar bütün cdleri vermişler hardiskin driver i olmaz (ancak sata ise olur oda sorun çıkarmaz ana kartla iligilidir yani ana kartın cdsinde vardır)

takıldığın konu olursa heran burdayım kolay gelsin

the_subduer
Hızlı Çırak
arkadaşım hard diskin driveri olmaz format attığında sana gereken driverleri yazıyorum : anakart,fax-modem,ekran kartı,varsa yazıcı driverleri gerekecek ama xp kurmayacaksan (mesela win 98 kuracaksan) ses kartı filan da lazım çünkü win xp , win me , nt , win 2000, sışındaki işletim sistemleri ses kartını vs. tanımıyor onu senin tanıtman gerekiyor. Ama sana tavsiyem bilmiyorsan yapma . Saygılarla
(emeğe,bilgiye saygı)