Driver Problemi & Sisteminizi Recovery İle Sorunsuz Kurun

Makaveli
Forum Ustası
Yeni Aldığınız Notebook'unuza Format Attığınız ve Driverlarını Yüklemekte Zorluk Mu Çekiyorsunuz?.

Driverları Sayfasından İndirseniz Bile Sorun Yaşıyorsanız Bunun 1 Sebebi Vardır!.

Makinenin Hangi Ülkeden Geldiği Önemli!.

Toshiba, Dell, Asus, Sony Gibi Bir Çok Firma Sistem Bileşenlerini
Entegre Ederken Satışa Çıkacağı Ülkeye Göre Ayar Yapıp
O Şekilde Piyasaya Verir!.

Örnek Toshiba Bir Makine!.

Makine Almanyadan Geldiyse Sayfasından Driver'ını İndirirken Ülke Almanya Olmalı!.

Ülke ve Dil Olarak Türkiyeyi ve Türkçeyi Seçmeyin!.

Aynı Örnekteki Gibi Olmalı:)

Sisteminizi Recovery İle Sorunsuz Kurun.
Bu Sorunlarla Karşılaşmamanız İçin Yapmanız Gerekenler Basit:)

Yeni Aldığınız Notebook'unuzun Yanında Verilen CD'leri Kontrol Edin!.

Genelde Nero, WinDVD Gibi CD'ler Verirler Yanında Recovery Cd'side Mutlaka Vardır!.

İşte Windows'u Recovery CD'sinden Yuklersenız Driver Tanıtmanızada Gerek Kalmaz!.

Makineniz İlk Haline Geri Döner Ve Sorunsuz Kullanırsınız:)

İşte Dell Notebooklardan Çıkan Recovery CD'sinin Resmi!.
CD'yi Koyun, F12 İle Boot Edip Devam Edin Windowsunuzu Hem Formatlar Hemde Driverlarını Otomatikman Yükler:)

brkalp
Çırak
ya ben çok özür diliyorum bende Arçelik marka ANG 558G model bi nortebook var fakat bende hiçbir cd si yok ya banada DRIVERlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba :( ???

notorious
Daimi Üye
Eyvallah kardesim super bilgiler inan ki...
Benden de sana bir soru... Peder gondermisti benim laptopu ama recovery cdsi yok ne yazık ki... Ama PC'nin kendinde var yani sen anlamısındır... İcinde recovery programı var veya pcyi ilk baslatırken kısayol tuslarıyla o programa girp recovery yapabılıyosun... Sana sorum şu; simdi laptopda sırf C:// var ve D://'de var ama o kitli gozkuyor ve sanırımm bu recovery onda yuklu... Bu sorun yaratırmı bana... DVD yazıcı yok cd'ye yazmaya kalksam nasıl yazarım? Bi el atarsan sevinirim...
Saygılar ;)

girbolu
Daimi Üye
bende hp pavilion6000 var almanyadan geldi wista yuklüydü kaldirdim xp servic pack 2 attim her sey tıkır tıkır calisiyor ama camerasi görüdügü halde calismiyor dedigin gibi drivirlerini alman sitesindende indirip denedim ama nafile gene her sey calisti webcam calismadi.sözde uzmanina götürdüm ordada yapamadilar.fikri olan cevaplarsa memnun kalirim.tesekürler.

Arise
Forum Ustası
bende hp pavilion6000 var almanyadan geldi wista yuklüydü kaldirdim xp servic pack 2 attim her sey tıkır tıkır calisiyor ama camerasi görüdügü halde calismiyor dedigin gibi drivirlerini alman sitesindende indirip denedim ama nafile gene her sey calisti webcam calismadi.sözde uzmanina götürdüm ordada yapamadilar.fikri olan cevaplarsa memnun kalirim.tesekürler.
Hp pavilion6000'in birsürü modeli var ustacım. Tam modelini yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Aslında hiç bir serisi için Hp xp sürücüsü vermiyor ama Hp'nin resmi forum sitesinden bulunuyor. :)

Arise
Forum Ustası
Arkadaslar yeri degil biliyorum ama sanirim driver sorunum var.Bazi oyunlari acarken pat diye reset atiyor bilgisayar.Demin 'supri' diye bi tv programi indirdim , yapilandirmaniz kaldirmayabilir devam etmek istiyo musunuz ? diye bi soru cikti , evet dedim.Reset atti.Sorun nedir sizce ? Aygit yoneticisinden bakiyorum sorun yok ama anlamadim gitti.Bilgisayarin ozelligi yetmez diyosaniz yoo yeter luxor adli oyunu 64 ram bile calistirir.Lutfen derdime care bilen varsa pm veya burdan yazsin.Tesekkurler.

Saygilar.
64 Mb ram bu günün bilgisayarları için çok küçük bir değer. Zaten işletim sistemin yapılandırmanız yeterli değil diye uyarmış seni :) Güvenli kipte açıp programı kaldırmayı deneyebilirsin.. :)

ReQuiemForAsaW
Forum Ustası
Yok dostum benim bilgisayar 512 ram.Onu lafin gelisi soyledim.Normalde cok rahat kaldirabilecegi oyunlari-programlari kaldirmiyor.Ekran kartinda falan mi sorun var anlamadim gitti.
reset atma olayları virüstten de kaynaklanabilir... windows güncellemelerini yapınız...
directx 'in son sürümünü kurunuz.... pc yeni ise ekran kartında sorun olduğunu zannetmiyorum....

bu pro'yu da deneyebilirsiniz...

kolay gelsin...
saygılar

ReQuiemForAsaW
Forum Ustası

Guncellemeleri kapatmistim,belki ondan olmustur.

Bilgisayar yeni degil fakat driverlarini netten buldugum icin belki yanlis indirmisimdir diye soyledim.

Peki bu sorunu cozebilecek antivirus onerin var mi dostum ?

Tesekkurler,saygilar.
illaki virüsten kaynaklanıyor demiyorum,,yukarıda yazdıklarımdan herhangi biri olabilir... veya olmayabilirde:) virüs tercihim kaspersky:) sonra nod32...
kolay gelsin....
saygılar

passions
Çırak
Hp nin bircok ürününün driverlarını hp nin global sitesinden ulaşılabiliyor. Olmadı destek hattını arayarak yardımcı olunması talep edilince oradan yardımcı oluyorlar.
Ayrıca hp de dahil olmak üzere birçok yeni makinada artık recovery partitıonu bulunmakta ve recovery cdleri buradan kullanıcı tarafından oluşturulmaktadır.
;)

- Yönetici düzenlemesi: :
kawinra
Cool Çırak
kanka eline sağlık peki vista yüklü bir laptobu nasıl px yapabilirim

arkdaşlar yardım vistayi nasıl xp yapabilirim yardım edin

ARKADAŞLAR VİSTAYİ XP YAPMAK İÇİN YARDIM LÜTFEN

- Yönetici düzenlemesi: :