Driver Problemi & Sisteminizi Recovery İle Sorunsuz Kurun

Arise
Forum Ustası
kanka eline sağlık peki vista yüklü bir laptobu nasıl px yapabilirim

arkdaşlar yardım vistayi nasıl xp yapabilirim yardım edin

ARKADAŞLAR VİSTAYİ XP YAPMAK İÇİN YARDIM LÜTFEN
Laptopunun marka ve modelini ayrı bir konu açıp buraya yaz yardımcı olalım..
Marka ve modeli yazamazsan yardımcı olamayız..

girbolu
Daimi Üye
Hp pavilion6000'in birsürü modeli var ustacım. Tam modelini yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Aslında hiç bir serisi için Hp xp sürücüsü vermiyor ama Hp'nin resmi forum sitesinden bulunuyor. :)
hp pavilion dv6000 problem ozamandan devam ediyor sayfayı o zamanlar aramama ragmen bulamamistim ki cevap yazim simdi tesadufen buldum sorun hala devam ediyor (aygıt baska bir yerde kulaniliyor diyor)wistaya gecince cam tekrar oluyor bu arada pc yi uzun sure kulanmadim yegenler kulanmis ne olduysa arada acilmiyor bir uzun iki kısa bip sesi veriyor defalarca acip kapadiktan sonra aciliyor ayrica drivirlerini zaten hp sitesinden indirdim.(xpsuruculeri hp sitesinde mevcut) sp2 gecmistim hardiski bölüp recorvery i de o arada silmisim yedeklerini almadan tabi bu pc yi eski haline döndurmek mumkunmu acaba yani recorvery geri getirme imkanı varmı yardimlariniz icin simdiden tesekürler

Baturay Mavi
Elit Üye
Merhaba Makaveli...
Öncelikle böyle bir yardim konusu actigin icin seni kutlarim...

9.cu aydan beri yardim isteyen olmamis ama ben yinede sansimi denemek istiyorum...

Durum kisaca su;

Bir arkadas MacBook OS X leptop getirdi ve gülme sakin bunun üzerine Vista yükleyebilirmisin dedi.
Bende saskinlik edip yüklerim tabi dedim...
Yükledim yüklemesine... Vista Ultimate hemen hemen bütün driveleri tanidi...

Camara haric.. leptopun kendisinde camara var. iSight camara.
Ne yapdimsa bu camaranin treiberlerini bulamadim...

Apple com sitesinden Windows yardimi yok...

Boot Camp diye bir program öneriyorlar windows isletim sistemini Mac OS X yanina kurmak icin ama direk driver yada treiber yardimlari yok...

Birde ses konusunda sorun cikmadigi halde Leptopdan ses gelmiyor...

kralkan
Çırak
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak toshıba notebook d sürücüsündeki hdd recovery klasörünü silmek istiyorum ama sistem izin vermiyor nasıl silebilirim yardımcı olurmusunuz işletim sistemim windows 7 teşekkürler şimdiden

Makaveli
Forum Ustası
Merhaba Makaveli...
Öncelikle böyle bir yardim konusu actigin icin seni kutlarim...

9.cu aydan beri yardim isteyen olmamis ama ben yinede sansimi denemek istiyorum...

Durum kisaca su;

Bir arkadas MacBook OS X leptop getirdi ve gülme sakin bunun üzerine Vista yükleyebilirmisin dedi.
Bende saskinlik edip yüklerim tabi dedim...
Yükledim yüklemesine... Vista Ultimate hemen hemen bütün driveleri tanidi...

Camara haric.. leptopun kendisinde camara var. iSight camara.
Ne yapdimsa bu camaranin treiberlerini bulamadim...

Apple com sitesinden Windows yardimi yok...

Boot Camp diye bir program öneriyorlar windows isletim sistemini Mac OS X yanina kurmak icin ama direk driver yada treiber yardimlari yok...

Birde ses konusunda sorun cikmadigi halde Leptopdan ses gelmiyor...

Baturay kusura bakma uzun süre konuyu görmedim.:)

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak toshıba notebook d sürücüsündeki hdd recovery klasörünü silmek istiyorum ama sistem izin vermiyor nasıl silebilirim yardımcı olurmusunuz işletim sistemim windows 7 teşekkürler şimdiden
Elinde XP CD'si var ise bu işi halledersin.

Disk Biçimlendirme bölümünde Rocevery kısmını seç diski biçimlendir.

ramiz_kazak
Hızlı Çırak
Iyi gunler benim elimde recovery cd si yok ve bilgisayarim recovery mod ta takili kaldi isletim sistemim win 7 ve sony vaio i3 acaba arkadasta sony vaio i5 var onun bilgisayarinda recovery disk yapsam benim bilgisayarimda calistirabilirmiyim