dsmartta para ödeniyor mu

intel1111
Daimi Üye
arkadaşlar merhaba

gıcık komşu yüzünden uyduya geçtik, uyduya bir baktım resmen üzerinden geçmişler binlerce kanaldan sadece neredeyse bir elin parmağı kadar kanal kalmış öyleki senelerdir 40 kanalı geçmeyen sümsük klasik kablo tv`ye bile geçiliyor mesela national georafic euro sport kanalları kablotv`de var ama uyduda kapalı sonradan anladım ki bu kanalları dsmart bünyesine katmış (yasal olmadığına %100 eminim ya)

arkadaşlar sadece tv kanallarını seydeceğiz öyle yok; sinema kanalı ***** gibi bir olayımız yok acaba böyle dsmart`a sadece uydu alıcısı ile para ödemeden izleyebilir miyiz? (uydu alıcısınında paranın para olduğu dönemde 300 tl olduğunu duymuştum)

birde evde 3 tane tv var hepsi için ayrı ayrı dsmart başvurusu mu yapmak zorundayız?

şimdiden teşekkür ederim

intel1111
Daimi Üye
ödüyorsun dostum digitürkde de ödüyorsun d smartadada ödüyorsun
digitürk başka bu dsmart milletin ücretsiz izlediği uydu kanallarını gasp ediyor para karşılığında satıyor

halka ait belediyenin yaptırdığı kaldırımdan geçmeye sarı çizmeli mehmet ağanın para istemesi gibi birşey bu mahkemeye vermek lazım ama firmayı değil buna göz yuman devlet kurumunu!

digitürk`te durum nasıldır aylık ne kadar?

diskovery channel national georaphic euro sport açıkmıdır?

birden fazla televizyonu olana bir kolaylık yapıyorlar mı?

peki
Bedava istiyorsan smile adsl ye gev..
oradan geliyoruz zaten ağzımız yandı smile adsl`den adamlar sırf başka internet servisine geçiyoruz diye yüzümüze karşı keyfiye hattı boşaltmadıklarını söylediler o kadar rahatlar, onların yüzünden 55 gün internetsiz kaldık çözümü anca; telefon hattını iptal ettirip başka bir hat açtırmakta bulduk o hat muhtemel hâlâ doludur: 212 542 68 99

bu arada ye gev.. nedir? ilk kez duyuyorum da

Artser
Forum Ustası
digitürk başka bu dsmart milletin ücretsiz izlediği uydu kanallarını gasp ediyor para karşılığında satıyor

halka ait belediyenin yaptırdığı kaldırımdan geçmeye sarı çizmeli mehmet ağanın para istemesi gibi birşey bu mahkemeye vermek lazım ama firmayı değil buna göz yuman devlet kurumunu!

digitürk`te durum nasıldır aylık ne kadar?

diskovery channel national georaphic euro sport açıkmıdır?

birden fazla televizyonu olana bir kolaylık yapıyorlar mı?

peki

oradan geliyoruz zaten ağzımız yandı smile adsl`den adamlar sırf başka internet servisine geçiyoruz diye yüzümüze karşı keyfiye hattı boşaltmadıklarını söylediler o kadar rahatlar, onların yüzünden 55 gün internetsiz kaldık çözümü anca; telefon hattını iptal ettirip başka bir hat açtırmakta bulduk o hat muhtemel hâlâ doludur: 212 542 68 99

bu arada ye gev.. nedir? ilk kez duyuyorum da
tabletten yazınca bazen parmak c'ye basacakken v'ye basabiliyor..D:

digitürk dsmarttan daha pahalıdır..

ama film içeriği çoktur..

fakat blgesel içeriği olarak sadece nat.geo wild elle tutulur kanaldır..

intel1111
Daimi Üye
tabletten yazınca bazen parmak c'ye basacakken v'ye basabiliyor..D:

digitürk dsmarttan daha pahalıdır..

ama film içeriği çoktur..

fakat blgesel içeriği olarak sadece nat.geo wild elle tutulur kanaldır..
biz öyle sinema kanallarına üye olmayacağız sadece tv bölümü açık olsun yeterli

birde bir sorum daha var; bizde normal uydu anteni var buna digitürk tarafından digitürk ekleyebiliyorlar mı? yoksa ayrıca birde digitürk uydu antenide mi taktırmak lazım?

Bgk
Elit Üye
digitürk spor kanalından dolayı tutulmaktadı bu yüzden biraz fiyatları pahalıdır ve paket paketir sinema belgesel çocuk vs.... bunlar ekstralıdır

d-smartda incelemedin cezbenden bir yönü yok benim için kings_of_stalles modumuz var uydudan fazlasıyla anlar bi görüşmeni öneririm seni en iyi o yönlendirir

intel1111
Daimi Üye
ikisinide kullandım ikiside emin ol 5 para etmez. sürekli aynı filmler var belgesel de dahil buna
öneriniz için teşekkür ederim zaten biz sadece digitürk yapımı dışında olankanallarla yüz göz olmak istiyoruz

bu arada zamanında digitürk`ten sağlam bir kazık yemiştik paranın para olduğu vakit ki 2001 senesinde bahsediyorum; bize 300 tl para karşılığında decoder satmıştı anlaşmanın içine; "decoder satıcıya aittir üyelik bitince geri kalır" diye bir madde eklemişler decoderi geri aldıkları gibi parayıda ödememişlerdi

bende bunlara para ödemek niyetinde değilim korsan izlemek konusunda önerisi olan varsa dinlemeye hazırım
digitürk spor kanalından dolayı tutulmaktadı bu yüzden biraz fiyatları pahalıdır ve paket paketir sinema belgesel çocuk vs.... bunlar ekstralıdır

d-smartda incelemedin cezbenden bir yönü yok benim için kings_of_stalles modumuz var uydudan fazlasıyla anlar bi görüşmeni öneririm seni en iyi o yönlendirir
öneriniz için teşekkür ederim kendisi ile iletişime geçeceğim

apobomfunk
Daimi Üye
bizim evde salonda d-smart kullanıyoruz aylık para falan ödemiyoruz sadece bi kere receiver'ını aldık o kadar.bunun dışında sinema kanalları,şampiyonlar ligi maçları vs. için aylık paketleri var ama bunları almak zorunda değilsin.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
öneriniz için teşekkür ederim zaten biz sadece digitürk yapımı dışında olankanallarla yüz göz olmak istiyoruz

bu arada zamanında digitürk`ten sağlam bir kazık yemiştik paranın para olduğu vakit ki 2001 senesinde bahsediyorum; bize 300 tl para karşılığında decoder satmıştı anlaşmanın içine; "decoder satıcıya aittir üyelik bitince geri kalır" diye bir madde eklemişler decoderi geri aldıkları gibi parayıda ödememişlerdi

bende bunlara para ödemek niyetinde değilim korsan izlemek konusunda önerisi olan varsa dinlemeye hazırım

öneriniz için teşekkür ederim kendisi ile iletişime geçeceğim
şu an digitürk kullanıyorum. eğer sözleşmem olmasa çıkardım.

tam sahtekarlar.

bana ramazanın 15.günü arayıp film kanalını 3 aylığına hediye ettiklerini söylediler.hatta 1 ayda yetişkin paketi hediye dediler söylendim ramazan ramazan :D:D:D verilirmi diye daha sonra isterseniz tarifenize ek 14 TL den devam edebilirsin dediler tamam dedim geçen ay 19 TLlik faturam 35 geldi.aradım iyice saydım bir de şu çıktı şimdi ses kayıtlarını dinleyeceğiz diyorlar. Tamam dinleyin dedim bunamadık daha dedim. 2 gün sonra finans bölümden arayıp güya bana ses kayıtlarında bildirmişlerde 3 ay ücretsiz bir yıl boyunca 14 TL mişte bende kabul etmişim. dedim bende ses kaydını dinlemek istiyorum dedim.Savcılığa bildirmeniz halinde dinleyebilirsiniz dedi. Allah belanızı versin kapatın o zman dedim faturayı sildiler.Sözleşmem bitsin bırakıcam.

Artser
Forum Ustası
biz öyle sinema kanallarına üye olmayacağız sadece tv bölümü açık olsun yeterli

birde bir sorum daha var; bizde normal uydu anteni var buna digitürk tarafından digitürk ekleyebiliyorlar mı? yoksa ayrıca birde digitürk uydu antenide mi taktırmak lazım?
Türksat uydun varsa...

DigiTurk
Eurosport - Eurosport 2 - Nat Geo Wild Türkiye
Animal Planet Türkiye - GS TV - BJK TV
The History Channel - MovieMax Family
Spor Joker

DigiTurk-2
MovieMax Speed
National Geographic Channel Türkiye

DigiTurk-1
Lig TV 3 / Taraftar 203 - TürkMax
Lig TV / Taraftar 204 - Blue Hustler - Intimacy
iz TV - Lig TV 2 / Taraftar 205

DigiTurk-3
Discovery Channel Türkiye

bu kanalların sinyallarini alabilirsin..abonelik durumuna göre paketin içeriğine göre açılan kanallar değişiri..

eğer digitürk'ün kendi uydusu olan W3 uydusundan yayn almak istiyorsan başka bir çanak alıp taktırmak zorundasın..tabiiki kanallar şifrelidir..

not:ayrıca server olayıda var tabii ama lig_tv ve sinema kanalları yok..

alpi_09
En istikrarlı üye
Evimde digitürk şantiyedeki odamda d-smart var...

İkisininde kendince artıları eksileri var...

Digitürk'ün filim ve belgesel kanalları çok daha kaliteli...

siporda ise malum Digitürk ligi veriyor...

f 1 seviyorsan d-smart ta...

Benim tercihim digitürk ten yana...

intel1111
Daimi Üye
Türksat uydun varsa...

DigiTurk
Eurosport - Eurosport 2 - Nat Geo Wild Türkiye
Animal Planet Türkiye - GS TV - BJK TV
The History Channel - MovieMax Family
Spor Joker

DigiTurk-2
MovieMax Speed
National Geographic Channel Türkiye

DigiTurk-1
Lig TV 3 / Taraftar 203 - TürkMax
Lig TV / Taraftar 204 - Blue Hustler - Intimacy
iz TV - Lig TV 2 / Taraftar 205

DigiTurk-3
Discovery Channel Türkiye

bu kanalların sinyallarini alabilirsin..abonelik durumuna göre paketin içeriğine göre açılan kanallar değişiri..

eğer digitürk'ün kendi uydusu olan W3 uydusundan yayn almak istiyorsan başka bir çanak alıp taktırmak zorundasın..tabiiki kanallar şifrelidir..

not:ayrıca server olayıda var tabii ama lig_tv ve sinema kanalları yok..
cevabınız için teşekkür ederim

tam bilmiyorum ama türksat uydusu olmalı ama onda bilr kanallar az

anlaşılan birde üstüne digitürk anteni taktıracağız gibi

uydunet`e bakayım birde.....

en azından onda anten sorunu yok

Evimde digitürk şantiyedeki odamda d-smart var...

İkisininde kendince artıları eksileri var...

Digitürk'ün filim ve belgesel kanalları çok daha kaliteli...

siporda ise malum Digitürk ligi veriyor...

f 1 seviyorsan d-smart ta...

Benim tercihim digitürk ten yana...
cevabınız için teşekkür ederim

dsmartta 2. decodere %50 indirim gibi birşey varmı? internet sitesine baktım rastlayamadım