düello bölümünde tartısmak isteyenlerin isimleri

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vay. :D
El clasico gibi birşey olucak heralde bu :p
Çekirdekleri şimdiden hazırlıyalım :cool:
hiç bi cacık olmaz.

o beni chp li sanıyor, bütün sorunu burada :D

oysa ben sadece Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne inanmış, Kemal ATATÜRK yolunda giden bir vatandaşım :)

iki yumruk atabilir ama maç bittiğinde yüzü öyle bir hale gelir ki, babası bile tanıyamaz onu :p

bekliyorum :)

shaytantuyu
Forum Kalfası
1- haksız yere mesaj editlemen

2- haksız yere konu kilitlemen

3- yazılanları çarpıtman

4- çarpıtmakla kalmayıp banlık pas atman bana sebebiyet vermen

5- yalan söylemen

6- sürekli polemiğe yönelik mesaj atman

7- polemiğe yönelik mesajlarınla insanları tahrik edip topicleri çığrından çıkarıp sabote etmen

8- iftira atman,yaftalaman

9- bunların bazılarını yaparken Atatürkü alet etmen,istismar etmeniftira atman

10- Atatürkün bırakığı izden gitmediğin aksine Atatürkte olması mümkün olmayan özeellikleri taşıman

konular bunlar düeello şartları açık ben konuya dair örneği getireceğim iddiada bulunacağım sen kendini ifade edeceksin

bana attığın iftiralara,yaftalamalara dair elinde bir kanıt varsa sen iddialarını paylaşırsın ben kendimi ifade ederim

benim haklı olduğuma dair bir genel kanı olurşursa,iddialarıma karşı iddialarımı çarpıtmadan! cevap veremeyecek olursan yani senin siyaset bölümü moderatörlüğü yapamayacak bir insan olduğunu izah edebilirsem moderatörlüğü bırakacaksın

senin haklı olduğuna dair bir genel kanı olurşursa ben eyvallah diyip sınırsız ban cezası isteyeceğim.

ayrı ayrı konu başlıkları ayrı ayrı düeello sayfaları istiyorum
bu şekilde konuları daha net daha anlaşır ifade eder çarpıtmana mani olmuş olurum

- Yönetici düzenlemesi: :
shaytantuyu
Forum Kalfası
hiç bi cacık olmaz.

o beni chp li sanıyor, bütün sorunu burada :D

oysa ben sadece Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne inanmış, Kemal ATATÜRK yolunda giden bir vatandaşım :)

iki yumruk atabilir ama maç bittiğinde yüzü öyle bir hale gelir ki, babası bile tanıyamaz onu :p

bekliyorum :)

cambaz mesleğini icra etmeye devam ediyor

iddia sahibi senin chpli olduğunu düşündüğünden değil

moderatörlük yetkilerini haksız eylemlerde bulunarak kötüye kullandığından müzdarip!

senin kafanın içindekiler beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor

öyle olsaydı alpayla sasla vb. düeello teklif ederdim

mesele eylemlerin!

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Şimdi bak shaytanım tüyüm :D

Yukarıda yazdıkların seni değil tamamen yönetimi ilgilendiren meseleler.

Şayet dediğin gibi ben keyfi hareket ediyorsam, bunun gereğini yukarısı halleder.

Yok, halletmiyorlarsa, gidip m3hm3t'e düello teklif etmen gerekir :)

Düellonun kendisine gelince, senin tezlerin düello bölüm kurallarına aykırı,

yani, olsa dükkan senin ama yapacak birşey yok.

Hevesini başka bahara sakla iki gözüm :D

5.Düello bölümünde şahsi sorunlar,özel hayata dair hesaplaşmalar,dialog nedeni ile birbirine küs,cephe almış veya sorunlu insanların tartışmalarına izin verilmeyecektir.

7.İzin verilen düello konuları forumda tartışılan konular olup,siyaset,tarih,spor,sanat,genel kültür,bilim,komplo teorileri,güncel konular gibi genel konular olacaktır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=276121

abdemir
Cool Üye
Forum da birkaç haftadır takılıyor olmama rağmen bir sürü "Gila dan bezdik, bir sürü üye kaçırdı, yeter artık" tarzı mesajlar gördüm. Demek ki bir problem var ortada. Birkaç kişinin görüşü değil sanıyorum bu olay. Şahsen ben de Gila'nın haksız yere yöneticiliğini istismar ettiğini, haksız duruma düşmeye tahammül edemediğini düşünmekteyim. Bir olay karşısında da mutlaka bir kılıf buluyor konuyu kapatıyor.

Atatürk'ün yolundan gitmek? Hmm, bence çok onurlu bir davranış.. Lakin tahminimce Atatürk, hatasını anlayıp, durumu kontrol almayı, illa ben haklıyım tarzına çevirmeye tercih ederdi.

Ayrıca Gila'nın çok hakaret/sataşma sınırında ki laflarını hiç hoş bulmuyorum..

"iki yumruk atabilir ama maç bittiğinde yüzü öyle bir hale gelir ki, babası bile tanıyamaz onu "

Nedir Allah aşkına bu cümle :).. yine de ben bu tartışmanın sonucunun belli olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak, eğer eleştirmeye devam edersem, ben ve diğer arkadaşların uzaklaştırılacağını düşünüyorum..

Ve de eğer bir tartışma veya düello olacaksa, lütfen kışkırtmadan uzak olsun. Sadece düşüncelerinizi olduğu haliyle, sataşma cümlelerinden uzak bir şekilde yapın. Özellikle Gila bunu çok yapıyor.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Forum da birkaç haftadır takılıyor olmama rağmen bir sürü "Gila dan bezdik, bir sürü üye kaçırdı, yeter artık" tarzı mesajlar gördüm. Demek ki bir problem var ortada. Birkaç kişinin görüşü değil sanıyorum bu olay. Şahsen ben de Gila'nın haksız yere yöneticiliğini istismar ettiğini, haksız duruma düşmeye tahammül edemediğini düşünmekteyim. Bir olay karşısında da mutlaka bir kılıf buluyor konuyu kapatıyor.

Atatürk'ün yolundan gitmek? Hmm, bence çok onurlu bir davranış.. Lakin tahminimce Atatürk, hatasını anlayıp, durumu kontrol almayı, illa ben haklıyım tarzına çevirmeye tercih ederdi.

Ayrıca Gila'nın çok hakaret/sataşma sınırında ki laflarını hiç hoş bulmuyorum..

"iki yumruk atabilir ama maç bittiğinde yüzü öyle bir hale gelir ki, babası bile tanıyamaz onu "

Nedir Allah aşkına bu cümle :).. yine de ben bu tartışmanın sonucunun belli olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak, eğer eleştirmeye devam edersem, ben ve diğer arkadaşların uzaklaştırılacağını düşünüyorum..

Ve de eğer bir tartışma veya düello olacaksa, lütfen kışkırtmadan uzak olsun. Sadece düşüncelerinizi olduğu haliyle, sataşma cümlelerinden uzak bir şekilde yapın. Özellikle Gila bunu çok yapıyor.
çok sıkı tahminler yapıyorsun :)

şu ara ciddi anlamda paraya da ihtiyacım var

hadi bana bir de iddaa tahmini yapıp pm den yollayıver :)

shaytantuyu
Forum Kalfası
Şimdi bak shaytanım tüyüm :D

Yukarıda yazdıkların seni değil tamamen yönetimi ilgilendiren meseleler.

Şayet dediğin gibi ben keyfi hareket ediyorsam, bunun gereğini yukarısı halleder.

Yok, halletmiyorlarsa, gidip m3hm3t'e düello teklif etmen gerekir :)

Düellonun kendisine gelince, senin tezlerin düello bölüm kurallarına aykırı,

yani, olsa dükkan senin ama yapacak birşey yok.

Hevesini başka bahara sakla iki gözüm :D

üye isimlerini olduğu gibi değilde kıyısından köşesinden çekip,ayırmak,araya boşluk koymak,sonuna ek getirip hırslarını tatmin etmek,bu tarz çocukça hareketlere tenezzül etmek bir moderatöre yakışmaz

sen burdaki tüm wuserlardan daha saygılı,daha terbiyeli olmalısın

yukarıdaki iddialarım tabiki yönetimide ilgilendirir ama adminimiz,süper moderatörlerimiz,moderatörlerimizi sürekli seni takip edecek değiller gözlerinden kaçırdıkları yok iddiasında değilsindir
artı iddialarım yöneimden ziyade seni ilgilendiriyor ne yani seni ilgilendirecek bir iddiada bulunmadığımı mı söylüyorsun:)

daha önceleri yönetimi ilgilendirecek aynı tarz konularda üyelerle düello yapmaktan ya da teklif etmekten kaçınmadın yönetime pas atmadın
şimdi neden yönetime pas atmayı tercih ediyorsun?

özgür's
Forum Ustası
çok sıkı tahminler yapıyorsun :)

şu ara ciddi anlamda paraya da ihtiyacım var

hadi bana bir de iddaa tahmini yapıp pm den yollayıver :)

Fenerbahçe - Bursa kupa finalinde yaz.

Handikaplı Bursa alır ;)

En az 100 polis memurumuz yaralanır.

3-5 tane araç ters düz olur.

Bursa 5 saatlik rötardan sonra kupasına kavuşur ;) :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
üye isimlerini olduğu gibi değilde kıyısından köşesinden çekip,ayırmak,araya boşluk koymak,sonuna ek getirip hırslarını tatmin etmek,bu tarz çocukça hareketlere tenezzül etmek bir moderatöre yakışmaz

sen burdaki tüm wuserlardan daha saygılı,daha terbiyeli olmalısın

Yanlış hatırlamıyorsam ( Gil am ) yazdığın için banlanmıştın :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
netice itibarıyla, düello bölüm kurallarına uygun olmayan düellolar yaptık.

hata yaptık.

çünkü algılaması düşük, anlayışı kıt wuserlere birşey anlatamadık.

meseleler sidik yarışından öte gitmedi.

benim moderatörlüğüme gelince: heveslisi değilim valla :)

şayet üst yönetim gerekeni yapmıyorsa,

ya onlardadır yanlış, ya sizde ;)

iyi pazarlar :)

abdemir
Cool Üye
Para cidden bana da lazım. Taksitler, borçlar. Ninjitsu? Hmm. Denemedim, nasıl eğlenceli mi?

Sayın Gila,
İnce eleyip sık dokuyup en ufak mesajdan anlam çıkartmaya mı çalışıyorsunuz? Olmadı işi dalgaya mı vuruyorsunuz? Anlayışlı biri olduğunuzu düşünüyorum.

Genel olarak bu "sidik yarıştırma" tanımına bence çok uyuyorsunuz.. Hakaret için söylemiyorum, cidden.

Kendi adıma konuşayım, yöneticimin, anlayışlı ve olgun biri olmasını tercih ederim. Cidden hevesli değilseniz ve de böyle bir ihtimaliniz var ise, lütfen yöneticiliği bırakın.. Tabii bana kalmadı bu durum, lakin eğer bir yönetici hakkında şikayet gitgide artıyorsa, ya yönetici değişecek, ya da user topluluğu. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Evet, yine siz %100 haklısınız, hata kesinlikle ötekilerdedir(!)

Kai Hiwatari
Banned
netice itibarıyla, düello bölüm kurallarına uygun olmayan düellolar yaptık.

hata yaptık.

çünkü algılaması düşük, anlayışı kıt wuserlere birşey anlatamadık.

iyi pazarlar :)

" Annem göster ama elletme dedi " gibi birşey oldu :D

shaytantuyu
Forum Kalfası
ancak; fethullah ta denilen Amerikadaki Sahtekarı da konuya dahil edeceğimden kuşkun olmasın :)
no problem
biraz erkene almış oluruz konuyu:)
ben bugüne kadar etmiş olduğun hakaretlerin,türk ceza kanunlarını hiçe sayarak ilşlemiş olduğun suçların hesabını maddi manevi tazminat davası açarak bizzat kendim ve sayın milletvekili mustafa çetin aracılığıyla hocaefendinin avukatı orham erdemlinin açacağı dava ile neticelendirecektim

günahın çok gila o günahlarının bedelini sadece sen öde kimse etkilenmesin isteyerek seni çok kez davet ettim ama nafile akıllanmayacaksın...

öküzler,teröristler bunları ispatlarım demiştin hata redyellowu düeelloya davet etmiştin
madem konuyu açtın buyur benimle düeello yap ve cemaatin terör örgütü olduğunu,cemaatten olanların terörist olduğunu ispatlarım iddalarını kanıtla

yalnız bu hakaretleri,iftiraları dillendirirken,boyunu-sınırı aşma
sırf sen kinini kusacaksın diye wardoma zarar verme
wardomun
giriş sayfasının en altında yazan

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
ifadesinde yer alan 5651 sayılı kanunun 8. maddesinden ziyade aynı kanunun madde 4'ünden sorumlu olanları zor durumda bıraktığını belirteyim

sana hırslarına yenik düşme nefretini kinini kusarken kendini tatmin etmeye çalışırken wardomuda düşün diye boşuna demiyorum ama sende wardom sevgisi falan yok sen kendinden başkasını sevemezsin.

İçerik sağlayıcının sorumluluğu
MADDE 4 – (1) İçerik sağlayıcı, internet ortamında kullanıma sunduğu her türlü içerikten sorumludur.
(2) İçerik sağlayıcı, bağlantı sağladığı başkasına ait içerikten sorumlu değildir. Ancak, sunuş biçiminden, bağlantı sağladığı içeriği benimsediği ve kullanıcının söz konusu içeriğe ulaşmasını amaçladığı açıkça belli ise genel hükümlere göre sorumludur.

shaytantuyu
Forum Kalfası
bu vesileyle
sitede
fettullah gülen ve cemaatine yönelik
gilanın
öküzler,koyunlar vs.vb hakaretler ile
teröristler iftirasının geçtiği tüm konuların
türk ceza kanunlarını ihlal etttiği için içerik sağlayıcının yükümlülüklerine istinaden editlenmesini yönetimimizden rica ediyorum.

not: akşama bir arkadaşımı umreye yolcu edeceğim için bu mesajımın bugünlük son mesajım olduğunu belirtmek isterim.

abdemir
Cool Üye
Sayın shaytantuyu,

Ben Fethullah Gülen ve cemaati taraftarı bir kişi değilim. Lakin hiçbir kişiye ve hiçbir kuruma veya herhangi bir derneğe yapılacak bir ağır/hakaret içeren eleştiriyi hoş göremem..

Gila bey gerçekten o cümleleri kullandı ise, ayıp etmiş.

Bir kurumdan nefret ediyor olabilirsiniz veya %100 emin olabilirsiniz onların çok kötü olduğundan. Ama burada yıllardır duran bir platformda bu konuda konuşulacak ise, özellikle yönetici ve deneyimli arkadaşlar tarafından, mutlaka belirli sınırlar içerisinden olmalı, bu sınırlar aşılmamalı.. Aşılır ise de ortaya "DUR" diyecek bir yönetici gelmeli.. Yönetici bu işi abartmamalı. Bu dediğime hak vermiyorsanız, hala yaptığınızın arkasında iseniz, zaten laf anlamayacak bir insan olduğunuzu da kabul etmek durumundasınız ki bu durumda ne tartışmanın bir anlamı var ne de konuşmanın..

Şahsen benim bir hatam olduğu zaman yüzüme vuruluyorsa, kabul ederim.. Olayı abartıp, çocuksu bir haklılık davası peşine düşmem. Öyle işleri 15 yaşımda bıraktım.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Sayın shaytantuyu,

Ben Fethullah Gülen ve cemaati taraftarı bir kişi değilim. Lakin hiçbir kişiye ve hiçbir kuruma veya herhangi bir derneğe yapılacak bir ağır/hakaret içeren eleştiriyi hoş göremem..

Gila bey gerçekten o cümleleri kullandı ise, ayıp etmiş.

Bir kurumdan nefret ediyor olabilirsiniz veya %100 emin olabilirsiniz onların çok kötü olduğundan. Ama burada yıllardır duran bir platformda bu konuda konuşulacak ise, özellikle yönetici ve deneyimli arkadaşlar tarafından, mutlaka belirli sınırlar içerisinden olmalı, bu sınırlar aşılmamalı.. Aşılır ise de ortaya "DUR" diyecek bir yönetici gelmeli.. Yönetici bu işi abartmamalı. Bu dediğime hak vermiyorsanız, hala yaptığınızın arkasında iseniz, zaten laf anlamayacak bir insan olduğunuzu da kabul etmek durumundasınız ki bu durumda ne tartışmanın bir anlamı var ne de konuşmanın..

Şahsen benim bir hatam olduğu zaman yüzüme vuruluyorsa, kabul ederim.. Olayı abartıp, çocuksu bir haklılık davası peşine düşmem. Öyle işleri 15 yaşımda bıraktım.

Anlaşılan, yeni bir ( sevgili günlük ) konusuna daha yol göründü demektir :)

Beklerim ;)