Forum da birkaç haftadır takılıyor olmama rağmen bir sürü "Gila dan bezdik, bir sürü üye kaçırdı, yeter artık" tarzı mesajlar gördüm. Demek ki bir problem var ortada. Birkaç kişinin görüşü değil sanıyorum bu olay. Şahsen ben de Gila'nın haksız yere yöneticiliğini istismar ettiğini, haksız duruma düşmeye tahammül edemediğini düşünmekteyim. Bir olay karşısında da mutlaka bir kılıf buluyor konuyu kapatıyor.
Atatürk'ün yolundan gitmek? Hmm, bence çok onurlu bir davranış.. Lakin tahminimce Atatürk, hatasını anlayıp, durumu kontrol almayı, illa ben haklıyım tarzına çevirmeye tercih ederdi.
Ayrıca Gila'nın çok hakaret/sataşma sınırında ki laflarını hiç hoş bulmuyorum..
"iki yumruk atabilir ama maç bittiğinde yüzü öyle bir hale gelir ki, babası bile tanıyamaz onu "
Nedir Allah aşkına bu cümle

.. yine de ben bu tartışmanın sonucunun belli olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak, eğer eleştirmeye devam edersem, ben ve diğer arkadaşların uzaklaştırılacağını düşünüyorum..
Ve de eğer bir tartışma veya düello olacaksa, lütfen kışkırtmadan uzak olsun. Sadece düşüncelerinizi olduğu haliyle, sataşma cümlelerinden uzak bir şekilde yapın. Özellikle Gila bunu çok yapıyor.