düello bölümünde tartısmak isteyenlerin isimleri

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Sevgili Oktay bu forumda var oluş sebebin sadece Gilamı ? Onunla itişip kakışmak amacıylamı buradasın ? Bunu forum dışında gerçekleştirebilirsin.

Biz senin talebin üzerine geçmişe sünger çekip seni tekrar aramızda görmek istedik , seni kırmadık ve senin de bizi kırmamanı istedik senden ricam buna bir son vermen ve foruma farklı bir açıdan bakarak devam etmen ;)

Umarım anlatabilmişimdir ban talebini işleme almıyorum bir daha senin için ban istek yapılmasına imkan vermeyeceğine inanıyorum ;)

Numune19
Banned
Sevgili Oktay bu forumda var oluş sebebin sadece Gilamı ? Onunla itişip kakışmak amacıylamı buradasın ? Bunu forum dışında gerçekleştirebilirsin.

Biz senin talebin üzerine geçmişe sünger çekip seni tekrar aramızda görmek istedik , seni kırmadık ve senin de bizi kırmamanı istedik senden ricam buna bir son vermen ve foruma farklı bir açıdan bakarak devam etmen ;)

Umarım anlatabilmişimdir ban talebini işleme almıyorum bir daha senin için ban istek yapılmasına imkan vermeyeceğine inanıyorum ;)

Beni bilirsin haksızlığa gelemem şu forumda ölüp bittigim 2 adam varsa biri sendin biri balamir abiydi .

Senle hellrazor34 muhabbetine ne hale geldik hatırla .

Haksızlığa gelemiyorum .

Adam arayıp tarayıp geçmişteki post'a uyarı atıyor .

1 günde 2 kere beni banlatmak için konu açıyor .

Ha bire tahrik ediyor , kendisi bana danten diyor , ben ona anden diyince uyarı atıyor .

2 sene öncesinin kanıtıyla , ispatıyla olan olayı bu gün fake'leştirip ban istek konusu açıyor .

Benim tek derdim gila ise , gilanınde tek derdi benim gördüğün gibi .

Gelsin düello yapalım yahu istediğim bu .

Senin adaletinden şüphem yokta necdet abi 1 kez olsun şu olaya bir objektif bak .

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi

Beni bilirsin haksızlığa gelemem şu forumda ölüp bittigim 2 adam varsa biri sendin biri balamir abiydi .

Senle hellrazor34 muhabbetine ne hale geldik hatırla .

Haksızlığa gelemiyorum .

Adam arayıp tarayıp geçmişteki post'a uyarı atıyor .

1 günde 2 kere beni banlatmak için konu açıyor .

Ha bire tahrik ediyor , kendisi bana danten diyor , ben ona anden diyince uyarı atıyor .

2 sene öncesinin kanıtıyla , ispatıyla olan olayı bu gün fake'leştirip ban istek konusu açıyor .

Benim tek derdim gila ise , gilanınde tek derdi benim gördüğün gibi .

Gelsin düello yapalım yahu istediğim bu .

Senin adaletinden şüphem yokta necdet abi 1 kez olsun şu olaya bir objektif bak .

Ben olaya objektif bakmıyor olsaydım senin banını açmadığım gibi şimdiye kadar çoktan sınırsız tekrar banlardım ama sizin aranızdaki husumet forum sayfalarını işgal etmemeli daha evvelde düello teklif ettin kabul etmedi ısrar etmenin bir anlamı yok değil mi ;)

Bu tarzla bir yere varılmaz son vermende fayda var ;)

Numune19
Banned

Ben olaya objektif bakmıyor olsaydım senin banını açmadığım gibi şimdiye kadar çoktan sınırsız tekrar banlardım ama sizin aranızdaki husumet forum sayfalarını işgal etmemeli daha evvelde düello teklif ettin kabul etmedi ısrar etmenin bir anlamı yok değil mi ;)

Bu tarzla bir yere varılmaz son vermende fayda var ;)
Eyvallah abi .

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi

Ben haklarını bilen biriyim :p

Akbilimi verin sözleşmeyi yapalım aha böyle bir ban istek konusu yiyene kadar paylaşım çılgınlığı yapayım istediğiniz alanda ister hack , ister secu :p

Toplantıya pm den devam edelim :D
Az öz olsun bilgilendirici ve uyarıcı mahiyette hack konularında korunma ve savunma konularında paylaşımlar yapabilirsin yeni arkadaşlarımızı bilgilendirme anlamında konular bekliyorum ;) Nette dolaşım tuzak siteler trojan keylogger gibi :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Fatih Erbakan da denilen şahıs ALLAHSIZ bir şahıstır.

Şereften, haysiyetten, insanlıktan yana nasibini almamıştır.

Bütün bunları yazdığımız zaman redyellow denilen vatandaş kendisine hakaret ettiğimizi ileri sürmektedir.

redyellow'un mercimek kadar yüreği varsa düello bölümündeki bu çağırımı kabul eder,

Ben de fatih erbakanın ne namussuz, ahlaksız, din düşmanı, ALLAHSIZ olduğunu ortaya koyarım.

Hodri meydan hacı.

http://www.wardom.org/redyellow-un-kervan-i-1230-08-04-2015-biraz-zor-ama-hayirli-olsun-604792/sayfa2.html#post4516472

BedliS
Forum Ustası
@ vanura modum ile güncel siyaset siyaset tarihi, türk siyahi tarihi ve benzeri konularda düelo yapmak istiyorum. Pardon istemiyor arzuluyorum.

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
benim kullanıcı adımı bile yazamayan sabit fikirli yandaşla konuşacak birşeyim olamaz.nefesimi bu ve bunun gibiler için harcamaya değmez.....

BedliS
Forum Ustası
Takdir kendisindir. Ismini bile yazamayan bu dünün çocuğuna ders vermek istemedi. Benim konuma ve postuma cevap mahiyetinde yazdığı her kelamı düelloda tartışma sebebi görüp yine bıkmadan davet edeceğim. Yada yazmayıp uzak duracak. Anlayışla yaklaşacağını umut eder şimdiden teşekkür ederim

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Rahmetli cümbüş çalan bir kör hafız vardı çocukluğumda.

Her akşam aynı köşede cümbüşünü çalar, HAFIZI GÖRELİM BOŞ GEÇMEYELİM derdi.

Bu forumun hafızlığına da ben, kendi kendimi terfi ettirdim :D

Beni de boş geçme BedliS :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vantura, benim gözümde ördek avcısı gibidir.

Hani ördek avcısı bir çalının dibinde 48 saat kılını kıpırdatmadan durur bekler

Anını yakaladığında aşağı indirir ya..

İşte öyle :cool: