Duyda İnanma

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Neden böyle bir başlık açtığımı düşünenler için resme bakın görürsünüz :p

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Adamların elinden gelenler nonoşluk :p Görmüşsünüzdür sitelerini ne hale getirmişler. Nonoş sitesi olmuş...

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
fuzbing demiş ki:
Hala bu tip davranışlarda bulunuyorsunuz m3hm3t size birşeyler söylememiş sanırım.
m3hm3tin ne söylemesi gerekli sizin tarafınızı tutacak değil sanırım. Siz Aciz insanlarsınız ilk siz başlattınız Biz devam ediyoruz.

JayJay
Banned
fuzbing mod ıcın dılendıyın wardomda aciz aciz konusma gıt kendı copluyunde zırvala m3hm3t benı uyaramaz sızın gıbı kısılıksızler 1 kısıye baglanır onun dedıklerını yapar ben emır veren taraftayım sen ezılen tarafta

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
MSN de erkeklik yapmak kolay buyurun WARDOM a Karşı yapın görelim Lamerler topluluğuna MSN de davet et sonra küfür edin tabi bu size yakışır ehueheue

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Log Yollamazsam Çatlarım Küfürleri Sansürlüyorum :p

TARIK says:
Aciz insanlar
NetStorm says:
a*a*a ddos geliyor iniltilerini biraz sonra çekersin
NetStorm says:
10 dakika bekle s*ktim forumunuzu
NetStorm says:
p*ç
TARIK says:
Zavallı olduğunu ortaya koyma ya Ayıp ayıp heueheue
TARIK says:
Her kez birşey diyor arkadaşınız biride son 5 gün diyordu hala gelmedi o

En iyi bildikleri şey ağızla laf yapmak eheuheueheheuhe

JayJay
Banned
bu adamlar gercekten gerızekalı ddos gelıyor dıolar ulan 1 aydır forumdayım 1 gelmedı gıttı lafla deıl ıcraatle acılsın sıtelerı ılk gunden ındırıp yazıcazda nerdeeee

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
O kadar yürek olsa açarlar nerde ikisininde hala sitesi yok biri bakımda sözdeee biri açamıyor... egheuehuehueheuhe JayJay Sana dedim korkutma bu adamları bu kadar diye. adamlar seni var diye site de açamıyorlar eheuheuehue

JayJay
Banned
ben herzaman dıyorum gelsınler efendıce ozur dılesın ellerımızı opsunler bızde rahat bırakalım adamın tekı adanadayım dedı ankaralı cıktı o derece tırsak 1 bebe neyse telefonu var tespıt edıp adresınden babasını dovunce anlıycak durumu ve bızım ne oldugumuzu

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Eskiden MSN de konuşurlardı hiç bişi demeseler küfür ederlerdi artık o da yok bunlar çok sinirli adamlar ya öldürürler falan eheuheuehe :p

cinayet_saati
Çırak
artık millet deşarj olmak için her türlü sapkınlığı yapar oldu bir kaç hafta önce tribün terörüne kurban biri daha sonrası ve öncelerde sokaklarda çatışma , insanlar artık ne yapacaklarını şaşırdılar...söyleyecek laf bulamıyorum ama " Hepimiz kardeşiz bu kavga ne DiYE !!! "

JayJay
Banned
archelot cok fakirsin nedır bu mehmetle benı kıskanman anlayamadım bılmeden annene 1 seymı yaptık
bırak bole cocuk seylerıde adres ver benı dovmusya 1 cocuk guya nerenden uydurduysan hayaln dunyan genıs onuda getır ama yanında ust uste koyım ole halledım sızı
not:üstteki resımler archelotun annesıyle m3hm3tin yıllar once cekılmıs resımlerı

swain
Daimi Üye
beyler herıf netstorm un ta kendısıymıs
hakkaten bende ınanamadım
zât-ı muhretem şu anda onlıne flood u yapan kullancılar kendı ip sı ıle alınmıs
lamerın onde gıdenı cıktı solıcek bı sey bulamıyorum gercekten
insan herseyını kaybederde,
onurunu da kaybedermı be kardeşım!??

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
O zatan onursuzun biri gelip adam gibi konuşmak yerinde küfür savuruyor eline ne geçti kendisi aşaandı benim için sorun olmaz küfürlerin biri gerçek olsa dünyada sağlam kişi kalmaz ehueheuhee