E-Gold Nedir Ve E-Gold para kazanabileceğiniz Siteler

xthief
Forum Kalfası
E-gold ile alakalı olarak birkaç yazı yayınlamayı düşünüyorum. Bu yazı serilerinin ilki bugüne nasip oldu. Hala E-gold hesabınız yok ise hemen buraya tıklayarak ücretsiz e-gold hesabınızı açtırın derim...
Bugünkü yazımızın konusu E-Gold üzerinden ödeme yapan oku-kazan, online ol kazan veya tıkla-kazan türü hizmetler sunan servisler olacak. Biliyorsunuz ki bu tür servislerin en büyük dezavantajı; hesabınızda zaten 3-5 cent olarak biriken parayı toparlayıp çek olarak alabilmeniz için aylar beklemek zorunda olmanız. Hatta kimi zaman bu tür servisler hiçbir ödeme yapmadan ortadan da kaybolmaktalar:( E-Gold işte bu noktada devreye girmekte... E-Gold ile ödeme yapan şirketler size genellikle aylık olarak ödeme yapmaktalar ve ödeme alabilmeniz için genellikle bir alt sınır belirlenmemiş durumda. Bu durumda bu ayki kazancınız ay sonunda otomatik olarak E-Gold hesabınıza aktarılmakta... Aylarca çek beklemek zorunda kalmamakta ve/veya "acaba ödermi? "endişesi duymanıza gerek kalmamakta... E-Gold hesabınızı bu noktada bir sanal kumbara olarak kullanabilecek ve ihtiyaç duyduğunuzda banka hesabınıza birikimlerinizi aktarabileceksiniz... Sanırım E-Gold niçin gerekli anlatabildim... Daha güvenli ve hızlı bir şekilde bedava para kazanmak için hemen E-Gold hesabınızı açtırın...
Ayrıca E-Gold alt üyelerinizin kazançlarından da %3 gibi bir kazanç sağlamanıza izin veriyor.
Evet Önce E-Gold ile ödeme yapan oku-kazan, tıkla-kazan ve online ol kazan türü hizmetler sunan servislerin linklerine ulaştıracak linkler ziyaret edip ilginizi çeken tüm sitelere üye olun...

Evveeet... Başlangıç için yeterli sanırım... Öncelikle ücretsiz e-gold hesabınızı açtırın daha sonrada adı geçen sitelere üye olun...
Valla bende o cazip sloganı yapcedim ama, en az 100 siteye üye oldum üç ay geçti hala öyle söylendiği gibi 1000 dolarlar hiç kazanamadım ama azimliyim abicim 3er 5er birikir derseniz doğru birikiyor. Ben vazifemi yapıp aha adresler derim yani. Ama öyle büyük vaatler vermem.

Zaten ilk başladığım zamanlardaki hevesim de kalmadı.

- Yönetici düzenlemesi: :
xthief
Forum Kalfası
dürüst olmayan siteler var. ama küçük te olsa kazandığım sitelerde var.

fakirbok
Forum Kalfası
Evet arkadaslar kimse inanmaz parayı vermediklerine ama veriyorlar...Moneybookers hesabı isteyene gonderrebilirim...Moneybookers E-gold gibi bir internet bankası...

Ve para kazanacaginiz sitelerden biri Surfjunky

type
Daimi Üye
üye olması bir dert kullanması bir der yaa onlarda acayip salak birşey

xthief
Forum Kalfası
birine üye olduktan sonra zaten sorun kalmıyor hemen hemen hepsinin formatı aynı.

dediğim gibi bunlar öylesine takılmayı sevenler için ideal zamanıın büyük bir kısmını alıyor çünkü.

Bu konuda yardımcı olabileceğim herhangi bir şeyi sorabilirsiniz.

xthief
Forum Kalfası
http://www.mistyandsamscash.com/pages/index.php?refid=capitalmail

Hiç alt üyesi olmayan 10$ da almaya başlıyor
1 alt üyesi olan 8 $
2 alt üyesi olan 7$
3 alt üyesi olan 5$
4 alt üyesi olan 3
5 ve daha fazla alt üyesi olan 1$ da almaya başlıyor .

16000 üyesi olan güvenilir sitelerden biri. ayrıca bu kişilerle iletişim kurabilmeniz için forumu bile var.

-----İngilizcesi iyi olmayanlar için DO NOT CLİCK yazanlara dikkat edin bunlara tıklamayın

(aradan epey zaman geçmiş canlandırmak lazım konuyu)

- Yönetici düzenlemesi: :
Leke
Forum Ustası
Ben Dekont Görmek istiyorum . Kanıt İstiyorum . Banka dekontu olursa iyi olur .
Kaç başlık açıldı böle Foruma sonuç yok . Bana dekont lazım .
Parayı aldığına dair dekont varsa buraya koyarsan sevinirim .
Çok site var böle kandıran . Şimdiye kadar başlık açıp kanıt sunanı görmedim .
( bendemi gariplik var yoksa millet bizimi kandırıyo )
Bi iyilik yapıcaksanız tam yaparsanır iyi olur .
Bİ KANIT PLS !!!!!!

xthief
Forum Kalfası
haklısın ama e-gold da banka dekontu olmazki, ya egold hesabına ait kredi kartı çıkaracaksın, yada e gold hesabınla alışveriş yapacaksın, yada paypal hesabın varsa paypala aktarırsın ama ondada türk cc ler desteklenmediği için yine sadece alışveriş olarak harcayabilirsin.

En mantıklısı egold hesabı ile bir kredi kartı alman yoksa banka dekontunu kimse gösteremez.

Leke
Forum Ustası
Onu demiyorum . Yani o parayı kendi hesabına transfer edip onu bankadan çektiğpine dair
bir kağıt parçasıda olsa olur .
Açıklamam tatmin edici oldumu ?
Ben alışveriş değil para direk elimde olsun istiyorum .