EarthOyuncom | Bol Alternatifli Oyun İndirme Siteniz

JohnnyVicious
Banned
EarthOyun.com
Bol Alternatifli Oyun İndirme Siteniz

EarthOyun.Com olarak 25/09/2010 tarihinde aktif olarak yayıma başlamış bulunmaktayız. Sitemizde en kaliteli oyunları, free indirmelerde en yüksek hızları verecek şekilde upload ediyoruz. Sıradan siteler gibi 200 MB partlar yapıp onlarca part indirtmiyoruz. En iyi sıkıştırma seçenekleriyle fakat hiçbir eksiği olmayan oyunlar yüklüyoruz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

www.EarthOyun.com

Sitemize üye olmak zorunlu değildir ve tüm linkler ziyaretçilere açıktır.

! JUBA !
Forum Kalfası
kolay gelsin rakip :) konular düzenli olmuş bu çok iyi.
hemen hemen bütün forumlarda sabit olan
"Oyun İndir - Oyun Download - Oyun Yükle - Full Oyun İndir - Full Oyun Download - Full Oyunlar"
keywordler yerine araştırma yapıp daha özgün keywordlerle başlaman daha uygun olur.
yeni siteler için bu tarz başlıklar tehlikeli.

ÑïghtMâ®ξ
Forum Kalfası
Hafif "FO" havası olsa da gerek tema gerekse düzen açısından güzel olmuş.Yalnız her başlığa "Full - Full Download - Full Oyun - Full Oyun Yükle" kısmını eklemezsen hem SEO hemde görünüm açısından daha iyi olur bence.Kendiniz upload ederek devam ederseniz istikrarlı bir şekilde piyasada yer edinebilirsiniz.Çünkü spam olmayan kaliteli Türk oyun sitesi gerçekten az.

Başarılar dilerim.

- Yönetici düzenlemesi: :
JohnnyVicious
Banned
kolay gelsin rakip :) konular düzenli olmuş bu çok iyi.
hemen hemen bütün forumlarda sabit olan
"Oyun İndir - Oyun Download - Oyun Yükle - Full Oyun İndir - Full Oyun Download - Full Oyunlar"
keywordler yerine araştırma yapıp daha özgün keywordlerle başlaman daha uygun olur.
yeni siteler için bu tarz başlıklar tehlikeli.
Hafif "FO" havası olsa da gerek tema gerekse düzen açısından güzel olmuş.Yalnız her başlığa "Full - Full Download - Full Oyun - Full Oyun Yükle" kısmını eklemezsen hem SEO hemde görünüm açısından daha iyi olur bence.Kendiniz upload ederek devam ederseniz istikrarlı bir şekilde piyasada yer edinebilirsiniz.Çünkü spam olmayan kaliteli Türk oyun sitesi gerçekten az.

Başarılar dilerim.
Konu başlıkların da düzeltmeler yapılacak arkadaşlar. Oyun download bölümü full EarthOyun.com upload şeklinde olacaktır.

! JUBA !
Forum Kalfası
başlık aşırı derecede önemli başlığı özenle seçmek ve sık sık değiştirmemek gerekiyor. örneğin çok uzun süredir içerik girmediğim hiti de olmayan forum sitemin (forumiyi.com) boş durmasın bari oyun siteme backlink sağlayayım diye başlığını değiştirdim tek link oyun kelimesiyle ilgisi olmamasına rağmen birden aramalarda çıkmaya başladı. şuan 34. sıradaymış.
bu yüzden kendine hit sağlayacak rekabet edebileceğin bir kelime seçip onu kasman çok yararlı olur google da kimse EarthOyun diye aratmaz (aratan da zaten senin garanti ziyaretçin olur) oyun download gibi herkesin kastığı bir kelimede de yukarı çıkmak neredeyse imkansız.

markers99
Çırak
başlık aşırı derecede önemli başlığı özenle seçmek ve sık sık değiştirmemek gerekiyor. örneğin çok uzun süredir içerik girmediğim hiti de olmayan forum sitemin (forumiyi.com) boş durmasın bari oyun siteme backlink sağlayayım diye başlığını değiştirdim tek link oyun kelimesiyle ilgisi olmamasına rağmen birden aramalarda çıkmaya başladı. şuan 34. sıradaymış.
bu yüzden kendine hit sağlayacak rekabet edebileceğin bir kelime seçip onu kasman çok yararlı olur google da kimse EarthOyun diye aratmaz (aratan da zaten senin garanti ziyaretçin olur) oyun download gibi herkesin kastığı bir kelimede de yukarı çıkmak neredeyse imkansız.
imkansız değil,Kaldı ki rakiplerimiz dişli bile değil.

Fulloyun ( Full oyun indir ve full oyun kelimelerinde 1. sırada ) pr2 1200 backlink (yahoo)
Oyunuindir.com (demo dandirikten oyun sitesi,oyun indir kelimesinde 1. sırada ( pr3 10k backlink

Bu 2 site 1 senelik rahat bir çalışmayla sıralarından edilebilir.Full oyun kelimesi sitenin ismi olduğu için zor olur belki ama bu sitelerin üzerinde hiçbir özel seo çalışması yapılmamış.Çünkü Rakipleri yok.

3-5 tane çöplük sitenin eline kalmış (istisnalar bozmaz) bir piyasada,Senelik seo bilgilerini sermayenle harmanlayıp zamana yayarsan her türlü kelimede 1. olunur :cool:

! JUBA !
Forum Kalfası
imkansız değil,Kaldı ki rakiplerimiz dişli bile değil.

Fulloyun ( Full oyun indir ve full oyun kelimelerinde 1. sırada ) pr2 1200 backlink (yahoo)
Oyunuindir.com (demo dandirikten oyun sitesi,oyun indir kelimesinde 1. sırada ( pr3 10k backlink

Bu 2 site 1 senelik rahat bir çalışmayla sıralarından edilebilir.Full oyun kelimesi sitenin ismi olduğu için zor olur belki ama bu sitelerin üzerinde hiçbir özel seo çalışması yapılmamış.Çünkü Rakipleri yok.

3-5 tane çöplük sitenin eline kalmış (istisnalar bozmaz) bir piyasada,Senelik seo bilgilerini sermayenle harmanlayıp zamana yayarsan her türlü kelimede 1. olunur :cool:
bir çok oyun forumu sahibi aynı senin gibi düşünüyor. her türlü kelimede 1. olunur fakat herkesin kastığı belli başlı kelimelere site oturmadan kasmanın getirisi götürüsünden daha fazla olur mu onu düşünmek lazım. oyun indir kelimesini 1 sene boyunca beklemek yerine bir süre yan kelimede kasıp (sallıyorum: bedava oyun indir) belli bir süre sonra ana kelimeye kasabilirsin.

keyword seçmeden önce uzun süre takip edip ciddi anlamda rakip olabilecek bazı forumları yer imlerine eklemiştim ekran görüntüsü herşeyi anlatıyor:

markers99
Çırak
bir çok oyun forumu sahibi aynı senin gibi düşünüyor. her türlü kelimede 1. olunur fakat herkesin kastığı belli başlı kelimelere site oturmadan kasmanın getirisi götürüsünden daha fazla olur mu onu düşünmek lazım. oyun indir kelimesini 1 sene boyunca beklemek yerine bir süre yan kelimede kasıp (sallıyorum: bedava oyun indir) belli bir süre sonra ana kelimeye kasabilirsin.

keyword seçmeden önce uzun süre takip edip ciddi anlamda rakip olabilecek bazı forumları yer imlerine eklemiştim ekran görüntüsü herşeyi anlatıyor:

Oyun indirme kelimelerinin zaten aranma hacimleri çok düşük.İş tamamen yan kelimelere kalıyor.

"123 Full indir" mesela.Oyun indir kelimesinin 3 kuruşluk araması varken bedava oyun indir diye aramalardan hit sağlanması beklenemez.Zaten Bu tür ana kelimelerde 1. sıraya çıkmak sadece bir gösterge.Önemli olan SEO ve backlink çalışmanı istikrarlı şekilde tamamlayıp o süre zarfında belli bir kullanıcı kitlesini ve içeriğini hazır etmek.Bu aşamadan sonra iş yeni çıkan oyunları hızlı şekilde kullanıcıya ulaştırma ve kırılan linkleri gene hızlı bir şekilde yerine upload etmeye kalıyor kaldı ki bunlar diğerlerine nazaran daha kolay.

Hocam Ben bu yazıyı "İlk sitesini forum olarak açan biri" olarak yazmıyorum çünkü genel bir kanıdır çoğunluk genel forum açarak bu işin içine dalar...

/KD
Siteni pm atabilir misin hocam?

! JUBA !
Forum Kalfası
pm attım. bedava oyun indir'i sadece örnek amacıyla verdim dediğin gibi yan kelimeler daha önemli kullanıcı ararken "oyun adı + indir" veya benzer şekilde arıyor. ama bunun bir de dezavantajı var kalıcılığı az oyunu indirip gidiyor çalışmazsa gelip üye oluyor. mesela "oyun indirme sitesi" kelimesini çok kişi aramayabilir ama gelen kullanıcı tek sayfaya bakıp çıkmaz. özellikle oyun sitelerininin yöneticilerinin çok da SEO adına birşey yapmadıkları için yaş ortalaması küçük olduğu için oyun forumunda seo rekabeti film veya programa göre daha az ama biraz da farklı olmak lazım. bana göre fulloyun bu yüzden şuan en çok ziyaret edilen oyun forumu.

markers99
Çırak
Fulloyun.com un sahiplerinin seo adına birşey bildiklerini sanmıyorum açıkçası.Öyle olsa sitenin yaşıyla orantılı sağlam bir link çalışması yaparlardı,Şuan aramasında 1. sırada olmadıkları oyun download keywordu kalmazdı.(yan kelimeler,bilmemne indir gibi tüm kelimeler..)

Ama adamların kazancı yetiyor herhalde onlara.

x7.to scam site mesela.Adamlar gitmiş oraya yüklemiş,free hızı yüksek diye.Ya da bilmiyorlar scam olduğunu..

Söylediğim gibi.Yanlışı yapmışlar bir kere.Google da yerini alan kitle olarakta yerini rahatça alıcaktır.