eflatunn Moderatör olarak yetkilendirilmiştir

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
necdet ustam kabuslar gördürme bana lütfen :D şimdi parmagımı kestim sarı laci akınca rahatladım. Akşamada taçlandırıp yeni sezon forma alacam :)

GİLA moduma forumla tanıştıgımdan beridir ehtiyar derim aslında bu konuda bende ondan aşağı kalır yanım yok yaş geldi 40 lara. temennim tabii ki uzun yıllar saygı ve sevgiyle bir arada var olmak. Hayat telaşesi ve iş ortamının yoğunluğu izin verirse elimden gelen katkıları sağlayacağım. Umut ediyorumki!.....
Anaaaamm ..genç bir moderatör gelmiş :)

eflatunn
Moderator
Yönetici
saolasın yasinim :) şirket yönetiriz de forumda nasıl yönetici olunur bende yaşayıp ögrenicem.

doktor veya sağlıkçı degilim fakat bebek, çocuk ve yetişkin beslenmesi, gıda teröristleri, halkın saglıgıyla oynayanlar ve nasıl oynadıkları, buzdolaplarımıza marketlerden alıpda koydugumuz ve tükettigimiz gıdalar üzerinde oynanan oyunlar v.s vs. vs. gibi birçok konuda kendi yazılarımı yayınlamaya çalışacağım.

bilgi verip kullanıcıları olumlu yönlendirebilirsem ne mutlu bana..

*
Banned
saolasın yasinim :) şirket yönetiriz de forumda nasıl yönetici olunur bende yaşayıp ögrenicem.

doktor veya sağlıkçı degilim fakat bebek, çocuk ve yetişkin beslenmesi, gıda teröristleri, halkın saglıgıyla oynayanlar ve nasıl oynadıkları, buzdolaplarımıza marketlerden alıpda koydugumuz ve tükettigimiz gıdalar üzerinde oynanan oyunlar v.s vs. vs. gibi birçok konuda kendi yazılarımı yayınlamaya çalışacağım.

Ülke olarak bu konularda bilgilendirilmeye / eğitilmeye çok ihtiyacımız var ;). Obezite ve gıda ile ilgili sağlık problemleri almış başını gidiyor...

Ağabey bundan böyle benim sağlıktan sorumlu yaşam koçu'msun :D. Saygı ve muhabbetle... Moderatörlüğün Wardom.org adına hayırlı ve uğurlu olsun :).

un10cked
Forum Kalfası

4 gozle bekliyoruz :clap:

-JoseJosef
Editor
işte ben buna gol derim ve postumu (kendimce bülent abiden dolayı) atarım.

Topun artık Necdet abide olduğu nereden belli ama. M.ö de ki kurgu yok. isteyen herkese ara pasını veriyor amcam.

Bunlarda gol olarak haneye yansıyor. Keşke eskilerden atılan ofsayttan goller olmasaydı...

Neyse bu jeneriklik gol için Bülent abiyi tebrik ediyorum, ilerisi için hayırlı olsun diyorum.

Hepiniz hoşçakalın..

(şakir hariç..)

WaRDoktor
Elit Üye
Vay hayırlı olsun dostum ,

benim bölümü kapmışsın :p keşke zaman olsada eskisi gibi vakit geçirebilsek wardom'da..

eflatunn
Moderator
Yönetici
Vay hayırlı olsun dostum ,

benim bölümü kapmışsın :p keşke zaman olsada eskisi gibi vakit geçirebilsek wardom'da..
senin varlıgın yeter doktorum.yogun iş hayatı içerisinde yönetici veya kullanıcı benim için biir farkı omayacak birşeyler paylaşmaya çalışacaz.o bölüm zaten senin uzmanlık alanın meslegin beklerim

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
işte ben buna gol derim ve postumu (kendimce bülent abiden dolayı) atarım.

Topun artık Necdet abide olduğu nereden belli ama. M.ö de ki kurgu yok. isteyen herkese ara pasını veriyor amcam.

Bunlarda gol olarak haneye yansıyor. Keşke eskilerden atılan ofsayttan goller olmasaydı...

Neyse bu jeneriklik gol için Bülent abiyi tebrik ediyorum, ilerisi için hayırlı olsun diyorum.

Hepiniz hoşçakalın..

(şakir hariç..)
Hoşça kalın malın yok :) seni faal olarak görmek istiyorum forumda ;)

Numune19
Banned

Şirket ne üzerineydi :D

Hayırlı olsun , Allah utandırmasın ...

SpeSific
Forum Ustası
VAlla çogu eski uyeler nick degiştirdigi için tanıyamıyorum :) hAyırlı ugurlu olsun bAŞARILAR İYİ GÖREVLER