Ehliyet sonuçları yayınlandı yumulun D

Sharkmisdeed
Forum Kalfası
Helal süper puanlar.Bende 3 ündende 100 almıştım ve direksiyon sınavındada 100 almıştım zamanında hatırlamıyorum kurs bana 3 ay araba tahsis etmişti :)

Bazı kurslar hala aynı uygulamayı yapıyor sanırsam.

JoHN WaLKER
Forum Ustası
Haydi hayırlı olsun:). Ehliyeti kazanmaktan çok emniyetten ehliyetini almak tam bir çiledir. Benden sana tavsiye direksiyon sınavını kazandıktan sonra hemen belgelerinle emniyette gitme. Biraz ortalık yatışsın ondan sonra git al ehliyetini:). Çok heyecanlı arkadaşlar oluyor ilk günden ehliyetini almak için. Pendik karakolunun önünden geçerken görüyorum hep. Ayrıca sanırım senden kan grubu kartı ve parmak izi örnekleri istiyorlar. Bunları şimdiden halledebilirsen büyük kolaylık olur senin için. Tekrardan hayırlı olsun.

Furkan PARLAK
Banned
Haydi hayırlı olsun:). Ehliyeti kazanmaktan çok emniyetten ehliyetini almak tam bir çiledir. Benden sana tavsiye direksiyon sınavını kazandıktan sonra hemen belgelerinle emniyette gitme. Biraz ortalık yatışsın ondan sonra git al ehliyetini:). Çok heyecanlı arkadaşlar oluyor ilk günden ehliyetini almak için. Pendik karakolunun önünden geçerken görüyorum hep. Ayrıca sanırım senden kan grubu kartı ve parmak izi örnekleri istiyorlar. Bunları şimdiden halledebilirsen büyük kolaylık olur senin için. Tekrardan hayırlı olsun.
Teşekkürler. Deniz sezonu açılsın istanbulda denize gidicez arkadaşlarla, o yüzden acele ediyorum bi an önce ehliyeti almak için. :D Bu haftasonu cumartesi günü direksiyon sınavı var. Onda zaten kesin 100 alırım. :D Ondanda geçtimmiydi tamamdır. :p

Umit_Aykut
Banned
Teşekkürler. Deniz sezonu açılsın istanbulda denize gidicez arkadaşlarla, o yüzden acele ediyorum bi an önce ehliyeti almak için. :D Bu haftasonu cumartesi günü direksiyon sınavı var. Onda zaten kesin 100 alırım. :D Ondanda geçtimmiydi tamamdır. :p
İlk gün git ver sertifikanı.
Zaten 1 ay sonraya gün veriyorlar :D:D
Kan grubu kartına gerek yok varsa yararı olurda yoksada dosyana kan grubunu biliyorsan yazıp imzalıyorsun.
Hadi hayırlı olsun :D
Bizim mal arkadaş 3.ye girdi daha ilk yardımı yeni geçti :D:D
Diyorum sınava verceğin parayı hocaya verseydin şimdi araba kullanıyordun :D:D

-XLarge
Forum Kalfası
Bende geçen yaz aldım çok güzel bi duygu :) Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Hayırlı olsun.Ne zaman ıslatıyoz :p

Seraglio
Forum Ustası
Kardeşimde girdi sınava, 1 gün çalıştı ilk yardım 73 diğerleri 80 :D ben de motordan 1 yanlışla geçmiştim dierleri de 90 küsürdü, benim kurs, kurs parasının 2 katını geri veriyodu full çıkarana o kadar kasmıştık olmamıştı ama :D

manyaksx
Banned
Hadi bakalım biz alalı 4 sene oldu :)
Ehliyeti aldıktan sonra fazla ıslatmayın..

Ben fazla ıslattım radara yakalandım... 300 Tl masraf oldu :D

Numune19
Banned
Hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan saklasın Trafik canavarlıgı yapma sakın :) Cok küfür yersin :D:D:D