Furkan PARLAK
Banned
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm
Arkadaşlar yumulun yayınlandı sonuçlar.
Arkadaşlar yumulun yayınlandı sonuçlar.

Teşekkürler. Deniz sezonu açılsın istanbulda denize gidicez arkadaşlarla, o yüzden acele ediyorum bi an önce ehliyeti almak için.Haydi hayırlı olsun. Ehliyeti kazanmaktan çok emniyetten ehliyetini almak tam bir çiledir. Benden sana tavsiye direksiyon sınavını kazandıktan sonra hemen belgelerinle emniyette gitme. Biraz ortalık yatışsın ondan sonra git al ehliyetini
. Çok heyecanlı arkadaşlar oluyor ilk günden ehliyetini almak için. Pendik karakolunun önünden geçerken görüyorum hep. Ayrıca sanırım senden kan grubu kartı ve parmak izi örnekleri istiyorlar. Bunları şimdiden halledebilirsen büyük kolaylık olur senin için. Tekrardan hayırlı olsun.
İlk gün git ver sertifikanı.Teşekkürler. Deniz sezonu açılsın istanbulda denize gidicez arkadaşlarla, o yüzden acele ediyorum bi an önce ehliyeti almak için.Bu haftasonu cumartesi günü direksiyon sınavı var. Onda zaten kesin 100 alırım.
Ondanda geçtimmiydi tamamdır.
![]()
Eh artık asfalt ağladı deseneKazandım kazandım. Parayı bastırıcam alıcam ehliyeti vurucam kırbacı![]()
Aynen bende 2 defa arkadan çaktım sonra akıllanmaya başladımHadi bakalım biz alalı 4 sene oldu
Ehliyeti aldıktan sonra fazla ıslatmayın..
Ben fazla ıslattım radara yakalandım... 300 Tl masraf oldu![]()
Motordan iyi anlıyomuşsun nota bakılırsaMotorum sağlammış öyle diyolar.![]()
Dün akşam saat 11:40 gibi osmanbeyde 3 tane erkek motor gördüm 1 kilometreden anlamıştım bunlar kesin içten yanmalı motordur diye. baksana şekerimmm diolardı DMotordan iyi anlıyomuşsun nota bakılırsaiyisi kötüsü falan
![]()