Ehliyet sonuçları yayınlandı yumulun D

JoHN WaLKER
Forum Ustası
İlk gün git ver sertifikanı.
Zaten 1 ay sonraya gün veriyorlar :D:D
Kan grubu kartına gerek yok varsa yararı olurda yoksada dosyana kan grubunu biliyorsan yazıp imzalıyorsun.
Hadi hayırlı olsun :D
Bizim mal arkadaş 3.ye girdi daha ilk yardımı yeni geçti :D:D
Diyorum sınava verceğin parayı hocaya verseydin şimdi araba kullanıyordun :D:D
Bu kamyon söförü arkadaşın dediklerine pek bakma. Kendisini 1995 yıllarında falan aldı herhalde ehliyeti:D. Kan grubu kartı mutlaka isteniyor ablamlarda ehliyet aldılar yakın zamanda oradan biliyorum. Bir de parmak izini alırken çok bekletiyorlarmış. Şimdiden almanda fayda var. Sonra vay ben duymadım, vay ben işitmedim demeyin:). Tekrardan hayırlı olsun. Ümit biraz ders verirsin artık arkadaşlara koskoca mercedes kamyonet kullanmış adamsın:D:D:D.

Furkan PARLAK
Banned
Bu nasıl bir bağlantı lem :D
Harbiye desen anlarımda Osmanbey ne alaka :D:D
O anlık refleks ile elimden kayıp giden bi kelime işte. :D O gün taksimden geliyoduk hatta CashFBnin yanınada uğramıştım falan. Gelirkene gördüm taş gibiydiler. :D

Bu kamyon söförü arkadaşın dediklerine pek bakma. Kendisini 1995 yıllarında falan aldı herhalde ehliyeti:D. Kan grubu kartı mutlaka isteniyor ablamlarda ehliyet aldılar yakın zamanda oradan biliyorum. Bir de parmak izini alırken çok bekletiyorlarmış. Şimdiden almanda fayda var. Sonra vay ben duymadım, vay ben işitmedim demeyin:). Tekrardan hayırlı olsun. Ümit biraz ders verirsin artık arkadaşlara koskoca mercedes kamyonet kullanmış adamsın:D:D:D.
Bu cumartesi direksiyon sınavı var girmeden halletsem iyi olucak. Kan grubunu falan sağlık ocağından mı yapıyoruz? Parmak izini nerden alacağım ki :confused: :p

Umit_Aykut
Banned
Kamyonet değil bildiğin kamyon :D
Mercedes Unimog

O anlık refleks ile elimden kayıp giden bi kelime işte. :D O gün taksimden geliyoduk hatta CashFBnin yanınada uğramıştım falan. Gelirkene gördüm taş gibiydiler. :D

Bu cumartesi direksiyon sınavı var girmeden halletsem iyi olucak. Kan grubunu falan sağlık ocağından mı yapıyoruz? Parmak izini nerden alacağım ki :confused: :p
Parmak izini emniyette alıyorlar.
Acele etmene gerek yok ayrıca. Cumartesi sınavı kazansan bile sertifikan 10-15 gün sonra çıkıyor.

Tekrar hayırlı olsun :)

Time4Revenge
Forum Ustası
Tüm Sınavı Kazanan Kardeşlerime ve Abilerime Uzun Yollarda Sağlıklı ve Hızlı Sürüşler Dilerim :)

TraFik KuraLLarına Uyalım , UymayanLarı UyarmayaLım ( :D )

Seraglio
Forum Ustası
Kamyonet değil bildiğin kamyon :D
Mercedes Unimog

Parmak izini emniyette alıyorlar.
Acele etmene gerek yok ayrıca. Cumartesi sınavı kazansan bile sertifikan 10-15 gün sonra çıkıyor.

Tekrar hayırlı olsun :)
Bende kamyonette öğrendim araba kullanmasını, kamyon da kullanıyorum ara sıra :)
Isuzu NKR Wide kamyonet diye geçiyo ruhsatta da kamyon sayılır :D

parmak izi olayını bilmiyodum yeni çıktı heralde :) benimkini almamışlardı, kan grubu kartı zorunlu isteniyor onu biliyorum :)

Umit_Aykut
Banned
Yarın direksiyon sınavı var müfettişleri koltuklarına yapıştırmak için sabırsızlanıyorum. :D
Direksiyon sınavında sana birkaç tavsiye :D

Binince Arabaya rahatına bak
Arabanın teybini aç :D:D
Bunsuz ben asla gidemem de :D
Sonra aynayı ayarla hocaya dön sor nasıl de :D
Hoca nasıl yani falan derse
Ben kullanmıyorum ayna falan size jest olsun diye ayarladım de :D

Furkan PARLAK
Banned
Direksiyon sınavında sana birkaç tavsiye :D

Binince Arabaya rahatına bak
Arabanın teybini aç :D:D
Bunsuz ben asla gidemem de :D
Sonra aynayı ayarla hocaya dön sor nasıl de :D
Hoca nasıl yani falan derse
Ben kullanmıyorum ayna falan size jest olsun diye ayarladım de :D
Yok ya hız yaptırmadı yanımdaki lavuk frene basıyo benim yerime. ilk başlarda arabayı kaldırmakta zorlanmıştım meğerse yanımdaki lavuk basıyomuş debriyaja bende diyorum niye bu araba bağırıyo :D

Zycron
Forum Ustası
Ben sınavda daha kalkıp arabayı düzeltmeden 2 ye atmıştım :D bi frene abandım herkesin kafa önde uahuha ne güzeldi ya .. :D

U dönüş yaparken sola baktım sağa bakmadan çıktım araba geliyomuş ordan da şans işte :D 85 le atlattık olayı.. :D