Ehliyeti kazanan arkadaşlarin işi daha zor

FOXHOUND
Forum Kalfası
17 nisan 2010 yazili sinav ve direksiyon sinavini kazanan arkadaşlar sevinçleri bir kaç hafta erteleniyor...sürücü kursunuzdan aldiğiniz dosyalari İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ne götürmeniz gerekmekte olmaksısın birde sira sorunu var sıra sorununuda geçtik saat 8.30 dan itibaren sonra ilk fiş alan 50 kişi günlük dosya biraka biliyorlar ...(bizzat başima gelen bir olaydir.dun saat 12:30 da dosyalarimi aldim tepebaşi İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ne gittim dosya birakmaya saat 13:10 da bu haberi aldim ...

çözüm : acil ehliyet'le işi olmayan arkadaşlar 1 hafta sonra emliyete giderlerse rahatcana dosyalarini birakabilirler ve emliyetin verdigi tarih te ehliyetlerini alabilirler...

FOXHOUND
Forum Kalfası
emliyet değil EMNİYET (N) ile yazilir hiç birşey bilmiyorsan google yardimci olabilir ...sen emLiyet yaz.. Bunu mu demek istediniz? yazisi sana yardimci olacaktir :D

-XLarge
Forum Kalfası
çözüm : acil ehliyet'le işi olmayan arkadaşlar 1 hafta sonra emliyete giderlerse rahatcana dosyalarini birakabilirler ve emliyetin verdigi tarih te ehliyetlerini alabilirler...
Ben o kelimeyi benimle kendi aklınızca dalga geçin diye değil,kendi yazınızdaki yazım yanlışını düzeltin diye yazdım.Bu arada google esprinize hala gülmekteyim;)

RebelFa1con
Forum Ustası
emliyet değil EMNİYET (N) ile yazilir hiç birşey bilmiyorsan google yardimci olabilir ...sen emLiyet yaz.. Bunu mu demek istediniz? yazisi sana yardimci olacaktir :D
adam kendisiyle sevişmiş beyler dağılın

Ben o kelimeyi benimle kendi aklınızca dalga geçin diye değil,kendi yazınızdaki yazım yanlışını düzeltin diye yazdım.Bu arada google esprinize hala gülmekteyim;)
@4 Duvara vura vura bayıltmış

hortlattım farkındayım ama konu hakkında teşekkürler, Kısa sürede istiyorum ehliyet yeter be bu ne :D