Eksik halka

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Gün gelir, biz gideriz de wardom hala yaşıyor olursa

Takip edilmesi ve sonuca bağlanması gereken bir konudur.

Konu kısa ve öz..

Türkiye, 15 Temmuz gecesi bir ihanet girişimi yaşadı.

Bu ihanet girişimi bitti mi, yoksa yeni mi başlıyor?

Yıllardır fethullah gülen cemaati için TERÖR ÖRGÜTÜDÜR diyenleri aşağılayıp tutuklayan ak partililer,

fethullah gülen cemaati tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbenin püskürtülmesiyle hayatlarını sürdürme imkanı buldular

Darbe ile ilgili bütün ip uçları gülen cemaatini gösterirken, bir halkanın eksikliği dikkatlerden kaçmamalı.

Eksik halka gün ışığına çıktığında, bu darbe 15 Temmuz gecesi püskürtüldü mü yoksa 15 Temmuz gecesi henüz başlayan ve devam eden bir darbe sürecine maruz mu kalıyoruz, bunu hep birlikte anlayacağız.

Ben, eksik halkanın ne olduğunu üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum.

Yanılıyor da olabilirim.

Şayet yanılmıyorsam, aşağıda belirttiğim unsurların hepsi, aynen dediğim gibi olacaktır.

BİR:
Hakan Fidan hiç bir yere gitmez ( Oysa koca istihbarat uyudu )

İKİ: İbrahim Kalın hiç bir yere gitmez ( Oysa İbrahim Kalın eski CIA raportörüdür ve bu darbe girişiminin CIA tarafından tezgahlandığı önümüze koyuluyor )

ÜÇ: Fethullah Gülen hiç bir şekilde sağ olarak iade edilmez ( Maalesef ibretle görüyoruz ki; Ak Parti iktidarı bir taraftan fethullah gülen efendiyi Amerika'dan ısrarla isterken, diğer taraftan anlaşmalı olduğu uluslar arası hukuk şirketi tarafından fethullahın Amerikan halkını dolandırdığı iddiasıyla dava açmasıyla Amerika sınırları dışına çıkmamasını sağlamaya çalışmaktadır )

DÖRT: Helikopter ile Yunan Adası'na kaçan son kişi bir CIA ajanıydı. Bu ajan fetocularla birlikte hareket eden ikili oynayan bir ajandı. Yani havaya bir para atardı, yazı da, tura da onundu. Yazı tarafı kaybetti, tura tarafı kazandı.

Bu ajanın kimliğini ne Yunan tarafı açıklar, ne bu tarafta açıklayan bulunur.

BEŞ: Bu darbe, yüz yılın tezgahıdır ( Eksik halka bulunduğu gün, bunu da anlayacağız )

ALTI: Ak Parti içindeki fethullahçılara hiç bir şey olmayacak

YEDİ: Bir olayın perde arkasındaki şahsı bulmak istiyorsanız

O olaydan kimin karlı çıktığına bakmalısınız...

Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, BÜYÜK BİR İHANET yaşıyor Türkiye'm.

Yine Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, BU İHANET HENÜZ BİTMEDİ!

Bana göre de, girizgah yapıldı, şimdi ana yemeğe geçildi.

Gün gelecek, tarih bu ihanetin gerekçelerini de, sahiplerini de yazacak.

Bizim tarihimiz yazmasa da, tarih mutlaka yazacak...

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yönetimdeki arkadaşlarımdan ricamdır..

Bu güdük gibi görünen konuya günü geldikçe ve özellikle şu içinde bulunduğumuz sıkı yönetim ( OHAL ) sürecinde başımı da belaya sokmayacak şekilde bazı eklemeler yapacağım.

Bununla birlikte, konu ilerledikçe konuya mesaj bırakacak olan arkadaşlar, yazdıkları kelimelere çok dikkat etsinler.

Kimseyi, hele hele şu sıkı yönetim döneminde cart diye itham edip suçlamasınlar.

Biz burada ülkeyi kurtarmıyoruz. Ülkeyi kurtaracak olsak, alır bayrağı elimize, Sıhhiye meydanına gider zikir çekeriz di mi yani? ;)

Ricam odur ki; Bu konunun değeri ortaya çıktığı zaman belki de bizler hayatta olmayacağız.

Belki on, belki yirmi yıl sonra bu konunun değeri ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.

Bu sebepten dolayı, Gila olarak bu konunun sabitlenmesini rica ediyorum.

Ben, böyle bir ricayı edebilecek cesareti kendimde buluyorum.

Umarım, sizler de o hoşgörüyü bu moruk kardeşinize gösterirsiniz.

Yarın ve bazı günler, serbest bölgeye açmayı düşündüğüm konuları buraya açacağım.

Bakalım konu bizi nereye götürecek.

Silivri zindanlarına götürmesin de :cool:

Gila konun güzel de 4.5g çıkmışken sen hafif 3.5g ye geçmişsin :) Tedbiri elden bırakmaman güzel ama yazılması gereken çok şey var nacize tavsiyem hiç bir şey yazmaman. Kazın cücüğü güzün sayılır. Güzün gelmesini beklemek lazım.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Gila konun güzel de 4.5g çıkmışken sen hafif 3.5g ye geçmişsin :) Tedbiri elden bırakmaman güzel ama yazılması gereken çok şey var nacize tavsiyem hiç bir şey yazmaman. Kazın cücüğü güzün sayılır. Güzün gelmesini beklemek lazım.
Siyasi konularda bugüne kadar haksız çıktığım öngörü sayısı bir elin parmaklarını geçmez, hatta bulmaz bile.

Kimseyi doğrudan hedef almam şu dönemde. Çünkü bu dönem öyle bir dönem ki, içeri giren, derdini anlatana kadar bir daha çıkamıyor.

Ha.. Benim elimde kapı gibi diplomam var. Savcılıktan gelmiş, cemaate terör örgütü demişim de hakkımda ifade alınması talep edilmiş, alınan ifadeler neticesinde cemaat şikayetçi olmadığı için ( ak partililer şikayetçi olmuştu :) ) kovuşturmaya gerek olmadığıyla ilgili kapı gibi diploma.

Yani, beni kimse cemaatçilikle itham edemez. O konuda rahatım :cool:

Yarın ilginç bir detay vereceğim. Kim bilir, yıllar içinde bu konu da gelişir, hatta gün gelir birileri Bülent Arınç gibi çıkıp bik bik ötmeye başlar, işte o gün geldiğinde belki biz hayatta olmayız ama bu konu bir yerden hortlayıverir ;)

plamen
Forum Ustası
İlker Başbuğ: Erdoğan Cemaate Karşı Tek Başına Savaş Verdi

"ERDOĞAN TEK BAŞINA SAVAŞ VERDİ"

2011'de cemaatle ilişkilerin kırılma yaşadığı dönem. Benim tutuklanmam birilerine mesajdır. Tutuklanmamdaki mesaj Başbakan'aydı. Bir ay sonra 7 Şubat MİT olayı patladı. Artık AK Parti ile cemaatin kopma aşamasına geldiğini görüyoruz. 2012-2016 arasında Erdoğan, cemaate karşı tek başına savaş verdi.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ALTI: Bu darbe, yüz yılın tezgahıdır...
Kesınlıkle katılmıyorum
Ben yanılıyor olabilirim tabi.

De; Neden katılmadığını açıklar mısın?

Yani.. İlle de ben doğru düşünüyorum diye diretmiyorum. Beni ikna edebilirsen, altıyı silerim.

Neden?

Tezgah yoksa, Hakan Fidan neden hala görevinin başında?

Tezgah yoksa, recep tayyip erdoğan neden 6 gündür kayıptı

Aşağıdaki haber, 15 Temmuz gününe ait

Son düzenleme:
plamen
Forum Ustası
Ben yanılıyor olabilirim tabi.

De; Neden katılmadığını açıklar mısın?

Yani.. İlle de ben doğru düşünüyorum diye diretmiyorum. Beni ikna edebilirsen, altıyı silerim.

Neden?
Oyun olsa bu kadar kan dokulmezdı butun polis noktalarına sıstemlı ve aynı anda saldırmazlardı
Ve bırcok kısının bundan haberı vardı be bazı yerlerde polislere asker gelcek herkes sılahlarını versın gucluk cıkarmayın denmezdı
Daha cok ornek varda
TEM Daire baskanını yanına cagırıp acil konu var deyip kapıdan gırdıkten sonra soforunu alıp ellerını kelepceleyıp kafasına sıkmaz ve icerdekı
Daire baskanının kafasına sıkmaz ve buna benzer olay var
Bunu kim durdurdu dersen bu oyuna gelmeyen komutanlar..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Oyun olsa bu kadar kan dokulmezdı butun polis noktalarına sıstemlı ve aynı anda saldırmazlardı
Ve bırcok kısının bundan haberı vardı be bazı yerlerde polislere asker gelcek herkes sılahlarını versın gucluk cıkarmayın denmezdı
Daha cok ornek varda
TEM Daire baskanını yanına cagırıp acil konu var deyip kapıdan gırdıkten sonra soforunu alıp ellerını kelepceleyıp kafasına sıkmaz ve icerdekı
Daire baskanının kafasına sıkmaz ve buna benzer olay var
Bunu kim durdurdu dersen bu oyuna gelmeyen komutanlar..
Kabul ettim gitti..

Şimdi bana şunun cevabını verebilir misin?

Geçerim Suriye tarafına, atarım sekiz füze...

Sekiz füze bir yerleşim bölgesine peş peşe düştüğünde kaç can gider?

Bunu göze alan başka neleri göze alır?

Bak.. Fetonun terör örgütü olduğunu 4 sene önce yazdığımda, tamamen adamın eski bantlarından yola çıkarak, bir gün mutlaka devleti ele geçirmeye çalışacağını öne sürmüştüm.

Pekiii. BAŞKAN SEÇİLSEYDİ BU PATLAMALAR OLMAZDI sözünün çözümü nedir?

Kimse kusura bakmasın. Başkan yapmadınız, alın biz de patlatıyoruz dan başka bir mantığı yoktur bu sözün

O patlamalarda ölen insanlar birilerinin umurunda değilse

Ölen yüz, ikiyüz kişi mi umurlarında olacak sanıyorsunuz?

Ayrıca konuya sadece tezgah açısından bakarsanız bir sonuca ulaşamayabilirsiniz.

Orada ikili oynayan bir ajandan da bahsediliyor.

Havaya bir para atıp, yazı da, tura da onun olan bir Amerikan ajanından bahsediliyor

Ama ilginçtir, helikopterimiz Yunan adasına indikten sonra öyle bir kişiden bahsedilmiyor. Buharlaşıp uçmuş yani..

plamen
Forum Ustası
ben o füze konusuna katıılmıyorum 2 füze altıldı dıye savaas gırılmez ucak
suan baskanlık gelecekmı hayır en az 2 yıl rafa kaldırıldı baskanlık sıstemı
Baskanlık sıstemı tartısılır ayrı konu
teror orgutu hem fıkırım bende 6-7 yıl once demıstım boyle bı durum ılerde olacak ama bıse yapılmadı sorumlular cezasını ceksın
egerkı o Bazı komutanlar oyuna gelseydı bıraz daha uzasa ben suan dıger taraftaydım :D
ama ALLAH razı olsun herkes hayin degil

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Sevgili @plamen

Bence yarınki konuyu bekleyin. Daha sonraki konular da bir bütünün parçalarını oluşturacak.

Ayrıca benim bir istihbaratım yok. Sıradan bir vatandaşım. Hatta kendimi seninle kıyaslayacak olursam, sen bile benim yanımda Hakan Fidan kalırsın.

Ben sadece olayların bir analizini yapıyorum.

Ama bazen doğru analizler yapmak bile geleceğe ışık tutabilir.

Feto konusunda çok doğru analizler yaptığımı iftiharla söyleyebilirim.

Hele bir ALO ŞAKİRT konusu var, buradan

Hacı redyellow bile o konuda bize posta koymuş. Yok elimde kanıt olmadan hoca efendiye terör örgütü muamelesi yapıyormuşum da, iftira atıyormuşum falan..

Benim işim analiz yapmak.

Yarınki konu bu açıdan önemli ;)

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
gerçek olan şu ki...

son günlerde asker polis tam 35 şehit verdik...

hiç gündem olmadı...

meydanlarda pilavlar çorbalar kornalar bayraklar...

100 metre yakındaki camiye gitmeden topluca kılınan meydan namazları...

yazık oluyor bu vatanın evlatlarına yazık...

HARBİKIZ
Cool Üye
İlker Başbuğ : 'Gülen cileri MİT istihbaratıyla ihraç ederdik,2002'den sonra 1 kişi için bile rapor gelmedi'