Elektro Gitarcılar Buraya

distorsion
Forum Kalfası
Arklar. kullandığınız elektrogitarın markasını modelini ve memnun kalıp kalmadığınızı yazın

gitar alacaklara yardımcı olalalım

Bende Washburn X20 var + Boss MT2 metalzone ve Boss AC2 ACcustic Simulator almayı düşünüyorum,

Washburn ler fiyat / performans ta oldukça iyiler bence ama orj ise :)

Paranız varsa Fender Statocaster America kesin tavsiyemdir clean tonları çok iyi.

somurcan
Daimi Üye
bende fender strat kullananlardandım yalnız benim ki çin yapımıydı. dandik yani. Varsa para kıyacan basacan Jackson'a ben bunu bilirim, olmadı ESP Explorer Dot alacaksın Hetfield kasa.ohhh yeme de yanında yat

CandanCi
Cool Çırak
Bendede Fender squier strat var..Çin yapımı....İdare ediyo şmdilik sesler iyi denebilir..Para olsada telecaster alsak ama nirde:(

Moonshield™
Forum Kalfası
LTD MH-50 war güzel gitar esp yan urunudur... pedal olarakta ZOOOM GFX-5 ve DIGITECH DF7 DISTORTION FACTORY var iki pedal da çok iyi tavsiye ederim...

misire
Cool Üye
arkadaşlar bendede washburn wr-154 var sakın almayın manyetikleri çok kötü gitar alırken orjinalline dikkat edin bu uzak doğu malları gerçekten işinizi görmez paranıza yazık olur benden sölemesi..

distorsion
Forum Kalfası
ben AC - 2 yerine Rollan micro cube anfi aldım fiyatı 170 dolar ve içinde 6 adet dsp efekt var bir pedal gibi kullanabiliyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim

www.mydukkan.com dan inceleyebilirsiniz

Darth
Hızlı Çırak
İbanex RG 1550 japon, 12 yıldır kullanıyorum fretboard'ta sadece az miktarda perde erimesi oldu ve hala sap ayarı yaptırmadım, sweep picking ve arpeggios'lar için olukça rahat gitar.... 1000 $ civarında ...Fiyatı üst seviyede olmayan gitar alacaklara Japon veya Amerikan Jackson ve Ibanez modellerini öneririm.

RG Prestij serisi...

Rgt

Jackson dk2

Jackson sl1

İbanez RG 1550

doruk36
Daimi Üye
washburn x10 kullanıyorum alalı ve derse başlayalı 2 ay kadar oldu seneye esp mh50 veya ibanez grg serisinden bi gitar almayı düşünüyorum

eğer paranız varsa ve tarzınız metal ise jackson sl3 soloist veya dk2 dinky tavsiye ederim

ibanez rg257de olabilir blues için çok iyi bi gitardır

rockers_86
Banned
selam arkadarslar valla yenı uye oldum.benim muzik ewım var ıstersenız gelıslerıne gıtar efektor felan getırebıllırz.bende su anda kendı kullandıgım washburn A-10 war pedalda KORG TONE WORKS AX1500G war.valla makınalar fena deıl ya hu nasıl ıstersenız yanı hatta gelın bakın satayım rockers__86@hotmail.com...takas olur

distorsion
Forum Kalfası
rockers_86 demiş ki:
selam arkadarslar valla yenı uye oldum.benim muzik ewım var ıstersenız gelıslerıne gıtar efektor felan getırebıllırz.bende su anda kendı kullandıgım washburn A-10 war pedalda KORG TONE WORKS AX1500G war.valla makınalar fena deıl ya hu nasıl ıstersenız yanı hatta gelın bakın satayım rockers__86@hotmail.com...takas olur

fender american strat a bi fiyat alabilirmiyim

bide dunlop cry baby

nickko35
Çırak
konuyu hortlatalım.. :)
Benim mesajım biraz reklam olacak . yönetim uygun görmezse silebilir. Gitar konusunda İzmirden Erkan usta (Erkan Sızarlar) her türlü gitar yapımında yardımcı olacaktır. türkiye çapında tanınmıştır. yaptığı gitarlar İinternet ortamında görülebilir.