Elit Üyelik sistemi

.Cumhur.
Forum Kalfası
Bazı şeylerin karşılığının verilmesi ne güzel bu arkadaşlarda emeklerinin karşılığını böyle güzel bir rütbeyle görüyorlar .

yasba
leke
msaldıray
lazuri
romus
romulus99 sizi tebrik ediyorum. :)

yasba
Forum Ustası
Bizlere bu görevi layık gören ve tebriklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim .

- Yönetici düzenlemesi: :
Leke
Forum Ustası
Uzun Yıllardır Wardom Ailesi içerisinde bulunmaktayım. 5 yili aşkın Son Kurulan Wardom içerisinde ve daha önceleride var 98 den itibaren bir çok arkadaşlıklar edindim ve Wardom un Kalitesi tartışılmaz.Çünki Burası Eğitim Hanedanlığıdır. "Bilgi Paylaştıkça Çoğalır" Ünvanin önemi olmadiğini hepimiz biliriz. "Paylaşimin önemi Ünvana dayalı değildir" Bunun bilincinde Kalite vardir Wardom da.

Elit Üyelik için ayrıca teşekkür ederim Benim için herkez Elit üye.

Zafer
Forum Ustası
Sevgili ELİT ÜYE' ler;

Sizlerin gercekten demokratik yapiya sahip, özverili ve çok nazik insanlar oldugunuz hakkinda notumuz tamdır. İsteriz ki, tüm üyelerde de bu anlayısta ve bilinçli aynı zamanda hosgörülü olarak görev yapsınlar.. Görevlerini nazikane bir şekilde yürütsünler.

Konuda yazacaklarimi bir kenara birakiyorum..

Onlar şüphesiz gayet iyi egitim almiş ve bilgili insanlar. Ancak kullandıkları dile hakim olmaları da gerekli. Ve bizim tabirimizle adab-i muaseret. Sizin deyiminizle görgü kuralları çercevesinde hitaplarini, yazılarını pekiştirsinler...Hiç bir boşluk bırakılmaksızın görevlerine mudrik olsunlar. Keza uyeler de ayni anlayış ve hissiyat icinde olsunlar. o zaman diğer üyelerde mutlaka hak ettigi en mutena seviyeyi yakalayacaktır.

Bize düşen ve yakışan ise, deneyimlerimizi durumumuza uygun şekilde, kurallar icerisinde yayabilmek, isteyen olursa iletebilmektir.

Elit Üye Arkadaşlarıma; Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor, Hayırlı olsun diyorum.