arkadaşları tebrik ederim.
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 26 Kasım 2013 #902 MuRaTTK demiş ki: Penqueen ve neronaga elit yazılmıştır. Hepsini görmek için tıklayın... Tebrik ederim arkadaşlarımı hayırlı olsun
MuRaTTK demiş ki: Penqueen ve neronaga elit yazılmıştır. Hepsini görmek için tıklayın... Tebrik ederim arkadaşlarımı hayırlı olsun
0sM@N61 Forum Ustası 26 Kasım 2013 #903 wardomda son zamanlar güzel gelişmeler var tüm gelişmeler hayırlı olsun...
Zafer Forum Ustası 27 Kasım 2013 #906 MuRaTTK demiş ki: alpi_09 elit yazılmıştır. Hepsini görmek için tıklayın... Hayırlı uğurlu olsun alpi_09..Tebrikler.
MuRaTTK demiş ki: alpi_09 elit yazılmıştır. Hepsini görmek için tıklayın... Hayırlı uğurlu olsun alpi_09..Tebrikler.
TroubleMaK3R Forum Ustası 27 Kasım 2013 #908 Hayırlı olsun alpi_09 belki şimdi bi gülücük işareti koyarsın
alpi_09 En istikrarlı üye 27 Kasım 2013 #910 Çok tenk yu... Allah Allah ne güzel en agresif üye olarak takılıyorduk... Ama buda fena durmadı gibi sanki... Teşekkürler...
Çok tenk yu... Allah Allah ne güzel en agresif üye olarak takılıyorduk... Ama buda fena durmadı gibi sanki... Teşekkürler...
MuRaTTK Co-Admin Site Yetkilisi 27 Kasım 2013 #916 Hatırlatmakta yarar var Elit üyeler ban istek yapabilir,istediği titleyi bana bildirerek değiştirebilir,ve yönetime her zaman öncelikli adaylardır
Hatırlatmakta yarar var Elit üyeler ban istek yapabilir,istediği titleyi bana bildirerek değiştirebilir,ve yönetime her zaman öncelikli adaylardır
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 27 Kasım 2013 #917 alpi_09 demiş ki: Çok tenk yu... Allah Allah ne güzel en agresif üye olarak takılıyorduk... Ama buda fena durmadı gibi sanki... Teşekkürler... Hepsini görmek için tıklayın... Tebrik ederim
alpi_09 demiş ki: Çok tenk yu... Allah Allah ne güzel en agresif üye olarak takılıyorduk... Ama buda fena durmadı gibi sanki... Teşekkürler... Hepsini görmek için tıklayın... Tebrik ederim
Penqueen Banned 27 Kasım 2013 #920 MuRaTTK demiş ki: alpi_09 elit yazılmıştır. Hepsini görmek için tıklayın... ağız burun dağıtacak adam geldi hırlı olsun alpi aman diyelim en baştan MuRaTTK demiş ki: Hatırlatmakta yarar var Elit üyeler ban istek yapabilir,istediği titleyi bana bildirerek değiştirebilir,ve yönetime her zaman öncelikli adaylardır Hepsini görmek için tıklayın... müjdeli haber nerde? elitler banlanmıyor de noolur abi bitsin bu korku
MuRaTTK demiş ki: alpi_09 elit yazılmıştır. Hepsini görmek için tıklayın... ağız burun dağıtacak adam geldi hırlı olsun alpi aman diyelim en baştan MuRaTTK demiş ki: Hatırlatmakta yarar var Elit üyeler ban istek yapabilir,istediği titleyi bana bildirerek değiştirebilir,ve yönetime her zaman öncelikli adaylardır Hepsini görmek için tıklayın... müjdeli haber nerde? elitler banlanmıyor de noolur abi bitsin bu korku