Emebux || İlk 15000 Üyeye 3 Aylık Premium Hediye || Ödeme Kanıtlı

musa_unsal2005
Forum Kalfası

Zamanında tanıtımını yaptığım bir siteydi ama ödeme kanıtı olmadığından şüphelenler olmuştur. Siteden İlk ödememi aldım. Ve kuşkular kalkmıştır artık ;)

İlk 15000 üyeye 3 aylık premium hediye edilecek. Kullanıcı Sayısı şu anda 12 344 civarında.

Üyelik İçin Tıklayın
Linkimi kullanlara teşekkür ederim.

İlk Ödemem

AYKENN
Forum Ustası
Cannot log in
This login combination is incorrect.

diyor giriş yaparken

edit:tamam hata bendeymiş optional password kısmını boş bırakıcakmışsım

turk182m_1
Cool Çırak
tmm kardeş bol kazançlar. Ödeme alabilmek için 75 tık yapman ve 2$ limitine ulaşman yeterli ;)
Kardeş ben bu siteden yaklaşık 6 dolar yaptım fakat parayı talep ederken hata veriyor anlamadım nedendir hata olarak şöyle yazıyor :

Payout request refused
The payout maximum for your account is 150% of your investment. As your investments is $0.00, the maximum amount you can request here is $0.00.

Bunu anlayamadım her şeyi yapıyorum fakat para çekme butonuna tıkladığımda bu hata veriyor nedir sorun yardımcı olursanız sevinirim

AYKENN
Forum Ustası
Kardeş ben bu siteden yaklaşık 6 dolar yaptım fakat parayı talep ederken hata veriyor anlamadım nedendir hata olarak şöyle yazıyor :

Payout request refused
The payout maximum for your account is 150% of your investment. As your investments is $0.00, the maximum amount you can request here is $0.00.

Bunu anlayamadım her şeyi yapıyorum fakat para çekme butonuna tıkladığımda bu hata veriyor nedir sorun yardımcı olursanız sevinirim
translate diyor ki

Hesabınıza ödeme maksimum yatırım% 150 olduğunu. Yatırımlarınızı olarak 0,00 $ olduğunu, burada talep edebilirsiniz maksimum tutar $ 0,00.
anladıysan ne mutlu :D

musa_unsal2005
Forum Kalfası
yatırım yapmadan site ödeme yapmıyor. mesela 10$ yatırım yaptınız diyelim. 15$ çekebilirsiniz. Bu yüzden ödeme alırken parayı hesabınıza çekin ve geri siteye yatırın ;)

Bu arada 2. ödemeyide aldım

Web|master
Daimi Üye
Ben prensip olarak bu script tarzı sitelere yatırım yapmıyorum. Çok dandik oluyorlar. Baştan savma oluyorlar.

- İlk haftalar, aylar ödeme dağıtsalarda en fazla sitenin ömrü 2-3 Ay oluyor. 2-3 Ay'da da paramı riske etmeye deymez...Çünkü hiçbirşey kazanmicam :)

Ama yatırım yapmicam ben diyenler için ideal bir site olabilir :)