Phantaso Forum Kalfası 13 Eylül 2010 #23 necdet abi karman için teşekkür ederim. Daha önce karma verdiğim için veremiyorum borcum olsun. Saygılar
necdet abi karman için teşekkür ederim. Daha önce karma verdiğim için veremiyorum borcum olsun. Saygılar
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 13 Eylül 2010 #24 Bu kadar basit bir uygulamada bile başarılı çalışmalar çıkartan arkadaşlarımı tebrik ediyorum katılımları içinse ayrıca teşekkür ediyorum
Bu kadar basit bir uygulamada bile başarılı çalışmalar çıkartan arkadaşlarımı tebrik ediyorum katılımları içinse ayrıca teşekkür ediyorum
sayko_x Cool Üye 13 Eylül 2010 #27 Warlocksk demiş ki: Bu da benden.. A6 yada 5 serisi olsaydı daha bi güzel olurdu ama elde bu var. Hepsini görmek için tıklayın... Mod bey !! Malesef dün akşam yaptığım modifeyinin aynısını yapmışsınız.Baştan ayağa kadar.:yes:
Warlocksk demiş ki: Bu da benden.. A6 yada 5 serisi olsaydı daha bi güzel olurdu ama elde bu var. Hepsini görmek için tıklayın... Mod bey !! Malesef dün akşam yaptığım modifeyinin aynısını yapmışsınız.Baştan ayağa kadar.:yes:
Ulu Forum Ustası 13 Eylül 2010 #32 Bunlarda benim naçizane çalışmam, Biraz acemice gibi oldu galiba Saygılarımla...
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 13 Eylül 2010 #33 ImpactDesign demiş ki: necdet abi biz elimizle çizdik karma vermedin Hepsini görmek için tıklayın... Tüm katılımcıların karmaları tarafımdan verilecektir katılmanız yeterlidir
ImpactDesign demiş ki: necdet abi biz elimizle çizdik karma vermedin Hepsini görmek için tıklayın... Tüm katılımcıların karmaları tarafımdan verilecektir katılmanız yeterlidir
erol1407 Forum Kalfası 25 Ekim 2010 #39 eyi oldu galiba fena değil .... çok farklı bi uygulama çok teşekkürler ) - Yönetici düzenlemesi: : 25 Ekim 2010
Uzay Zaim Banned 10 Ocak 2011 #40 Need For Speed Shift ve ya Need For Speed Most Wanted olsa süper araçlar yaratırım. Ama bu sitede imkanlar kısıtlı malesef . Akşam bir ara Most Wanted'dan bir araç yapar koyarım buraya .
Need For Speed Shift ve ya Need For Speed Most Wanted olsa süper araçlar yaratırım. Ama bu sitede imkanlar kısıtlı malesef . Akşam bir ara Most Wanted'dan bir araç yapar koyarım buraya .