En iğrenç espriye +k etkinligi D

Yaralı amerikan askerleri burada tedavi görüyorlarmış:)
Hatta uğur dündarın belgeselinede konu oldu meşhur yer,aradım taradım ve buldum orayla ilgili resim ve harita var.Hayırlı incelemeler gençlik.Eğlenelim öğrenelim.
http://mapcarta.com/15216178

- Yönetici düzenlemesi: :
PReSCoLD
Forum Ustası
Arkadaşlar lütfen kullanmadığınız oyuncaklarınızı yere atmayın karıncalar onları put sanıp tapıyorlar sonra dinden imandan çıkıyorlar.

TÜRK'ÜN ZENCİ İLE İMTAHANI

Türk : Sa abi seninki kaç cm ?
Zenci : 22 cm
Türk : Hahaha benimki 24 cm abi
Zenci : Oha ciddi misin ? Kalkmış hali ne kadar .?
Türk : ...

Kedimi 8 kere balkondan attım, tek canı kaldı. Artık hayatın değerini biliyor, namaza da başladı.

aynı şeyleri tekrar eden insanlar olur.Mesela: var ya şuraya gittim,varya şunla çıktım diye anlatır anlatır dururlar.
Böylelerini dinleyip konuşmaları bitince ee anlat ne bitmedi diye sormak çok iğrenç bir espri,denendi fena bozuyor.Ve en kötüsü tekrarcı olmayıp ,çok güzel konuşsada size bir şeyler anlatan arkadaşınıza:zorunda mıyım, zorunda mıyım seni dinlemek zorunda mıyım şarkısını söylemek sinir bozucu ,denendi ve zor kaçıldı ortamdan.arkama bile bakmadım.

ramo_21
Forum Ustası
Kız : Ayrılalım.
Erkek : sözlerin yalandı, ya gözlerin?
Kız : Lensti by.
Erkek : Ama bıyıkların gerçekti dimi ?

Vicarious
Forum Ustası
Adamın biri köşeyi dönmüş, sonra yürümeye devam etmiş.
Adamın birini bi gün salıvermişler; pazartesi almışlar.

+Müjde Ar ın kardeşi kim?
-Enginar

+Bacak arası nedir?
-Bacak için verilen aradır.

-Bir adam karısını dövüyomuş. Kapı çalmış, adam vurmayı bırakmış neden?
-Eşek sudan gelmiş.

+Sekiz tane erik varmış, başka da yokmuş. Sonuncu eriğe ne denir?
-Ericsson.

Bu arada harbiden ban yemeyiz :D

Solite
Forum Kalfası
bugün bi arkadaş anlattı çok hoşuma gitti bi laz fıkrası anlattı laz hep diyormuş çevresine ben hastayım ben hastayım ben hastayım diyormuş kimse dinlemiyormuş kendisini ben hastayım ben ölücem bana bakın falan sonra demiş ben ölürsem mezar taşına böyle yazın demiş mezar taşına yazmışlar,

ben hastayım dedim dedim dinlemediniz bak ne oldu şimdi :D:D:D :eek::eek::eek: haa bizim lazın mezar taşında öyle yazıyormuş ben hastayım dedim dedim ne oldu şimdi Gördünüz mü ? :eek:

Vicarious
Forum Ustası
bugün bi arkadaş anlattı çok hoşuma gitti bi laz fıkrası anlattı laz hep diyormuş çevresine ben hastayım ben hastayım ben hastayım diyormuş kimse dinlemiyormuş kendisini ben hastayım ben ölücem bana bakın falan sonra demiş ben ölürsem mezar taşına böyle yazın demiş mezar taşına yazmışlar,

ben hastayım dedim dedim dinlemediniz bak ne oldu şimdi :D:D:D :eek::eek::eek: haa bizim lazın mezar taşında öyle yazıyormuş ben hastayım dedim dedim ne oldu şimdi Gördünüz mü ? :eek:
Ben bunun üstüne hesabımı kapatır silerim :D:D:D

Diamo
Forum Kalfası
bizede bi arkadaş anlatmıştı tee 4 5 yıl önce felan bi gün bütün organlar toplanmış müdür seçmek için kalp işte demiş ben olmasam temiz kan alamazsınız işte ciğer demiş ben olmasam temiz hava giremez diye hepsi koymuş adaylıgını ordan döt atlamış bende adayım diye hepsi birden gülmeye başlamış döt birden kendini bi kapatmış bütün pislik içeride kalmış hepsi pislikten ölcekken tamam tamam demişler sensin müdür o günden sonra bütün dötler müdür bütün müdürlerde döt olmuş