En iyi telefon nasıl seçilmeli?

semih34ist
Çırak
Bir teknoloji haberleri sitesinde 2021’nin ey iyi telefonlarını gösteriyor. Fakat bence tüm telefonlar listelenmemiş. Örneğin Mi markasını göremedim ki bence en önemli bir telefon markası. Pekiyi cebimizdeki paraya uygun en iyi telefon nasıl alınır?

Son düzenleme:
semih34ist
Çırak
telefonların listesi gözükmüyor. teknoloji haberleri sitesinin linkini tekrardan gönderecem.

- Yönetici düzenlemesi: :
Ne0
Forum Kalfası
Artık telefonlar hep yeni ve özellikleri yuksek.
Alacağınız telefon güncelleme alacaksa bu çok iyi.

zeodaisy
Çırak
bence xioaomi redmi 5 yada samsung galaxy m10,
iphone almak saçma boşa masraf @semih34ist

Bu zamanda iphone mu kullanılır diyenler gibi yapmayın: )
kullanılmaz abi boşa masraf ben samsung galaxy m10 kullanıyom neden 10.000 TL verip boşa masraf yapayım zaten (yotube, twitter, gmail ve xbox) 4 uygulama kullanıyorum ben napıyım 3 kamerayı zaten bilgisayarım var BOŞA MASRAF o parayı vereceğime xbox series s + laptop alırım hadi kolay gelsin

fearof
Forum Ustası
bence xioaomi redmi 5 yada samsung galaxy m10,
iphone almak saçma boşa masraf @semih34ist

kullanılmaz abi boşa masraf ben samsung galaxy m10 kullanıyom neden 10.000 TL verip boşa masraf yapayım zaten (yotube, twitter, gmail ve xbox) 4 uygulama kullanıyorum ben napıyım 3 kamerayı zaten bilgisayarım var BOŞA MASRAF o parayı vereceğime xbox series s + laptop alırım hadi kolay gelsin

Bak kardeşim herkesin ihtiyaçları farklıdır.

Belliki oyun çocuğusun.

Xbox senin için bulunmaz nimet olabilir,hele bir de yanında birde laptop oldumuydu tadından yenmez.

Ama ben kendi sektörümde ses , ışık ,görüntü sistemlerini, world uygulamalarını, elektronik pek çok cihazımın uzaktan kontrolünü senin için pahalı ve

gereksiz olan IPHONE ile yapıyorum. Bu bana ne mi kazandırıyor. Bunları kullanmak için gereken touch panellere yaklaşık 5000$- 10000$ arasında bir

bedeli ödemememi sağlıyor. Buyur canım kardeşim şimdi kim kârda.

Sen mi yoksa Benmi?

Bak sana ufak bir video. Iphone kamerası ile çekilmiş.

Hadi şimdi bunu elindeki m10 kamerası ile çek.

zeodaisy
Çırak
Bak kardeşim herkesin ihtiyaçları farklıdır.

Belliki oyun çocuğusun.

Xbox senin için bulunmaz nimet olabilir,hele bir de yanında birde laptop oldumuydu tadından yenmez.

Ama ben kendi sektörümde ses , ışık ,görüntü sistemlerini, world uygulamalarını, elektronik pek çok cihazımın uzaktan kontrolünü senin için pahalı ve

gereksiz olan IPHONE ile yapıyorum. Bu bana ne mi kazandırıyor. Bunları kullanmak için gereken touch panellere yaklaşık 5000$- 10000$ arasında bir

bedeli ödemememi sağlıyor. Buyur canım kardeşim şimdi kim kârda.

Sen mi yoksa Benmi?

Bak sana ufak bir video. Iphone kamerası ile çekilmiş.

Hadi şimdi bunu elindeki m10 kamerası ile çek.

anladım abi ben çocuk olduğum için gereksiz buluyorum çünkü oyun oynamayı seviyorum ama senin için gerekli olabilir iyi günler kolay gelsin :D