SylarGray.
Banned
Sanal ortamda tanışan iki genç adamın ilginç aşk hikayesini alıyoruz bu haberimizde.
Wardom.org hack sitesine charını kaptıran Peyami intikam almak için forumu basmıştır.Gayet karizmatik,cicili bicili,hoş sözlerle Wardomlu beylerin gönlünü çalan Peyami Wardom halkını birbirine düşürmüştür;
Önce Brokeback Mountain'da görüntülendiler;
Ardından Hollanda'da;
Kaynak:WHA

Wardom.org hack sitesine charını kaptıran Peyami intikam almak için forumu basmıştır.Gayet karizmatik,cicili bicili,hoş sözlerle Wardomlu beylerin gönlünü çalan Peyami Wardom halkını birbirine düşürmüştür;
Savaştan galip çıkan Ersan'ın aşkı gittikçe büyümeye başlamıştır;hop hop dur bakiim hele peyami benim aşkım bi kere benden başkasıne yidirtmem ben onu![]()
Hatta öyle büyümüştür ki sevdiği adam uğruna güzel sözler yazmaya başlamıştır;peyami bir bakış açısıdır
bir yaşam tarzıdır
bir direnişin sembolüdür
hakkı yenilenlerin baş kaldırıcısı
char hırsızlarının karşıtı
azimin göstergesidir peyami
peyami bir idoldür:
forever peyami
Peyami'nin soyadına hasta olan Ersan atasözlerimizi de Peyami'ye uyarlamıştır..75-80 mage char : 1000 tl,
warloger : 40 tl
peyaminin wardoma yaşattığı eğlence paha biçilemez
Bunca baskıya dayanamayan Peyami,Ersan'ın büyük aşkını karşılıksız bırakmamıştır..Aldığımız duyumlara göre Hollanda'ya gitmeye çalışan iki gencin son resimleri;sonunu düşünen peyami olamaz
senin char char dediğğin nedirki gülüm ben senin için banlanmayı göze almışım
sen peyamicisin dediler vermediler
rampaların ustasıyım peyaminin hastasıyım
peyami bir yıldırımdır charını çalarsan sanada çakar onada çakar![]()
Önce Brokeback Mountain'da görüntülendiler;

Ardından Hollanda'da;

Kaynak:WHA
- Yönetici düzenlemesi: :