Ersan ve Peyaminin garip aşk hikayesi

SylarGray.
Banned
Sanal ortamda tanışan iki genç adamın ilginç aşk hikayesini alıyoruz bu haberimizde.

Wardom.org hack sitesine charını kaptıran Peyami intikam almak için forumu basmıştır.Gayet karizmatik,cicili bicili,hoş sözlerle Wardomlu beylerin gönlünü çalan Peyami Wardom halkını birbirine düşürmüştür;

hop hop dur bakiim hele peyami benim aşkım bi kere benden başkasıne yidirtmem ben onu :)
Savaştan galip çıkan Ersan'ın aşkı gittikçe büyümeye başlamıştır;

peyami bir bakış açısıdır
bir yaşam tarzıdır
bir direnişin sembolüdür
hakkı yenilenlerin baş kaldırıcısı
char hırsızlarının karşıtı
azimin göstergesidir peyami
peyami bir idoldür:

forever peyami
Hatta öyle büyümüştür ki sevdiği adam uğruna güzel sözler yazmaya başlamıştır;

75-80 mage char : 1000 tl,

warloger : 40 tl

peyaminin wardoma yaşattığı eğlence paha biçilemez
Peyami'nin soyadına hasta olan Ersan atasözlerimizi de Peyami'ye uyarlamıştır..

sonunu düşünen peyami olamaz

senin char char dediğğin nedirki gülüm ben senin için banlanmayı göze almışım

sen peyamicisin dediler vermediler

rampaların ustasıyım peyaminin hastasıyım

peyami bir yıldırımdır charını çalarsan sanada çakar onada çakar :)
Bunca baskıya dayanamayan Peyami,Ersan'ın büyük aşkını karşılıksız bırakmamıştır..Aldığımız duyumlara göre Hollanda'ya gitmeye çalışan iki gencin son resimleri;

Önce Brokeback Mountain'da görüntülendiler;

Ardından Hollanda'da;

Kaynak:WHA

- Yönetici düzenlemesi: :
Realvision
Daimi Üye
Yok artık Peyami böyle ciddi meseleyi bırakıp böyle gönül işleriyle eğlenmez:DPeyami gönlünü bu işe vermiş başkasına değil:D:D

Nef'î
Daimi Üye
Puhahaha Koptum Ya :D Demek Hollandaya Kaçtınız Ha :D Düğün Hediyeniz De Benden Olsun Peyamiye Char Vericem ;) :D:D:D

Mnesitheos
Elit Üye
Peyami charı bulunana dek yas ilan etmiş durumda, öyle gönül işleriyle ilgilenmez o iş düzelene dek. Ciğeri yanıyor:D Kendisine karşı tek taraflı aşk varsa birşey diyemem :p

Şimdi yarın ki saldırısı için hazırlanıp, metindeki imla hatalarını düzeltiyor. Torojen mi, trojen mi, torojan mı, trojan mı yazsam ikilemi. Pardon dörtlemi içerisinde:D

ersan.
En Geyik Üye
Ersan beklemezdim senden... :nono::hammer::D:D:D

abla yeminlen yalan haber alacağın olsun olum şu an vurgun yemiş bir pozisyondayım kullandığım postların bu şekilde lehime döneceğini hiç tahmin etmemiştim:( :D şu an moral ve motivasyonumu sağlamak için kapalı alanda sigara içilmez yasağını çiğnemiş bulunmaktayım mercan olum sen görürsün ben senin bana aldığın sabahlığı milli maçta imzalattığın topu ve içinde şahane resimlerin bulunan fotğraf makinesini satmazsam eğer wardom trade bölümünde adım ersan olmasın :D:D:D:D intikamda sağuk yenen bi yemekmiş çıkardım fırında iyice sağuya dursun o

*
Banned
Sagopa Kajmer artık Ersan ve Peyami için aLbüm hazırLayacak nedenmi?

Pesimist EP 06 İLan-ı Aşk :D:D

neffeno
Forum Kalfası
Filmini çekelim

"Dikkat aşk ciğeri yakar"

Kurgu: MeeRCaaN

Başrol oyuncularımız :ersin ,peyami :D

Müthiş senaristimizin elinden çıkan filmimiz çook yakında sinemalarda.

Unzile
Forum Ustası
Yazık lan Ersan, ben sardım bu belayı senin başına dimi..

Nan Mercan insanı, rahat bırak çocuuu :D

Yada banane kendi kaşındı devam et :D

SylarGray.
Banned