henry_99
Forum Ustası
FORUMA GİRMEYELİ ÇOLUK ÇOCUK DOLUŞMUŞ BURAYA ESKİDEN Bİ GİLA İLE UĞRAŞIRDIK OZAMAN TERBİYELİ BİR ÇOCUKDU ŞİMDİ İFTİRACI VAR ÇAMUR OLAYINI İYİCE ABARTMIŞ VE YANINDA DA KÜSTAH ADAMLARINI YETİŞTİRMİŞ.SÖYLEYİN BAKİM BİZİ FETTULLAH GÜLEN YETİŞTİRDİ SİZİ KİM YETİŞRDİ.BEN ATATÜRKÜ SEVMEM HİÇ BİR POSTUMDA ATATÜRKE HAKARET ETMEDİM ETMEM.BEN KALKIP ATATÜRKE ATOŞ DESEM HOŞUNUZA GİDERMİ.EMİNİM GİTMEZ.USLUBUNUZU TARZINIZI DÜZELTECEKSİNİZ.DÜZELTMESSENİZ o zaman hukuki yollar elbet aranır.aranacaktır.Avukatıma faksladım dilekçemi dipnot
Senin köpekliğini yaptığın insanların kuklası olmam.Bu yazdıklarımı bir yerlere kopyala bu forumu artık bıraktım.Senin gibi itler Fetttullah gülene hakaret edemez ettirmem.Bunuda göreceksin.Senin o cumhuriyet mahkemelerinde ne kadar masum insan asıldı çok sevdiğin atoşun bu cumhuriyeti kurduğu zaman.Ben gider yatarım evlat sen yatarmısın atatürkün için onu düşün ben Fettullah gülen için ölürüm sen atoşun için ölürmüsün zannetmem.O cumhuriyet kimin mezarlarının üstüne kuruldu.Osmanlı imparatorluğunuda yıkan sen ve senin zihniyetlerindeki köpeklerdir.Bugünden itibaren bu foruma yazmayacağım hukuki yoldan görüşeceğim.2 nizle klavye delikanlısı şerefsizler.ADAM OLUN LAN ADAM.gidin tarihinizi araştırın.Şerefsiz itler.Kime hakaret ediyonuz Amerika tohumu piçler
farkında mısınBu ülekin hiç bir şeyini yemedim yemem.bu ülkede hiç kimseyle alışveriş yapmam almam satmam.kafanı takma.bu üleyi severim.ama atoşunuzu sevmem.bu ülke sen ve senin gibi itlerin değil.küçük beynine sok
fethullaha kendin hakaret ediyorsun
hem beni fethullah yetişrdi diyorsun
hem de ana avrat sövüyorsun
yani fethullahın yetiştirdiği bi adam olarak küfrediyorsun
demekki fethullahın yetiştirdikleri böyle oluyor
o kullandığın kelimeye de dikkat et
birgün karşına çıkabilir
- Yönetici düzenlemesi: :