Erzurumlu Fettullah Ustanın mutfak sırları

henry_99
Forum Ustası
FORUMA GİRMEYELİ ÇOLUK ÇOCUK DOLUŞMUŞ BURAYA ESKİDEN Bİ GİLA İLE UĞRAŞIRDIK OZAMAN TERBİYELİ BİR ÇOCUKDU ŞİMDİ İFTİRACI VAR ÇAMUR OLAYINI İYİCE ABARTMIŞ VE YANINDA DA KÜSTAH ADAMLARINI YETİŞTİRMİŞ.SÖYLEYİN BAKİM BİZİ FETTULLAH GÜLEN YETİŞTİRDİ SİZİ KİM YETİŞRDİ.BEN ATATÜRKÜ SEVMEM HİÇ BİR POSTUMDA ATATÜRKE HAKARET ETMEDİM ETMEM.BEN KALKIP ATATÜRKE ATOŞ DESEM HOŞUNUZA GİDERMİ.EMİNİM GİTMEZ.USLUBUNUZU TARZINIZI DÜZELTECEKSİNİZ.DÜZELTMESSENİZ o zaman hukuki yollar elbet aranır.aranacaktır.Avukatıma faksladım dilekçemi dipnot
Senin köpekliğini yaptığın insanların kuklası olmam.Bu yazdıklarımı bir yerlere kopyala bu forumu artık bıraktım.Senin gibi itler Fetttullah gülene hakaret edemez ettirmem.Bunuda göreceksin.Senin o cumhuriyet mahkemelerinde ne kadar masum insan asıldı çok sevdiğin atoşun bu cumhuriyeti kurduğu zaman.Ben gider yatarım evlat sen yatarmısın atatürkün için onu düşün ben Fettullah gülen için ölürüm sen atoşun için ölürmüsün zannetmem.O cumhuriyet kimin mezarlarının üstüne kuruldu.Osmanlı imparatorluğunuda yıkan sen ve senin zihniyetlerindeki köpeklerdir.Bugünden itibaren bu foruma yazmayacağım hukuki yoldan görüşeceğim.2 nizle klavye delikanlısı şerefsizler.ADAM OLUN LAN ADAM.gidin tarihinizi araştırın.Şerefsiz itler.Kime hakaret ediyonuz Amerika tohumu piçler
Bu ülekin hiç bir şeyini yemedim yemem.bu ülkede hiç kimseyle alışveriş yapmam almam satmam.kafanı takma.bu üleyi severim.ama atoşunuzu sevmem.bu ülke sen ve senin gibi itlerin değil.küçük beynine sok
farkında mısın
fethullaha kendin hakaret ediyorsun
hem beni fethullah yetişrdi diyorsun
hem de ana avrat sövüyorsun
yani fethullahın yetiştirdiği bi adam olarak küfrediyorsun
demekki fethullahın yetiştirdikleri böyle oluyor
o kullandığın kelimeye de dikkat et
birgün karşına çıkabilir

- Yönetici düzenlemesi: :
Benigno
Daimi Üye
Senin köpekliğini yaptığın insanların kuklası olmam.Bu yazdıklarımı bir yerlere kopyala bu forumu artık bıraktım.Senin gibi itler Fetttullah gülene hakaret edemez ettirmem.Bunuda göreceksin.Senin o cumhuriyet mahkemelerinde ne kadar masum insan asıldı çok sevdiğin atoşun bu cumhuriyeti kurduğu zaman.Ben gider yatarım evlat sen yatarmısın atatürkün için onu düşün ben Fettullah gülen için ölürüm sen atoşun için ölürmüsün zannetmem.O cumhuriyet kimin mezarlarının üstüne kuruldu.Osmanlı imparatorluğunuda yıkan sen ve senin zihniyetlerindeki köpeklerdir.Bugünden itibaren bu foruma yazmayacağım hukuki yoldan görüşeceğim.2 nizle klavye delikanlısı şerefsizler.ADAM OLUN LAN ADAM.gidin tarihinizi araştırın.Şerefsiz itler.Kime hakaret ediyonuz Amerika tohumu piçler
Hukuki yoldan mücadele edeceğim diyen insana bakar mısınız? Ettiği hakaretlere bakar mısınız? Seni kim ciddiye alacak ha? Hakaretleri et et sonra da mahkemeye vereceğim de. Bir kere onu bırak sen ne hakla ulu önderinin soyadına "ş" eki getiriyorsun ha? Şu an pc başında rahat rahat oturup bu kelimeleri yazmana hocaefendine değil Atatürk'üne borçlusun anladın mı? Senin gibi cumhuriyet düşmanları olduğu sürece zaten biz bir yere gidemeyiz. Sizin istediğiniz oturup hocaefendinin vaazlarını dinleyelim başka da birşey yapmayalım. Şuna bak ya gelmiş şu anki rahatını borçlu olduğu insana ne diyor. Gelmiş insanın asabını bozuyor yahu. Adam olun diyorsun asıl sen adam mısın terbiyeden yoksun. Dindar takılır hocaefendisini savunur ettiği küfürlere bak. Hocaefendinle mutluluklar sana.

carlito08
En Agresif Üye
Şu gandalf denen adama haddini bildiriniz.

Edit : hukuki yollardan görüşecekmiş... Çok korktuk ; gel de görüş.
Ben Müstakbel avukatım, kuzenim Savcı , diğer iki kuzenim avukat, sevgilimin babası da hakim.

Gel hukuki yollardan ,sanki elinde koz varmış gibi konuşuyor...
Dün, atatürk büstüne hakaret ettiği için bir turist tutuklandı ; sen bugün burada hakaret ediyorsun, birimiz şikayet etsek seni iki dakikada ham yaparız yavru müridim...

Haddini bil, sınırlarını aşma.

BedliS
Forum Ustası
nedem

Neden bu kadar fazla Fetullah Gülen düşmanlığı var. Fetullah Gülen'in ülkenin bütünlüğünü berberliğini veya cumhuriyetin bakiliğini zedeleyecek hiç bir konuşmasını duymadım. ( duyan varsa bilgilenmek isterim)
Ayrıca onlara bağlı kurumlarım ülkemiz adına dünya arenasında elde etikleri başarılar da aşikardır. Fen ve Matamatik olimpiyatlarında başarılar elde etiklerini çoğunuz biliyorsunuzdur. Düzenledikleri Türkçe olimpiyatları ile'de ülkemizin tanıtılmasına yaptıkları katkılarıda inkar edilemez.
O zenci çoçuğun İstiklal marşımızı ezbere okumasından gurur duymayanınız varmıdır.
Siyasi ve Dini düşüncesini sevmemek. Ülkemizin tanıtılmasına ve eğitimli nesiller yetişmesine faydası olmuş bir kişiye alalen hakakret etmemize izin vermez sanırım. Bir çaylak tavsiyesi pazar sabahları 5 dakiknızı ayna programına ayırın.
[/SIZE]

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
wardom hava yollarının 314086 sefer sayılı uçağı ile hakaretleri eden kişi uçuşa geçti.

bu arada uçuş bileti tek yönlü oldu......:D:D:D

lordvider
Forum Kalfası
Neden bu kadar fazla Fetullah Gülen düşmanlığı var. Fetullah Gülen'in ülkenin bütünlüğünü berberliğini veya cumhuriyetin bakiliğini zedeleyecek hiç bir konuşmasını duymadım. ( duyan varsa bilgilenmek isterim)
Ayrıca onlara bağlı kurumlarım ülkemiz adına dünya arenasında elde etikleri başarılar da aşikardır. Fen ve Matamatik olimpiyatlarında başarılar elde etiklerini çoğunuz biliyorsunuzdur. Düzenledikleri Türkçe olimpiyatları ile'de ülkemizin tanıtılmasına yaptıkları katkılarıda inkar edilemez.
O zenci çoçuğun İstiklal marşımızı ezbere okumasından gurur duymayanınız varmıdır.
Siyasi ve Dini düşüncesini sevmemek. Ülkemizin tanıtılmasına ve eğitimli nesiller yetişmesine faydası olmuş bir kişiye alalen hakakret etmemize izin vermez sanırım. Bir çaylak tavsiyesi pazar sabahları 5 dakiknızı ayna programına ayırın.
[/size]

Önce vatikanı çiyan yuvası diyerek nitelendiren birisinin sonra papaya cenap diye nitelendirmesi , papaya hazretleri demesi , fetullah gülenin sağ kolunun papanın elini öpmesi bunlar senin için bir şey ifade etmiyor mu ? Bazı şeyleri görmek lazım..

*
Banned
[/SIZE]
Ya arkadasım sen beni güLdürdün ya, ALLah'ta seni güLdürsün :D
:D görende, ÜLkeyi kırpıyor sanacak, FethuLLah GüLen

henry_99
Forum Ustası
*
Banned
Sende ''Maxi'' akıL varya, Tüm Wardom'a yeter merak etme :D
daha dogru dürüst, kimLigine bürünmeyi biLmiyorsun.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
FORUMA GİRMEYELİ ÇOLUK ÇOCUK DOLUŞMUŞ BURAYA ESKİDEN Bİ GİLA İLE UĞRAŞIRDIK OZAMAN TERBİYELİ BİR ÇOCUKDU ŞİMDİ İFTİRACI VAR ÇAMUR OLAYINI İYİCE ABARTMIŞ VE YANINDA DA KÜSTAH ADAMLARINI YETİŞTİRMİŞ.SÖYLEYİN BAKİM BİZİ FETTULLAH GÜLEN YETİŞTİRDİ SİZİ KİM YETİŞRDİ.BEN ATATÜRKÜ SEVMEM HİÇ BİR POSTUMDA ATATÜRKE HAKARET ETMEDİM ETMEM.BEN KALKIP ATATÜRKE ATOŞ DESEM HOŞUNUZA GİDERMİ.EMİNİM GİTMEZ.USLUBUNUZU TARZINIZI DÜZELTECEKSİNİZ.DÜZELTMESSENİZ o zaman hukuki yollar elbet aranır.aranacaktır.Avukatıma faksladım dilekçemi dipnot
hakikaten çoluk çocuğa kaldık bu konuda hak veriyorum sana ;) sizi nasıl yetiştirip terbiye ediyorlar hayret,gerçi büyüğünden ne gördükte,küçüğünden ne bekliyeceğiz...

0010-010
Banned
Gila adamı fitillemiş adamda içinde ne varsa dökmüş :)

Yazık yazık abicim bu kadar gerilmeyin stress yapmayın ne sen üste çıktın ne diğeri alta indi :)

Değişen bişi olmadı olmayacakta....

Biri gidicek isim değisecek şekil degısecek yıne gelecek :)

wardomdan kopmak zor :) nıye yırtınıyorsunuz be ramazanada az kalmısken Gila bu konular fazla geliyor millete uyanık :p

Tuva
Forum Ustası
Kardeşim ne fitillemesi sanki masummuş gibi bu kadar da kör olunmaz ki. Adam gitmiş bu ülkenin kurucusuna neler demiş, utanmadan tarikat lideri ile aynı kefeye koyup karşılaştırma yapmış, oradan çıkmış Cumhuriyet mahkemelerine alenen katil ilan etmiş, Cumhuriyet katillikle kuruldu demeye getiren sözler söylemiş, Osmanlı'yı yıkanın Atatürkçüler olduğunu ima etmiş, oda yetmemiş birde millete şerefsiz, it, piç demiş. Sen bunları atladın Gıla fitilledi oldu. Tebrikler anca bu kadar olur.

Adam atılmasa idi yazacaktım ama haklı olarak atılmış.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Gila adamı fitillemiş adamda içinde ne varsa dökmüş :)

Yazık yazık abicim bu kadar gerilmeyin stress yapmayın ne sen üste çıktın ne diğeri alta indi :)

Değişen bişi olmadı olmayacakta....

Biri gidicek isim değisecek şekil degısecek yıne gelecek :)

wardomdan kopmak zor :) nıye yırtınıyorsunuz be ramazanada az kalmısken Gila bu konular fazla geliyor millete uyanık :p
milletin tuhaf tuhaf hayalleri vardır

American Siding kaplamalı, dublex, bahçeli bir ev vs vs vs

benim hayallerim son zamanlarda şu şekilde gelişiyor

birileri çıksın,

küfretmek yerine yazdıklarımı yedirsin, yalamadan yuttursun bana

desin ki; şu yanlış, bu öyle değil, aslı böyledir

yok.. bunu hiçbirisi yapamıyor

çünkü gerçek olduğunu onlar da biliyor

biz paso küfür yiyoruz

küfür mazoşistimi oldum ne :D

onlar küfrettikçe ne kadar doğru noktalara temas ettiğimi görebiliyorum..

ben doğru bildiğim konuları açmaya devam edeceğim

tansiyonu olan girmesin konulara

aklı olan girsin, ya gerçekleri kabullensin, ya da gerçekleri bana öğretsin

bu kadar zor mu ;)

ayrıca adam fitili ortada geziyorsa, onun sorunu :D

ateş olan yerlerde dolaşmasın :)

Wøødÿ®
Forum Ustası
milletin tuhaf tuhaf hayalleri vardır

American Siding kaplamalı, dublex, bahçeli bir ev vs vs vs

benim hayallerim son zamanlarda şu şekilde gelişiyor

birileri çıksın,

küfretmek yerine yazdıklarımı yedirsin, yalamadan yuttursun bana

desin ki; şu yanlış, bu öyle değil, aslı böyledir

yok.. bunu hiçbirisi yapamıyor

çünkü gerçek olduğunu onlar da biliyor

biz paso küfür yiyoruz

küfür mazoşistimi oldum ne :D

onlar küfrettikçe ne kadar doğru noktalara temas ettiğimi görebiliyorum..

ben doğru bildiğim konuları açmaya devam edeceğim

tansiyonu olan girmesin konulara

aklı olan girsin, ya gerçekleri kabullensin, ya da gerçekleri bana öğretsin

bu kadar zor mu ;)

ayrıca adam fitili ortada geziyorsa, onun sorunu :D

ateş olan yerlerde dolaşmasın :)
yok gila bu adamın aslında sana kufur etmedi,

ama biraz ustune gidince ben ve unzile,

gerçek yuzunu gosterdi:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Dede ben oLayın sadece makLübe tarafıyLa iLgiLenmek İstiyorum :D

:D Pişman degiLim, 3 yıL yedim. Bugün OLsa, gene yerim.
şaka maka, lezzetli görünüyor :D

birgün tadına bakarız inşallah :)

daa, mATATÜRK e küfretmesi,

Büyük Önder'i bir hacıcavcav ile kıyaslaması bile hakarettir..

hacıcavcav ne yapmış?

Amerika'nın sağladığı imkanlarla lüküs hayat yaşamaktan başka???

işte kandırılmak diye buna diyorum ben

hala anlamıyorlar

hacıcavcav, bu ülkede değil Atatürk'ten, adenia dan bile üstün değildir benim için

ahhh adenia ahhh :D:D:D:D

nasıl özledim bir bilseniz :D:D:D:Daklubenin üstüne tatlı diye beni götürmesinler sonra :D